Mahdi Eng 22940 ارسال شده در 12 دی، 2014 آفات بوته گل رُز با روش های پیشگیری و درمان آفات و حشرات گل رُز آشنا شوید. شایعترین آفات بوتههای گل رُز ابتدا شتهها و پس از آن سوسکهایِ ریز هستند. خوشبختانه شما میتوانید بوتههای گل رُزتان را به شیوهای مؤثر در برابر هر دوی این آفات محافظت کنید. البته درمان باید زود هنگام باشد و به طور مرتب انجام شود. اجازه ندهید که رشد آفات به حدی برسد که از مقاومت بوته گلتان بکاهد یا به گلها برسد. شتهها و حشرات مکنده شتهها و دیگر حشرات مکنده مشکلی بسیار شایع و رایج برای گیاهان هستند. آنها خود را به ساقه و زیر یا روی برگها میچسبانند و شیره آن را میمکند؛ در نتیجه گیاه ضعیف میشود و مستعد ابتلا به انواع بیماریها میگردد. اگر این آفات سریع درمان نشوند، ظرف مدتی کوتاه به تودهای ناخوشایند تبدیل خواهند شد، تا جاییکه دیگر رغبتی به چیدن گلها و آوردنشان به خانه نخواهید داشت. خوشبختانه باید بگوییم که شتهها و دیگر حشرات مکنده به آسانی درمان میشوند. حشرهکشهایی وجود دارند که بهطور مؤثری این مشکل را برطرف میکنند. افراد معتقد به باغبانیِ اُرگانیک از صابونهایِ حشرهکُش استفاده میکنند. بسیاری از صابونهایِ حشرهکُش و یا انواعِ حشرهکشها را میتوانید از فروشگاههای گل و گیاه خریداری کرده و یا داخل خانه آماده کنید. سوسکهای ریز سوسکهای ریز، دومین دشمن رایج بوتههای گل رُز هستند. از میان آنها سوسکهای ژاپنی از همه رایجترند. سوسکها در داخل گلها پناه میگیرند و به سرعت آنها را از میان میبرند. هنگامی که نشانههای وجود این سوسکها دیده شود، دیگر برای نجات دادن گلها بسیار دیر است. در صورت بروز اولین نشانهها از مالاتیون، دیازینون و یا سایر حشرهکشها به صورت منظم استفاده نمایید. برای این که به صورت اُرگانیک از بوتههای گل رُزتان در برابرِ سوسکها محافظت کنید، میتوانید از گیاه سیر استفاده نمایید. کافی است سیر را نزدیک بوتهها بکارید. اسپری سیر نیز میتواند این سوسکها را فراری دهد. حشراتِ زیاد دیگری بوتههای گُل رُزتان را به اندازه شما دوست دارند! بسیاری از آنها به طور مؤثر با حشرهکشها دفع میشوند. همچنین حشره کشهایی وجود دارند که به صورت سیستماتیک عمل میکنند، به این صورت که گیاه آنها را در سیستم خود جذب کرده و تا چندین هفته به صورت مؤثر در برابر آفات از خود محافظت میکند. مترجم: نغمه خالقی منبع : parsegard 5
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 12 دی، 2014 مهدی من تو باغچه ام یه رز نایاب دارم بنفش خوشرنگ با رگه های زرد و یه طرفشم که باز یه پیونده دیگه تابستونی حشره کش زدم برای دفع شته ها کلا شاخش خشکید فکر کنم دزش بالا بوده اما الان 30-40 تا گل دراورده مثل اینکه پاییز بهش ساخته تابستون حالش خوب نبود:hapydancsmil: 3
Mahdi Eng 22940 مالک ارسال شده در 12 دی، 2014 مهدی من تو باغچه ام یه رز نایاب دارم بنفش خوشرنگ با رگه های زرد و یه طرفشم که باز یه پیونده دیگه تابستونی حشره کش زدم برای دفع شته ها کلا شاخش خشکید فکر کنم دزش بالا بوده اما الان 30-40 تا گل دراورده مثل اینکه پاییز بهش ساخته تابستون حالش خوب نبود:hapydancsmil: بیش از حد باشه گیاه آسیب میبینه احتمالا گل رز پاییزه هست 3
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 12 دی، 2014 بیش از حد باشه گیاه آسیب میبینه احتمالا گل رز پاییزه هست درسته ولی مهدی از بهار شروع کرده به گل دادن اما حالا خیلی بیشتر گل میده 3
Mahdi Eng 22940 مالک ارسال شده در 12 دی، 2014 درسته ولی مهدی از بهار شروع کرده به گل دادن اما حالا خیلی بیشتر گل میده داداش من در مورد فیزیولوژی گل اطلاعات ندارم معصومه میگم بیاد پاسخ بده اون اطلاعاتش خوبه تو زمینه باغبانی سهند جان اگه تونستی یک عکس از گل بزار تو همین تاپیک تا بهتر بشه در موردش نظر داد 3
masi eng 47044 ارسال شده در 13 دی، 2014 مهدی من تو باغچه ام یه رز نایاب دارم بنفش خوشرنگ با رگه های زرد و یه طرفشم که باز یه پیونده دیگه تابستونی حشره کش زدم برای دفع شته ها کلا شاخش خشکید فکر کنم دزش بالا بوده اما الان 30-40 تا گل دراورده مثل اینکه پاییز بهش ساخته تابستون حالش خوب نبود:hapydancsmil: سلام سهند عزيز.. خوب اون گلتون گل رز هيبريدي.. و خيلي حساسه ... روند اين سمها به اين صورته كه برگها ممكن زرد يا قرمز ارغواني بشن يا بطور كامل خشك بشن..اين روند افت كش نگران نباش.. اگه ديدي شته ها از بين رفتن ابياري كن تا اثر سم ها از بين بره.كارخاصي نياز نيست انجام بديد...فقط ابياري كنيد/:icon_gol: اسم سمتون ديازيتون يا گزايتون بوده؟ نگران نباش.. مرتب ابياري كن.. اثر سم بره.. و احتمال زياد اثر سم هم داره از بين ميره كه.. گل دراورده.. 3
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 31 دی، 2014 چه گل خوشگلي.. درست حدس زدم گل رز هيبريدي... ااااااااااااا مرسی راستی خیلی هم پر گله میتونی یکم در مورد نگهداریش اطلاعات اینجا بزاری ممنون میشم مصی 2
masi eng 47044 ارسال شده در 31 دی، 2014 ااااااااااااا مرسی راستی خیلی هم پر گله میتونی یکم در مورد نگهداریش اطلاعات اینجا بزاری ممنون میشم مصی 100درصد حتما اينكاررو ميكنم.. 3
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 31 دی، 2014 100درصد حتما اينكاررو ميكنم.. مرسییییییییییییییییییییییییییییییی 3
Mahdi Eng 22940 مالک ارسال شده در 31 دی، 2014 عکس کوچکی هست و واقعا زیباست ...گل رز زیبایی همانطوری که مصی گفت احتمالا گل رز هیبریدی به این شکل دیگه؟؟ 3
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 31 دی، 2014 واقعا زیباست ...گل رز زیبایی همانطوری که مصی گفت احتمالا گل رز هیبریدی به این شکل دیگه راستی مهدی یه عکس با رزولیشن بالاتر گذاشتم اون گل پشتی رو ببینی رنگش سفید و مخمری هستش اول که در میاد (روبرویی) زرد و مخمری هست ببینینش دوباره تازه تک رنگم درمیاد دوتا ش راست بوته تک رنگ درومده بود 2
masi eng 47044 ارسال شده در 31 دی، 2014 از اين نوع است من عجله دارم.. فقط عكسشو ميزارم. بعد ميام اوكي ميكنم اين عكس رو من در سال 89نمايشگاه گل و گياه بوستان گفتگو انداختم...اون موقع تازه اين گل اومده بود/ 3
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 31 دی، 2014 از اين نوع است من عجله دارم.. فقط عكسشو ميزارم. بعد ميام اوكي ميكنم اين عكس رو من در سال 89نمايشگاه گل و گياه بوستان گفتگو انداختم...اون موقع تازه اين گل اومده بود/ خودشه ولی ما من گلاش نازترن 3
masi eng 47044 ارسال شده در 31 دی، 2014 خودشه ولی ما من گلاش نازترن 100درصد. گل شما خيلي خوشكلهمن برم فعلني.. 3
Mahdi Eng 22940 مالک ارسال شده در 31 دی، 2014 راستی مهدی یه عکس با رزولیشن بالاتر گذاشتم اون گل پشتی رو ببینی رنگش سفید و مخمری هستش اول که در میاد (روبرویی) زرد و مخمری هست ببینینش دوباره تازه تک رنگم درمیاد دوتا ش راست بوته تک رنگ درومده بود آهان الان خوب دیدم ...ترکیب رنگ قشنگی داره ... این گل چپی هم رنگش جالبه 3
ENG.SAHAND 31645 ارسال شده در 31 دی، 2014 آهان الان خوب دیدم ...ترکیب رنگ قشنگی داره ... این گل چپی هم رنگش جالبه اولش مثل جلویی هستش بعد یک هفته رنگش مثل چپی تیره تر میشه و رگه های زردش سفید میشه 3
pary naz 2414 ارسال شده در 31 دی، 2014 اولش مثل جلویی هستش بعد یک هفته رنگش مثل چپی تیره تر میشه و رگه های زردش سفید میشه خیلی نازن!!!!!!!! 2
ارسال های توصیه شده