*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۳ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام : تصادفات جاده ای یکی از علل قابل توجه مرگ و میر حیات وحش کشور هستند که تا کنون هیچ اقدامی جهت کاهش آنها انجام نشده است. در این گزارش تصاویر تلفات جاده ای حیات وحش را که فقط در در یک روز در ۱۰ کیلومتر جاده شهر آستانه تهیه شده می بینید. همانطور که در تصاویر مشخص است، هیچ یک از لاشه ها هنگام تهیه تصاویر دچار فساد نعشی نشده اند و هیچ یک نیز هنوز مورد استفاده حیات وحش و به خصوص کلاغ و زاغ قرار نگرفته اند. به علاوه گذر سایر خودروها از روی آنها، اجساد را به لکه ای پخش بر جاده تبدیل نکرده است و قاعدتا تمام این موارد در فاصله کوتاه قبل از عکسبرداری تهیه شده اند. یک ضرب و تقسیم ساده، آمار وحشتناکی را نتیجه خواهد داد! طبق مطالعاتی که بر تصادفات جاده ای حیات وحش شده فقط حدود ۶ درصد رانندگان به صورت عمدی با حیوانات تصادف می کنند. با توجه به اینکه جلوگیری از تصادفات در سرعت های زیر ۶۰ کیلومتر در ساعت، به صورت معناداری قابل پیشگیری هستند، به نظر می رسد باید ضوابطی تصویب شوند تا لا اقل در مناطق حفاظت شده سرعت خودروها به زیر ۶۰ کیلومتر در ساعت کاهش یابد و ابزار کنترلی کافی نیز برای این مساله در نظر گرفته شود. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام عکس: ماندانا حضرتی 15 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۳ جاده آسیایی رو یه پروفسوری در سالهای پیش گسترشش داد و چندباندش کرد وسط پارک ملی اصلا فعالیت عمرانی ممنوعه ولی کشور ما فرق داره با همه جا. 6 لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۳ شکارچی ها یه طرف این تصادف جاده ای هم شده مصیبتی 6 لینک به دیدگاه
ali jaafari 1206 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۳ يه بار تو جاده براي اينكه يه مار رو زير نگيريم نزديك بود چپ كنم!!!! 5 لینک به دیدگاه
Yaser.C 5059 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۳ عجب بساطیه تو جاده ها!!! بعد دنبال شکارچی متخلفن:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۳ اين هم خودش يك قتله من يكبار يك گنجشك رو زير گرفتم ... تا يك هفته دپرس بودم 4 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۳ عجب بساطیه تو جاده ها!!!بعد دنبال شکارچی متخلفن:icon_pf (34): دنبال شکارچیا بودن که خوبه. ولی توی بحث جاده، بله اوضاع جاده ها خراب هست و جالبه اینکه همه راننده هام اینو میدونن ولی وقتی دارن توی جاده میتازن احساس میکنن توی اتوبانای آلمان هستن! طرف تابلو عبور حیوانات داره با چشماش میبینه اونوقت بجا اینکه سرعتشو پایین بیاره بدتر گاز میده! خب اینجا مقصر کیه؟ متاسفانه در همه زمینه ها فرهنگ بسیار پایینه اونوقت سر هر مشکلی که میشه گیر میدن به در و دیوار و دار و درخت که مشکل از ایناست ما بی تقصیریم! 5 لینک به دیدگاه
baranobarf 352 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۳ همه این اتفاقات وحشتناک به کنار... من شنیدم بعضی ها میگن اگه یه روباه بیفته جلو ماشینت و بزنیش تو زندگی شانس میاری و باید منتظر اتفاقات خوب باشی:icon_pf (34):... عجب!!!!!!!!!!!!!!!! من نمیدونم باید به اینا چی گفت!!!؟؟؟؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
An@hita 8666 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۳ همه این اتفاقات وحشتناک به کنار... من شنیدم بعضی ها میگن اگه یه روباه بیفته جلو ماشینت و بزنیش تو زندگی شانس میاری و باید منتظر اتفاقات خوب باشی:icon_pf (34):... عجب!!!!!!!!!!!!!!!! من نمیدونم باید به اینا چی گفت!!!؟؟؟؟؟؟؟ خب معلومه دیگه باید گفت کوته فکر 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده