ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۳ به به پس باید دوبله تبریک گفت.آخه پسرم شد بچه؟:icon_razz: بله دیگه خوش اومدی دوست عزیزم خوب ببین فرقی نداره پسر داشته باشی دخترم میاره برات (عروس)و دختر هم باشه برات پسر میاره ایشالله دوقلو دختر و پسر باهم بهت بده لطف کردی اومدی لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۳ تولدتون مبارک آقا سهند..انشالله همیشه با دل خوش کنار خانوادت باشی.. با ارزوی بهترین ها.. شمای عزیز ممنون اومدی مرسی از ارزوی خوبت منم ارزودارم به هر چی میخوای برسی لطف کردی اومدین لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۳ سهند عزیز تولدت مبارک انشالله تولد صد و بیست سالگیت رو جشن بگیریم همیشه تنت سالم باشه کنار خانوادت شاد و خرم باشی:hapydancsmil: شرمنده با موبم نشد کیک و گل بذارم سلاممممممممم شقایق خانم عزیز یار دیرین ممنون از دعای خوبت همچنین در کنار خانواده خوش و خرم باشی دختر کوچولوتم عوض من ببوس خواهش میکنم شما هم برام گلین هم کیک:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
Brightness 762 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۳ تولدت مبارک مهندس سهند عزیز :cakesmileyf: :rose: لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۳ آقا سهند تولدتون مبارکانشاالله همیشه سلامت و خوشبخت باشید مرسی راضیه خانم محترم و یدونه انجمن مرسی همچنین این ارزو رو براتون دارم ممنون اومدین گلم لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۳ آقاي مدير مبارك باشه تولدتون 120 سالگيتون ايشالا............تمام دقايق مانده از عمرم به همراه زيبا ترين بوسه های عاشقانه هديه اي براي روز تولد تو........... لمس بودنت مبارک مرسییییییییی علی جان ممنون اومدی مرسی از بوسه های عاشقانه ات داداش تولدت مبارک :icon_gol: تبریک خیلی زیادو با ارزوی بهترینها(: مرسی دوست محترم و خوبم منم ارزوها بهترین ها برات دارم گلم ممنون از لطفت لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۳ درود ...تولدتون رو تبریک میگم ... تولد پسر گلتونم که هست ،ایشالا همیشه سایه شما و همسرتون بالا سرش باشه وشادی و آرامش در لحظه لحظه زندگی تون جاری باشه....:icon_gol: سلام هستی کل انجمن دوست بسیار محترم بنده ممنونم برای تبریکات مهرورزانتون ممنون از ارزوی خوبتون ممنون اومدین دنیا با خوبیاش و زیباییاش به کامتون لطف کردین:icon_gol: لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۳ اي جاااان، شيفته متولدين ماه مهر متولدت مبارك سالار، از اون بيشتر تولد امين خان مباركتون باشه لحظاتتون شاد آقاي مدير مبارك باشه تولدتون 120 سالگيتون ايشالا............تمام دقايق مانده از عمرم به همراه زيبا ترين بوسه های عاشقانه هديه اي براي روز تولد تو........... لمس بودنت مبارک تولدت مبارک :icon_gol: تبریک خیلی زیادو با ارزوی بهترینها(: Happy Birthday Sahand!! منم می خوام ازین کیک تراختورررررررررررررررررررر امین چه صندلی داره چشم رو بدجوری گرفت ماله کارخونه ماست یا ترکیه ای هستش؟؟؟ امین جان ممنون لطف کردی ممنون از کیک مقوی و همیشه سربلند تون لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۳ اي جاااان، شيفته متولدين ماه مهر متولدت مبارك سالار، از اون بيشتر تولد امين خان مباركتون باشه لحظاتتون شاد تولدتون مبارک باشههههههههههههههههههههههه:happy::happy::w330::w330::welcome::welcome::happybday::happybday:انشالله بهترینا رو از خدا هدیه بگیرید عاطفه عزیز خودمون مرسی اومدی شرمنده کردی مارو ارزوی بهترینها رو برات دارم گلم لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۳ تبریک میگم آقا سهند :w70: :happybday: در کنار خانواده گلتون، همیشه شاد و سلامت باشین :icon_gol: لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۳ تولدتون مبارک :hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil:ایسالله به هرچی میخواید برسید :girl_angel: :connie_24::connie_24::connie_24::connie_24::Laie_28::Laie_28::Laie_28::Laie_28::Laie_28::flowerysmile::flowerysmile::flowerysmile::flowerysmile::flowerysmile::dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2::dancegirl2::vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v:w14::w14::w14::w14::w14::w70::w70::w70::w70::w330::w330::w330::w330::2eaoapgxehimkak1y7e:2eaoapgxehimkak1y7e:2eaoapgxehimkak1y7e:2eaoapgxehimkak1y7e:ha5t4lmd53df3cpu2lq:ha5t4lmd53df3cpu2lq:ha5t4lmd53df3cpu2lq سلطان اخبار انجمن ممنون اومدی مرسی شرمنده کردی ممنون گلم ارزوی بهترینها رو برات دارم لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۳ بچه ها شرمنده میام باز جواب محبتتونو یکی یکی میدم عروسی پسر عمومه با تولد خودم وامین سرم خیلی شلوغه عذر میخوام لینک به دیدگاه
mohitzist iran 2176 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۳ تولدتون مبارک، انشالا در کنار خونواده زندگی شاد و سرشار از موفقیت داشته باشید. لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۳ :cryingf::sorry::w821::w821::w821::cry2::cry2::45645: چرا بمن نگفتید زودتر بیاااااااااااااام؟؟؟؟؟ مصی دخملم حداقل تو بهم میگفتی...البته من درگیر تولد واقعی بابام بودم به مجازیش نرسیدم:5c6ipag2mnshmsf5ju3:hanghead: به هر حال بابا سهندم تولدت رو صمیمانه تبریک میگمو امیدوارم به بهترینها برسی کنار خانواده مثل ماهت امیدوارم بالاترین قله هدفها و آرزوهات برسی و همیشه لبات به خنده باز شه و سایه شما و قین آنا همیشه بالا سر امین عزیز و فررزندان آتیباشه ان شا الله:hapydancsmil: حالا همه بیاین جشن و پایکوپی اینم از کادوها....اول بابایی:hapydancsmil: اینم مال امین خان گل:w70: لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۳ تولدتون مبارک مهندس ایشاا... همیشه شاد موفق پر انرژی وسلامت باشید به همه ی خواسته هاتونم برسید :happy: لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۳ سلطان اخبار انجمن ممنون اومدی مرسی شرمنده کردی ممنون گلم ارزوی بهترینها رو برات دارم ایشالله به هرچی بخوای برسی:hapydancsmil::hapydancsmil::hapydancsmil: لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۳ مبارک باشه آقای مدیر ان شالله همیشه در کنار خانواده محترم، شاد و موفق و پیروز وسربلند باشید لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده