Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ آفات بوته گل رُز با روش های پیشگیری و درمان آفات و حشرات گل رُز آشنا شوید. شایعترین آفات بوتههای گل رُز ابتدا شتهها و پس از آن سوسکهایِ ریز هستند. خوشبختانه شما میتوانید بوتههای گل رُزتان را به شیوهای مؤثر در برابر هر دوی این آفات محافظت کنید. البته درمان باید زود هنگام باشد و به طور مرتب انجام شود. اجازه ندهید که رشد آفات به حدی برسد که از مقاومت بوته گلتان بکاهد یا به گلها برسد. شتهها و حشرات مکنده شتهها و دیگر حشرات مکنده مشکلی بسیار شایع و رایج برای گیاهان هستند. آنها خود را به ساقه و زیر یا روی برگها میچسبانند و شیره آن را میمکند؛ در نتیجه گیاه ضعیف میشود و مستعد ابتلا به انواع بیماریها میگردد. اگر این آفات سریع درمان نشوند، ظرف مدتی کوتاه به تودهای ناخوشایند تبدیل خواهند شد، تا جاییکه دیگر رغبتی به چیدن گلها و آوردنشان به خانه نخواهید داشت. خوشبختانه باید بگوییم که شتهها و دیگر حشرات مکنده به آسانی درمان میشوند. حشرهکشهایی وجود دارند که بهطور مؤثری این مشکل را برطرف میکنند. افراد معتقد به باغبانیِ اُرگانیک از صابونهایِ حشرهکُش استفاده میکنند. بسیاری از صابونهایِ حشرهکُش و یا انواعِ حشرهکشها را میتوانید از فروشگاههای گل و گیاه خریداری کرده و یا داخل خانه آماده کنید. سوسکهای ریز سوسکهای ریز، دومین دشمن رایج بوتههای گل رُز هستند. از میان آنها سوسکهای ژاپنی از همه رایجترند. سوسکها در داخل گلها پناه میگیرند و به سرعت آنها را از میان میبرند. هنگامی که نشانههای وجود این سوسکها دیده شود، دیگر برای نجات دادن گلها بسیار دیر است. در صورت بروز اولین نشانهها از مالاتیون، دیازینون و یا سایر حشرهکشها به صورت منظم استفاده نمایید. برای این که به صورت اُرگانیک از بوتههای گل رُزتان در برابرِ سوسکها محافظت کنید، میتوانید از گیاه سیر استفاده نمایید. کافی است سیر را نزدیک بوتهها بکارید. اسپری سیر نیز میتواند این سوسکها را فراری دهد. حشراتِ زیاد دیگری بوتههای گُل رُزتان را به اندازه شما دوست دارند! بسیاری از آنها به طور مؤثر با حشرهکشها دفع میشوند. همچنین حشره کشهایی وجود دارند که به صورت سیستماتیک عمل میکنند، به این صورت که گیاه آنها را در سیستم خود جذب کرده و تا چندین هفته به صورت مؤثر در برابر آفات از خود محافظت میکند. مترجم: نغمه خالقی منبع : parsegard 5 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ مهدی من تو باغچه ام یه رز نایاب دارم بنفش خوشرنگ با رگه های زرد و یه طرفشم که باز یه پیونده دیگه تابستونی حشره کش زدم برای دفع شته ها کلا شاخش خشکید فکر کنم دزش بالا بوده اما الان 30-40 تا گل دراورده مثل اینکه پاییز بهش ساخته تابستون حالش خوب نبود:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ مهدی من تو باغچه ام یه رز نایاب دارم بنفش خوشرنگ با رگه های زرد و یه طرفشم که باز یه پیونده دیگه تابستونی حشره کش زدم برای دفع شته ها کلا شاخش خشکید فکر کنم دزش بالا بوده اما الان 30-40 تا گل دراورده مثل اینکه پاییز بهش ساخته تابستون حالش خوب نبود:hapydancsmil: بیش از حد باشه گیاه آسیب میبینه احتمالا گل رز پاییزه هست 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ بیش از حد باشه گیاه آسیب میبینه احتمالا گل رز پاییزه هست درسته ولی مهدی از بهار شروع کرده به گل دادن اما حالا خیلی بیشتر گل میده 3 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ درسته ولی مهدی از بهار شروع کرده به گل دادن اما حالا خیلی بیشتر گل میده داداش من در مورد فیزیولوژی گل اطلاعات ندارم معصومه میگم بیاد پاسخ بده اون اطلاعاتش خوبه تو زمینه باغبانی سهند جان اگه تونستی یک عکس از گل بزار تو همین تاپیک تا بهتر بشه در موردش نظر داد 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ چشم الان سر کارم خونه رفتم میگیرم میزارم 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۳ مهدی من تو باغچه ام یه رز نایاب دارم بنفش خوشرنگ با رگه های زرد و یه طرفشم که باز یه پیونده دیگه تابستونی حشره کش زدم برای دفع شته ها کلا شاخش خشکید فکر کنم دزش بالا بوده اما الان 30-40 تا گل دراورده مثل اینکه پاییز بهش ساخته تابستون حالش خوب نبود:hapydancsmil: سلام سهند عزيز.. خوب اون گلتون گل رز هيبريدي.. و خيلي حساسه ... روند اين سمها به اين صورته كه برگها ممكن زرد يا قرمز ارغواني بشن يا بطور كامل خشك بشن..اين روند افت كش نگران نباش.. اگه ديدي شته ها از بين رفتن ابياري كن تا اثر سم ها از بين بره.كارخاصي نياز نيست انجام بديد...فقط ابياري كنيد/:icon_gol: اسم سمتون ديازيتون يا گزايتون بوده؟ نگران نباش.. مرتب ابياري كن.. اثر سم بره.. و احتمال زياد اثر سم هم داره از بين ميره كه.. گل دراورده.. 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ چه گل خوشگلي.. درست حدس زدم گل رز هيبريدي... 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ چه گل خوشگلي.. درست حدس زدم گل رز هيبريدي... ااااااااااااا مرسی راستی خیلی هم پر گله میتونی یکم در مورد نگهداریش اطلاعات اینجا بزاری ممنون میشم مصی 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ ااااااااااااا مرسی راستی خیلی هم پر گله میتونی یکم در مورد نگهداریش اطلاعات اینجا بزاری ممنون میشم مصی 100درصد حتما اينكاررو ميكنم.. 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ 100درصد حتما اينكاررو ميكنم.. مرسییییییییییییییییییییییییییییییی 3 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ عکس کوچکی هست و واقعا زیباست ...گل رز زیبایی همانطوری که مصی گفت احتمالا گل رز هیبریدی به این شکل دیگه؟؟ 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ واقعا زیباست ...گل رز زیبایی همانطوری که مصی گفت احتمالا گل رز هیبریدی به این شکل دیگه راستی مهدی یه عکس با رزولیشن بالاتر گذاشتم اون گل پشتی رو ببینی رنگش سفید و مخمری هستش اول که در میاد (روبرویی) زرد و مخمری هست ببینینش دوباره تازه تک رنگم درمیاد دوتا ش راست بوته تک رنگ درومده بود 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ از اين نوع است من عجله دارم.. فقط عكسشو ميزارم. بعد ميام اوكي ميكنم اين عكس رو من در سال 89نمايشگاه گل و گياه بوستان گفتگو انداختم...اون موقع تازه اين گل اومده بود/ 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ از اين نوع است من عجله دارم.. فقط عكسشو ميزارم. بعد ميام اوكي ميكنم اين عكس رو من در سال 89نمايشگاه گل و گياه بوستان گفتگو انداختم...اون موقع تازه اين گل اومده بود/ خودشه ولی ما من گلاش نازترن 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ خودشه ولی ما من گلاش نازترن 100درصد. گل شما خيلي خوشكلهمن برم فعلني.. 3 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ راستی مهدی یه عکس با رزولیشن بالاتر گذاشتم اون گل پشتی رو ببینی رنگش سفید و مخمری هستش اول که در میاد (روبرویی) زرد و مخمری هست ببینینش دوباره تازه تک رنگم درمیاد دوتا ش راست بوته تک رنگ درومده بود آهان الان خوب دیدم ...ترکیب رنگ قشنگی داره ... این گل چپی هم رنگش جالبه 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ آهان الان خوب دیدم ...ترکیب رنگ قشنگی داره ... این گل چپی هم رنگش جالبه اولش مثل جلویی هستش بعد یک هفته رنگش مثل چپی تیره تر میشه و رگه های زردش سفید میشه 3 لینک به دیدگاه
pary naz 2414 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۳ اولش مثل جلویی هستش بعد یک هفته رنگش مثل چپی تیره تر میشه و رگه های زردش سفید میشه خیلی نازن!!!!!!!! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده