saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۳ سلام سلام من اومدم نمیشه گفت مامانی ولی خب خیلی ها هستن که به مادرهاشون وابسته هستن حتی ممکنه واسه خانم ها هم این اتفاق بیوفته ولی چون مرد تکیه گاه همسرش میشه و باید اقتدار خاص خودش رو داشته باشه وابستگی زیاد به مادر ممکنه بعدا مشکل ساز بشه واسه این بیشتر میگن مردهای مامانی البته نباید احترام به مادر رو با مامانی بودن اشتباه گرفت احترام خیلی هم خوبه بعضی مواقع حساس از بزرگتر ها مشورت خواستن خوبه ولی اگه تماما حالا چه مادر شوهر چه مادر زن توی مسائل زندگی دخالت کنن و بخوان حرف خودشونو عملی کنن این بد ولی من به شخصه فکر میکنم اونایی که خیلی وابستگی به خانوادشون دارن و منتظرن اونا یه حرفی بزنن تا این انجام بده اصلا خوب نیست چون بعدا مشکل ساز میشه این افراد حالا چه مرد چه زن نمیتونن خودشون برای خودشون تصمیم بگیرن این باعث فاصله بین زن و مرد میشه کم هم نیستن افرادی که اینجوری هستن و حتی نمیتونن رفتار خودشونو تغییر بدن ولی از یه زاویه دیگه هم خوبه به جای اینکه واسه درد و دل کردن و اروم کردن خودشون به هر سمتی کشیده بشن حرفای دلشونو به خانوادشون میگن که این به نظرم عالیه 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۳ جرأت؟مگه جرأت لازم داره ؟ یک دست قوی لازم داره که من دارم:2i1d1co: به اون نميگن جرات كه ميگن جسارت.... اون موقع يه نكته مرد يه دست قوي داره.. زنم يه دست قوي.. ديگه اون زندگي نميشه كه ميشه.. كت كاري... 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۳ برو بچ به موضوع يه دقت لازم مبذول بفرماييددددد..... داريد با موضوع پيش ميرد ديگه.. بحث كتكاري و ترشيدگي و زدن و هيكل و قدراتو جرات نيستاااا حواساتونو جمع بفرماييد كه يه وقت از سوي من روتون فيليپيني پياده نشه... در راستا حركت كنيد.. براي به راه راست هدايت شدنتون صلواتي عنايت بفرماييد 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۳ من الان به كلمه مامان حساس شدم.. 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده