Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۳ با این شد 40 امتیاز خو من میخوام همش جمع بشه یجا به چشمت بیاد بترک با این راهنمایی کردنات بترکم کی راهنمایی مفید کنه لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۳ من میخوام همش جمع بشه یجا به چشمت بیاد تا 40 تا هم قشنگ به چشم من میاد لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۳ یعنی دیگه نمیاد انجمن ؟! چرا میاد اتفاقا زیاد هم میاد لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۳ چرا میاد اتفاقا زیاد هم میاد توام با این راهنمایی کردنات :| هر چی حدس زده بودم با این حرفت همه رو بهم زدی ! منو چه به این تاپیک ها خدافظ لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۳ توام با این راهنمایی کردنات :|هر چی حدس زده بودم با این حرفت همه رو بهم زدی ! منو چه به این تاپیک ها خدافظ ای بابا نرو کجا میری آخه ! :| این تاپیک جنبه انسانی داشته بیشتر اینکه شخص مفقودی رو به به آغوش گرم خونوادش برگردونیم:|| لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۳ تا 40 تا هم قشنگ به چشم من میاد حرف گوش بده من صلاحتُ بهتر میدونم 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۳ حرف گوش بده من صلاحتُ بهتر میدونم این یعنی احتمال زیاد جوابم درست باشِد آ ما که گولیدونو نیمیخوریم و بازم حدس میزنیم 1 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۳ هر کی بیشتر بیاد ینی همونه اون سری اقا عباس زیاد اومد عکس خودشم بود حالا هم ورجیل پس خودشه 1 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۳ راهنماییتون چرا اضافه نمیشه! این همه راه اومدم اسم یک نفرو بگم! اسم هیچکدوم از پسرای انجمن هم جا نذاشتیدا!! که من بگم! به ته دیگش رسیدم!!:icon_pf (34): ENG.SAHAND! 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۳ آقاااا من دو نفر دیگه هم شکیدم نفر اول امین 202 نفر دوم جوزف 2 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۳ راهنماییت کاملا مناسبه میناااااااااا :banel_smiley_4: لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۳ آقاااا من دو نفر دیگه هم شکیدم نفر اول امین 202 نفر دوم جوزف چه عجب یکی پیدا شد 2تا اسم جدید بگه راهنماییت کاملا مناسبه میناااااااااا :banel_smiley_4: میدونم عزیزم لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۳ با اینکه مهدی عارفه اما عجیــب حس میکنم ورجیل می باشن ایشون مدیونی اگه فک کنی این حسم مثه تاپیک قبلیه که میگفتم علی فاطمیه 1 لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۳ من میگم بیام تابلو میشه همه میفهمن :| لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۳ من میگم بیام تابلو میشه همه میفهمن :| مگه بهت نگفتم دیگه نیا همون مقدار که اومدی بس ـــه:| لینک به دیدگاه
vergil 11695 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۳ مگه بهت نگفتم دیگه نیا همون مقدار که اومدی بس ـــه:| دیگه کار از کار گذشته! اینایی که منو حدس میزنن اصلا ندیدمشون تا حالا چطور شناختن منو :| لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۳ دیگه کار از کار گذشته! اینایی که منو حدس میزنن اصلا ندیدمشون تا حالا چطور شناختن منو :| این نشون دهنده اینه که چقد خوب راهنمایی کردم من :| لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۳ خب بگو کدوم بخش همه بخشُ و هیچ بخش همانند یک سایه 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده