Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ سلام... از روز اولی که اومدم انجمن تاپیک کامیار خدابیامرز دیدم... طوری شد که تا وقتی میومدم اول میرفتم اونجا و.... از همه پرسیدم...هیچکس نمیدونست سالگردش کیه... تا اینکه روز تولدش و فهمیدم... ...... امروز...تولد کامیاری که خیلیا هیچی ازش نمیدونن ولی تا اسم و پروفشو میبینن چند ثانیه ایی دلشون میگیره.... کامیار تـــــــــــــــولدت مبارکـــــــــــــــــــ . Architect برای شادی روحش فاتحه ایی قرائت کنیم... ممنون از دوستان... :icon_gol::icon_gol: 31 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ خدا رحمتش کنه ... واقعا ماندگار شد تو انجمن لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ روحش شاد... کاربر ماندگار انجمن:icon_gol: یادش همواره مانا لینک به دیدگاه
ali jaafari 1206 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ من نميشناسمشون ولي روحشون شاد و قرين با بهشتيان. لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: لینک به دیدگاه
Abbas.H 15131 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ روحش غرق آرامش .... ولی من واسه کیک اومده بودم دیدم خبری نیست عنوان تاپیکم یه مورد کوچولو داره اونو درست کن استارتر تولدشم مبارک لینک به دیدگاه
Paroshat 6378 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ تولدشون مبارک:5c6ipag2mnshmsf5ju3 لینک به دیدگاه
Mohammad1675 4635 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ :happybday::happybday::happybday: لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ مرگ یه نوع تولده ولی تولدی که اگه تلخ و ناگهانی باشه طعم گسش تا مدتها در دهان میمونه برای همینه که دوست من فراموشت نمیکنیم تا انجا که بدانیم این دوست ناخوانده(مرگ) همیشه در کنارماست و انگونه زندگی کنیم که بدانیم مسافری بیش نیستیم قدر لحظه های در کنار هم بودنو بدونیم و الکی باعث آزردن هم دیگه نشیم و شاد زندگی کنیم و این شادی رو به همه منتقل کنیم و بدانیم که جز خاطرات خوب و خوش چیزی از ما به یادگار نخواهد ماند روحت شاد و قرین رحمت باشی دوست من لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ تولدشون مبارک... خدا رحمتش کنه و روحش قرین آرامش... لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۳ هیچکس از فردای خودش خبر نداره روحش شاد لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۳ من صبح قبل ازاینکه برم سرکار این تاپیک روزدم براش تولدبگیریم ولی پاکش کردم گفتم تاپیک همیشه ماندگار به نام کامیار عزیزه اونجاهم میشع تبریک گفت ولی باز نمیدونم چندبارنوشتم که تولدت مبارک اخرسر تاپیک نزدم و داخل پروفش تبریک گفتم کامیار عزیز نیستی ولی همیشه حست میکنیم.. روحت شاد.. یادته.....! ؟ تولدت میبارک عزیزم چه روزقشنگی هم تولدته... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده