Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ سلام سلام پاشید بیاید مسابقه داریم باز بازی شروع شد طبق معمول اول قوانين مسابقه: بخونید 1- دقت کنید که طی مسابقه هر كس فرصت حدس فقط 2 تا اسم رو داره. نفر اولی که اسم رو درست حدس بزنه برنده خواهد بود...(به شرطی که کارآگاه مخفیم نیاد بگه این عکس رو طرف دیده قبلا). 2- عکس جدید ارسالی میتونه مال هر کدوم از بچه های قبلی هم که عکسشون تو مسابقه شرکت داده شده بوده ،باشه.:thk: 3- تو راهنمایی ها ممكنه نکته انحرافی وجود داشته باشه مواظب باشید(آره خیلی دقت کنین خیلی من به این راحتیا راهنمایی نمیکنم) 4- جايزه مسابقه 20 امتيازخواهد بود 5- ممكنه راهنماييهام نكتهاي باشه،پس باهوش باشيد 6- به هيچ وجه جواب اينكه مديره يا نه، رشتهاش چيه رو نميدم و يه جوراييي البته شايد بدماا،اما مستقيم نه 7- اگر در طي دوره مسابقه، هيچ فردي نتونست توي 2حدسش فرد مورد نظر رو تشخيص بده، از اون به بعد هر كسي كه درست گفت با توجه به اينكه شماره حدس پايينتري داره برنده محسوب ميشه! و اما عکس هویت مجهول این دوره راهنمایی 1: قبل از من عضو شده 2: پسر میباشند 3 : فعالیت بیشتر به طور تخصصی و کار راه بنداز راهنمایی های بعدی به همین پست اضافه میشه ... پس هر دفعه صفحه اول رو چک کنید ... -------------------------- بقیه هم عکس بفرستن ... کوچیک ، بزرگ ... فرقی نداره ... در ضمن صاحب عكس تابلو بازي در نياره .... که ميكشیمش ... از دوستانی که عکس رو قبلاً دیدن ، برای گمراهی سایر کاربران دعوت میشه ... :w42: اگرم زود فهمیدید نگید آقا جون ... همه دعوتید عزیزانم ... تعارف نکنید ...:w36: و اما هویت مجهول کسی نیس جز amin 202 و کاشف هویت مجهولمون Mohammad Aref 17 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ سلام خسته نباشی عیدتونم مبارک اومدم برا بازار گرمی مینا بعدن حدس میزنم کیه 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ آخ جون باز شروع شد:hapydancsmil: ببند این تاپیک رو 4 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ سلام خسته نباشی عیدتونم مبارک اومدم برا بازار گرمی مینا بعدن حدس میزنم کیه درود همچنین خوش اومدید 4 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ ببند این تاپیک رو تازه بازی شروع شده 4 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ حداقل عکس تمام رخ بزار بچه ها بتونند خوب تشخیص بدن 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ حداقل عکس تمام رخ بزار بچه ها بتونند خوب تشخیص بدن دیگه همه دیدن ات فرقی نداره که 4 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ دیگه همه دیدن ات فرقی نداره که درود مینا کسایی که ندیدن بزار خوب ببینند(دوستان این عکس ادامه عکس مسابقه تشخیص قبلی) 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ درود مینا کسایی که ندیدن بزار خوب ببینند(دوستان این عکس ادامه عکس مسابقه تشخیص قبلی) صد درود مهدی دارن خوب میبینن دیگه 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ درود مینا کسایی که ندیدن بزار خوب ببینند(دوستان این عکس ادامه عکس مسابقه تشخیص قبلی) مهدی تابلو نکن دیگه اونوقت زود حدس میزنن بچه ها بزار اقلا 10-20 صفحه ای پیش بره خوب 3 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ مهدی تابلو نکن دیگه اونوقت زود حدس میزنن بچه ها بزار اقلا 10-20 صفحه ای پیش بره خوب این دفعه راحت میتونند حدس بزنند دیگه بچه ها من یه راهنمایی کنم شخصی که سرش زیر نیمکت باید شناسایی بشه (البته ممکنه اون شخصی که دستشو تو عکس دراز کرده اونم باشه پس باهوش باشید ) 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ این دفعه راحت میتونند حدس بزنند دیگه بچه ها من یه راهنمایی کنم شخصی که سرش زیر نیمکت باید شناسایی بشه (البته ممکنه اون شخصی که دستشو تو عکس دراز کرده اونم باشه پس باهوش باشید ) راستی مهدی این کدوم پارکه به نظرت 3 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ راستی مهدی این کدوم پارکه به نظرت پارک کاج ! دقت کن 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ پارک کاج ! دقت کن دیدم میوه درختو ولی تو نیشابوره فکر کنم 3 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ دیدم میوه درختو ولی تو نیشابوره فکر کنم شایدم اندیمشک باشه 3 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ لامصب راهنمایی ها اصلاً خیلی خفنه ولی تو حدس اول سهند را می گوییم یه احساسی هم هست بهم میگه جز بچه هاییه که تو میتینگم اومده قیافش آشنا میزنه آخه 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ لامصب راهنمایی ها اصلاً خیلی خفنه ولی تو حدس اول سهند را می گوییم یه احساسی هم هست بهم میگه جز بچه هاییه که تو میتینگم اومده قیافش آشنا میزنه آخه نه محمد میلاد نیست هست حدس اول؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ نه محمد میلاد نیستهست حدس اول؟؟؟ علی فاطمی و میلاد خیلی وقته زیاد نیستن تو انجمن که حالا فرصت کنن بیان عکسم بفرستن واسه شرکت تو مسابقه واسه همین بعیده این دو نفر باشن 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده