gordia 969 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۱ این اولین ماکتیه ک ساختم ... واسه مقدمات طراحی معماری.... خودم حس میکنم زیادی زرقی برقیش کردم.... لطفن نظرتونو بهم بگین 4 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۱ این اولین ماکتیه ک ساختم ... واسه مقدمات طراحی معماری.... خودم حس میکنم زیادی زرقی برقیش کردم.... لطفن نظرتونو بهم بگین ای جان؛چه ماکت نقلی و نازی؛ کاش از نزدیکتر میگرفتی تا بشه رو خود ماکت بدون سایتش نظر داد، جالب شده لینک به دیدگاه
tina-arch مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۱ اینم خودش... خیلی بانمکه ولی سعی کن برششو با دقت انجام بدی و چسبشم طوری بزنی که معلوم نشه تا کار تمیز در بیاد البته گفتی که کار اولته و این ایرادام تو کارای اول همه هست لینک به دیدگاه
gordia 969 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۱ آره تو برشای سقفش مشکل داشتم اندازه های دقیق قسمت های سقفو نمیدونستم آخه... چون شیب دار بود و تو پلان اندازش اندازه ی واقعی نیست...... مجبور شدم بچسبونم بعدش از لبه ها با قیچی دورگیری کنم کج و کوله شد واسه همین ... تو چسب زدن چشم حواسمو جمع میکنم ازین ببعد لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۱ این اولین ماکتیه ک ساختم ... واسه مقدمات طراحی معماری.... خودم حس میکنم زیادی زرقی برقیش کردم.... لطفن نظرتونو بهم بگین ای جااااااااااااااااااااااااااااااااان....چه بانمک شدهههههههه 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۱ اینم خودش... زهره جونم کارت با اینکه کار اول هست اما خووب شده منم همون نکته ای که تینا جان گفت...توو چسب زدم باید بیشتر دقت کنی...سعی کن کم چس بزنی که پس نده...اگه هم اینجوری توو قسمت کف ، پس داد میتونی با تیغ بکم تراشش بدی..خودِ چسب رو ..طوری که بِیسِت خراب نشه...بعدم با یه پاک کن بکش روش که تمیز شه 1 لینک به دیدگاه
gordia 969 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۱ خیلی بانمکه ولی سعی کن برششو با دقت انجام بدی و چسبشم طوری بزنی که معلوم نشه تا کار تمیز در بیاد البته گفتی که کار اولته و این ایرادام تو کارای اول همه هست مرسی تینا خانومی زهره جونمکارت با اینکه کار اول هست اما خووب شده منم همون نکته ای که تینا جان گفت...توو چسب زدم باید بیشتر دقت کنی...سعی کن کم چس بزنی که پس نده...اگه هم اینجوری توو قسمت کف ، پس داد میتونی با تیغ بکم تراشش بدی..خودِ چسب رو ..طوری که بِیسِت خراب نشه...بعدم با یه پاک کن بکش روش که تمیز شه:hapydancsmil: ممنونم مینا جوونم لینک به دیدگاه
yasaman.moghimi 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۲ آره تو برشای سقفش مشکل داشتم اندازه های دقیق قسمت های سقفو نمیدونستم آخه... چون شیب دار بود و تو پلان اندازش اندازه ی واقعی نیست...... مجبور شدم بچسبونم بعدش از لبه ها با قیچی دورگیری کنم کج و کوله شد واسه همین ... تو چسب زدن چشم حواسمو جمع میکنم ازین ببعد بچه ها میشه طرز ساختن سقف شیب دار تو ماکت توضیح بدین؟!!اگه کسی بلده مرحله به مرحله توضیح بده ممنون میشم 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۲ بچه ها میشه طرز ساختن سقف شیب دار تو ماکت توضیح بدین؟!!اگه کسی بلده مرحله به مرحله توضیح بده ممنون میشم نیاز به توضیح مرحله به مرحله نیست ، طبق شکل زیر باید برشاتو انجام بدی : y میشه طول سقف و x میشه عرض سقفتون اینم چند نمونه سقف شیبدار تو ماکت : لینک به دیدگاه
Tanaz. 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۲ چرا من تصویری ندارم از مراحل انجام کار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۲ چرا من تصویری ندارم از مراحل انجام کار؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ازاین لینک دانلود کنید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
mo.rahmani 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۳ پس چرا من نمیتونم عکسارو ببینم؟:cryingf: لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۳ پس چرا من نمیتونم عکسارو ببینم؟:cryingf: متاسفانه لینک دریافت تصاویر از بین رفته! لینک به دیدگاه
mahya.amin 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آبان، ۱۳۹۳ ممنون عالی بود.فقط نتونستم عکسهارو ببینم. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده