رفتن به مطلب

پیروزی غرور آفرینان کوبانی علیه بربرهای داعش

ارسال های توصیه شده

من واقعا مردم کوبانی و اون دسته از کردهایی که همین خصلت ها رو دارن تحسین میکنم.

جلوی اسلامیت سرخم نکردن.

جلوی ترک و عرب و ایرانی سر خم نمی کنن.

جلوی تهاجم فرهنگی سر خم نکردن.

جلوی جلوی تهاجم نظامی سر خم نکردن.

و با اعتماد بنفس و عزت نفس فوق العاده بالاشون زبونشون، وحدتشون، پرچمشون، لباسشون، رقصشون، زیبایی زناشون، اعتقاداتشون، آزادی و اختیارشون را حفظ کردن ... حتا نسل جدید اونها!

از خاص ترین و اصیل ترین اقوام روی زمینن.

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 58
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

من واقعا مردم کوبانی و اون دسته از کردهایی که همین خصلت ها رو دارن تحسین میکنم.

جلوی اسلامیت سرخم نکردن.

جلوی ترک و عرب و ایرانی سر خم نمی کنن.

جلوی تهاجم فرهنگی سر خم نکردن.

جلوی جلوی تهاجم نظامی سر خم نکردن.

و با اعتماد بنفس و عزت نفس فوق العاده بالاشون زبونشون، وحدتشون، پرچمشون، لباسشون، رقصشون، اعتقاداتشون، آزادی و اختیارشون را حفظ کردن ... حتا نسل جدید اونها!

از خاص ترین و اصیل ترین اقوام روی زمینن.

ممنونم گلم از ابراز لطف و احساس پاکتان:icon_gol:

گلم کوردها اقوام نیستند یک ملت بوده و هستند:icon_gol:

ما ملت کورد بزرگ کورد هستیم:a030:

• Like 2
لینک به دیدگاه

نتیجه تماسهای امروزم با کوبانی:

داعش کاملا به بن بست رسیده است. نه امکان پیشروی دارد نه پسروی. جنگ در جبهه شرقی کوبانی فوق العاده سنگین است. شمار کشته‌های داعش زیاد است. حملات جنگنده‌های آمریکایی در چند روز اخیر جدی‌تر و تاثیرگذار‌تر بوده. یگان‌های مدافع خلق در پنج جبهه مواضع داعش را هدف قرار داده‌اند. جنگ فقط محدود به کوبانی نیست، بلکه یگان‌های مدافع خلق در روستاهای اطراف کوبانی هم مواضع داعش را هدف قرار داده‌اند.

یکی از فرماندهان یگان‌های مدافع خلق به من گفت: نیروهای داعش کاملا این را بروز می‌دهند که دچار اشتباه محاسباتی شده‌اند. او گفت که آن‌ها [داعش] اگرچه هنوز می‌جنگند اما اعتراف می‌کنند که این سرمایه گذاری عظیم روی کوبانی، به صرفه نبوده و اشتباه بوده. چرا که در جبهه کوبانی ضربات کم سابقه و کشنده‌ای بر پیکره داعش وارد شده.

خبر آزادی کامل کوبانی درست نیست. اما این درست است که داعش در چند ضلع کوبانی مواضعش را از دست داده و ناچار به عقب نشینی شده. جنگ هنوز ادامه دارد. هم در بخش‌هایی از کوبانی و هم در اطراف کوبانی.

معادله کاملا عوض شده. داعش یکی پس از دیگری مواضعش را در کوبانی و اطراف کوبانی از دست می‌دهد. سامان رسولپور

y9vdk2xz7sx664qc7z9c.jpg

• Like 1
لینک به دیدگاه

تضاهرات کوردهای مقیم اسلو ( افتخار حضور در این تضاهرات رو داشتم):a030:

پخش از تی وی ملی :icon_gol:

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

• Like 6
لینک به دیدگاه

کورد یعنی غیرت، تعصب، جسارت، شهامت و قدرت مطلق که همیشه حفظ میکنن و هرگز جلوی بی عدالتی سرخم نمیکنن و با تموم وجودشون برای شخصیتشون میجنگن

دروووووووووووووووووووووود به همه کورد زبانا.. خاص و تکرار نشدنی.:flowerysmile::flowerysmile::flowerysmile:

• Like 4
لینک به دیدگاه

توی گاهنوشته گذاشته بودم که بهتره اینجا باشه

یه مدت ذهنم درگیر این بود که داعش چه جوری به وجود اومد؟

به نظرم داعش نماد تعصب کورکورانه است، گروهی از افراد با نژادها و ملیت ها و مذاهب مختلف توی دنیا به شدت روی ویژگی های گروهیشون تعصب دارن و وقتی این تعصب کورکورانه بشه، میتونه از هر بمبی خطرناکتر باشه

من نمیخوام جای دور برم و از مردم خودمون حرف میزنم

بعضی از افراد توی جامعه توی همه ادیان و مذاهب نه فقط یک دین یا مذهب خاص،(تاکید میکنم که بعضی افراد که البته تعداشون کم نیست) انقدر روی اعتقاداتشون تعصب دارن که فقط خودشون رو آدم حساب میکنن غافل از اینکه این دین یا مذهب فقط به خاطر محل تولدشون بهشون به ارث رسیده و خیلی از کسایی هم که ادعا میکنن با مطالعه دینی و مذهبشون رو انتخاب کردن در واقع مطالعشون با هدف توجیه مذهب ارثیشون بوده، پس چیزی برای تعصب نباید وجود داشته باشه

شهرستانیا روستایی ها رو عقب مونده میدونن، کسایی که توی مراکز استانشون زندگی می کنن شهرستانای دیگه و روستاها رو آدم حساب نمیکنن، تهرانیا هم که به جز خودشون همه رو زامبی میدونن...

اروپایی ها، آسیایی ها رو تروریست میدونن و آمریکایی ها هم به قول اون یارو توی فیلم دیکتاتور، همه دنیا رو عرب میدونن حتی غولای سه متری فیلم آواتار رو

یعنی میخوام بگم فکر نکنید داعش یه شبه و از فضا اومدن یا قرن ها توی فریزر موندن و تازه یخشون آب شده و از بربرها بودن...نه!!! من و تو هم میتونیم داعش باشیم اگه روی تفکراتمون روی عقایدمون تعصب کورکورانه داشته باشیم، آزمایش زندان استنفورد رو توی اینترنت سرچ کنید تا ببینید هر کدوم از ما میتونیم یه دیکتاتور باشیم

در کل به جای اینکه بخوایم به کشوری یا گروهی مرگ بفرستیم بهتره این کار رو نکنیم و بگیم مرگ بر افراط مرگ بر تعصب کورکورانه!

• Like 5
لینک به دیدگاه

گروه جامعه: نسرین عبدی (سمت چپ در عکس) تحصیلات خود در رشته پزشکی را رها کرده و به ارتش زنان کوبانی ملحق شده است.

[TABLE=align: center]

[TR]

[TD] n00058284-b.jpg

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

نسرین 20 ساله یکی از صدها زن جوانی است که برای دفاع از سرزمین خود تحصیل و زندگی عادی‌اش را رها کرده و عازم جنگ با داعشی ها شده است. در میانه نبرد داغ کوبانی، زنان کُرد با صدای بلند سرود می خوانند تا حضورشان را به دشمنان سیاه پوش اعلام کنند. گفته می شود تپه استراتژیک کوبانی را زنان مبارز کُرد از دست داعش درآوردند. آنها پرچم سیاه رنگ داعش را پائین کشیدند و پاره کردند تا نقطه عطفی در نبرد مرگ و زندگی در شهر محاصره شده کوبانی را نشان دهند.

نسرین می گوید: این خیلی خیلی مهم است که زنان با داعش می جنگند. در فرهنگ آنها زنان برده هستند. همه می دانند اگر داعشی ها شما را بگیرند چه اتفاقی می افتد. برای یک زن، ابتدا تجاوز است و بعد سربریدن. وی با افتخار می گوید: نیروهای سیاه پوش داعش از زنان جنگجوی کُرد تا حد مرگ می ترسند. برای داعشی ها کشتن به دست یک زن به معنای آن است که به بهشت نخواهند رفت. وقتی ما با آنها می جنگیم، به آنها می فهمانیم که می خواهیم به دست یک زن بمیرند.

• Like 4
لینک به دیدگاه
کورد یعنی غیرت، تعصب، جسارت، شهامت و قدرت مطلق که همیشه حفظ میکنن و هرگز جلوی بی عدالتی سرخم نمیکنن و با تموم وجودشون برای شخصیتشون میجنگن

دروووووووووووووووووووووود به همه کورد زبانا.. خاص و تکرار نشدنی.:flowerysmile::flowerysmile::flowerysmile:

سپاس از احساسات پاکتان دوست ارجمندم:icon_gol:

• Like 2
لینک به دیدگاه
توی گاهنوشته گذاشته بودم که بهتره اینجا باشه

یه مدت ذهنم درگیر این بود که داعش چه جوری به وجود اومد؟

به نظرم داعش نماد تعصب کورکورانه است، گروهی از افراد با نژادها و ملیت ها و مذاهب مختلف توی دنیا به شدت روی ویژگی های گروهیشون تعصب دارن و وقتی این تعصب کورکورانه بشه، میتونه از هر بمبی خطرناکتر باشه

من نمیخوام جای دور برم و از مردم خودمون حرف میزنم

بعضی از افراد توی جامعه توی همه ادیان و مذاهب نه فقط یک دین یا مذهب خاص،(تاکید میکنم که بعضی افراد که البته تعداشون کم نیست) انقدر روی اعتقاداتشون تعصب دارن که فقط خودشون رو آدم حساب میکنن غافل از اینکه این دین یا مذهب فقط به خاطر محل تولدشون بهشون به ارث رسیده و خیلی از کسایی هم که ادعا میکنن با مطالعه دینی و مذهبشون رو انتخاب کردن در واقع مطالعشون با هدف توجیه مذهب ارثیشون بوده، پس چیزی برای تعصب نباید وجود داشته باشه

شهرستانیا روستایی ها رو عقب مونده میدونن، کسایی که توی مراکز استانشون زندگی می کنن شهرستانای دیگه و روستاها رو آدم حساب نمیکنن، تهرانیا هم که به جز خودشون همه رو زامبی میدونن...

اروپایی ها، آسیایی ها رو تروریست میدونن و آمریکایی ها هم به قول اون یارو توی فیلم دیکتاتور، همه دنیا رو عرب میدونن حتی غولای سه متری فیلم آواتار رو

یعنی میخوام بگم فکر نکنید داعش یه شبه و از فضا اومدن یا قرن ها توی فریزر موندن و تازه یخشون آب شده و از بربرها بودن...نه!!! من و تو هم میتونیم داعش باشیم اگه روی تفکراتمون روی عقایدمون تعصب کورکورانه داشته باشیم، آزمایش زندان استنفورد رو توی اینترنت سرچ کنید تا ببینید هر کدوم از ما میتونیم یه دیکتاتور باشیم

در کل به جای اینکه بخوایم به کشوری یا گروهی مرگ بفرستیم بهتره این کار رو نکنیم و بگیم مرگ بر افراط مرگ بر تعصب کورکورانه!

درود کومار عزیز:icon_gol:

گروه جامعه: نسرین عبدی (سمت چپ در عکس) تحصیلات خود در رشته پزشکی را رها کرده و به ارتش زنان کوبانی ملحق شده است.

[TABLE=align: center]

[TR]

[TD] n00058284-b.jpg

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

نسرین 20 ساله یکی از صدها زن جوانی است که برای دفاع از سرزمین خود تحصیل و زندگی عادی‌اش را رها کرده و عازم جنگ با داعشی ها شده است. در میانه نبرد داغ کوبانی، زنان کُرد با صدای بلند سرود می خوانند تا حضورشان را به دشمنان سیاه پوش اعلام کنند. گفته می شود تپه استراتژیک کوبانی را زنان مبارز کُرد از دست داعش درآوردند. آنها پرچم سیاه رنگ داعش را پائین کشیدند و پاره کردند تا نقطه عطفی در نبرد مرگ و زندگی در شهر محاصره شده کوبانی را نشان دهند.

نسرین می گوید: این خیلی خیلی مهم است که زنان با داعش می جنگند. در فرهنگ آنها زنان برده هستند. همه می دانند اگر داعشی ها شما را بگیرند چه اتفاقی می افتد. برای یک زن، ابتدا تجاوز است و بعد سربریدن. وی با افتخار می گوید: نیروهای سیاه پوش داعش از زنان جنگجوی کُرد تا حد مرگ می ترسند. برای داعشی ها کشتن به دست یک زن به معنای آن است که به بهشت نخواهند رفت. وقتی ما با آنها می جنگیم، به آنها می فهمانیم که می خواهیم به دست یک زن بمیرند.

سپاس مهدی جان از همراهی و اطلاعات رسانیتان:icon_gol:

لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...