afa 18504 ارسال شده در 1 شهریور، 2010 صرف هزینه زیاد برای خوردن یك فنجان كوچك قهوه در كافیشاپ بعضی وقتها آدم را به فكر درست كردن قهوه در خانه و یك دل سیر خوردن آن میاندازد، اما خیلیها نگرانند كه مبادا قهوهای كه دستپخت خودشان است خوب از آب درنیاید. ولی نگرانی لازم نیست چون 4 روش ساده برای تهیه قهوههای خوش عطر و بو در خانه وجود دارد. «جوشاندن» اولین روشی است كه میتوانید خیلی زود با آن قهوه را آماده كنید. در این روش قهوه را به همراه آب، داخل قوری بریزید و اجازه دهید كه آرام به جوش بیاید. این قهوه را میتوانید قبل از مصرف شیرین كنید یعنی چند حبه قند را داخل قوری بریزید تا آرام آرام حل شود. روش دوم همان تحت فشار قرار دادن قهوه است كه از آن قهوه اسپرسو به دست میآید. در این روش از یك قوری سه بخشی استفاده میشود كه در قسمت پایین آن آب میریزند تا بعد از به جوش آمدن آب، با فشار روی قهوه كه در قسمت میانی است بریزد. بعد از این مرحله، قهوه آماده مصرف كه روی آن لایهای خامه مانند جمع شده در قسمت بالای قوری جمع میشود. روش سوم كمك گرفتن از نیروی جاذبه است به این ترتیب كه پودر قهوه را در داخل یك صافی قرار دهید و آب جوش را قطره قطره روی آن بچكانید. طعم این نوع قهوه به میزان آب و قهوه مورد استفاده بستگی دارد. و اما خیس كردن، روش چهارمی است كه میتوانید از آن بهره ببرید. در این روش از استوانهای شیشهای كه دارای پیستون صافیداری است، استفاده میكنند به این طریق كه باید قهوه و آب جوش را به مدت چند دقیقه در استوانه، مخلوط كنید تا قبل از آن كه پیستون پایین بیاید نوشیدنی قهوه در قسمت بالایی آماده مصرف شود. 7
- Nahal - 47858 ارسال شده در 5 شهریور، 2010 این روش قهوه را به همراه آب، داخل قوری بریزید و اجازه دهید كه آرام به جوش بیاید. این قهوه را میتوانید قبل از مصرف شیرین كنید یعنی چند حبه قند را داخل قوری بریزید تا آرام آرام حل شود. قهوه خوب رو نباید خیلی جوش داد درست زمانی که قهوه کف کرد و خواست بیاد بالا از ظرف باید خاموش بشه اندازه ها هم خیلی مهمه.برای هر فرد یه فنجون آب و یک قاشق مرباخوری پر قهوه و اگر شیرین بخواید 1 یا 2 قاشق مرباخوری شکر. 3
ارسال های توصیه شده