sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ سلام جدای ازاین قضیه "خانواده دوست" بودن ، وابستگی فردبه مخصوصا "مادر" نشون ازعدم استقلال مرده... که اگه این دوباهم اشتباه گرفته بشن خیلی ازمشکلات پیش میاد...که تنها شخص کنترل کننده موضوع خود اقاست...اونم با دید متعادلانه به هردوطرف موضوع... خدانصیب کسی نکنه مادرشوهر ِ ...! 5 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ البته اینجا نظر اسلام مغفول مونده باید دید اسلام در این زمینه چه دیدگاهی داره 3 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ امیدوارم احترام به مادر با مامانی بودن اشتباه گرفته نشه ، خودم به طور قاطع میگم اگه مجبور به انتخاب بشم 100% مادرم رو انتخاب میکنم شما مگه انتخاب دیگه ای هم داری؟؟؟؟ زن نداری، میمونه مامان مرد اگه ضغیف باشه نمیتونه مدیریت کنه با مادر و همسرش رو و باعث ایجاد درگیری میشه 5 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ مادر جایگاه خودشو داره همسر هم جایگاه خودش سعی کنید حق هیچ کدومشون ضایع نکنید 9 لینک به دیدگاه
سنا سادات 2449 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ مادر جایگاه خودشو داره همسر هم جایگاه خودش سعی کنید حق هیچ کدومشون ضایع نکنید احسنت 4 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ مادر جایگاه خودشو داره همسر هم جایگاه خودش سعی کنید حق هیچ کدومشون ضایع نکنید من اصلا عاشق کلامتم مرسی مهدی خودم برات استین بالا میزنم میدونم پیش هیشکی شرمنده نمی شم 6 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ شما مگه انتخاب دیگه ای هم داری؟؟؟؟زن نداری، میمونه مامان مرد اگه ضغیف باشه نمیتونه مدیریت کنه با مادر و همسرش رو و باعث ایجاد درگیری میشه انتخاب که زیاده تا دلت بخواد خدایی راس گفتی مرد قوی باشه دست راستشو میبره بالا با چپ میخوابونه تو گوش زنش تا درگیری ایجاد نکنه 4 لینک به دیدگاه
helma.b 3345 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ امیدوارم احترام به مادر با مامانی بودن اشتباه گرفته نشه ، خودم به طور قاطع میگم اگه مجبور به انتخاب بشم 100% مادرم رو انتخاب میکنم به به آورین 5 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ پستای من چراپاکیده شده حداقل دلیلشو بنویس مدیرجان سوتفاهم نشه برای دیگران که من چی نوشتم... تقبللاااا الان باید پاک میشد... چرااونوقت... ؟ مدیری دیگه... چیکارت کنم. عزیزمی چیکارکنم یه مدیر باحال بیشتر نداریم که... الان مدیرامیریزن سرمن 2 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ پستای من چراپاکیده شده حداقل دلیلشو بنویس مدیرجان سوتفاهم نشه برای دیگران که من چی نوشتم... تقبللاااا الان باید پاک میشد... چرااونوقت... ؟مدیری دیگه... چیکارت کنم. عزیزمی چیکارکنم یه مدیر باحال بیشتر نداریم که... الان مدیرامیریزن سرمن فقط شکلک نامربوط بود در پستتون و دومی هم نامربوط به تاپیک تقبل الله نامربوط نیست جوابی که دادین به پست نامربوط و اسپم بود ممنون 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ البته اینجا نظر اسلام مغفول مونده باید دید اسلام در این زمینه چه دیدگاهی داره فقط شکلک نامربوط بود در پستتون ودومی هم نامربوط به تاپیک تقبل الله نامربوط نیست جوابی که دادین به پست نامربوط و اسپم بود ممنون اولي خوب اره.. دومي نه.. چون مربوط بود.. نسبت به چيزي كه گفته شده بوده.. ولي خب اره نسبت به موضوع بي ربط بود.. نه افتاد دوزاري.. من فكر ميكردم چون گفتگو ازاده اشكالي نداره اسپم كرد.. مرسي (سواله ديگه پيش مياد ميپرسم. مرسي سهند عزيز) حالا براي اينكه بي ربط نشه اين موضوعي كه خودم گذاشتمو الان ميبينم.. الان ميزارم.. يه مقدار.. بحث برانگيز تر ميكنه .. اينكه خانوما رو حساس تر ميكنن با اين تزشون....نه درست نميگم//:ws52: اعتماد همسرتان را جلب کنید اگر همسرتان به مادرش وابستگی زیادی دارد، باید کارهایی انجام دهید تا همسرتان به شما اعتماد کند و تصمیمات شما را بی نقص یا حداقل کم نقص بداند؛ یعنی به نحوی به همسرتان ثابت کنید که من هم مثل مادرت به تو علاقه دارم و برای زندگی مان تدبیرهای لازم را در نظر گرفته ام. البته نباید توقع داشته باشید که همسرتان در مقابل هر اظهار نظر مادرش بایستد و آن را مخالف استقلال در زندگی اش بداند. برخورد نامناسب با مادرها در چنین مواقعی، عواقب خوبی در زندگی مشترک شما نخواهد داشت و در آینده مشکلاتی ایجاد خواهد کرد. 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۳ مامانی بودن با احترام و دوست داشتن فرق داره. من خودم به شخصه بخوام ازدواج کنم مردی که با مادرش صمیمیتی نداشته باشه رو انتخاب نمیکنم. و برای اینکه بفهمم با معیارهام برابری میکنه اول از همه به رفتارش با مادرش توجه میکنم. خیلی بده که مردی لوس باشه و همیشه به مادرش وابسته و برای هرچیزی به مادرش تکیه کنه ولی اینکه علاقشو ابراز کنه و احترام بذاره و توجه کنه به مادرش ارزشمند و جزو نکات مثبت اون مرد هست اگه اون مرد به مادرش احترام گذاشت و واسه نظرات مادرش ارزش قایل بود واسه منم همینطوره وگرنه اگه واسه مادرش احترام قایل نباشه اونوقت منو دیگه اصن ادم حساب نمیکنه والا 3 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۳ مادر جایگاه خودشو داره همسر هم جایگاه خودش سعی کنید حق هیچ کدومشون ضایع نکنید آورین آورین خلاصه بود و مفید دقیقا همینه یه مرد مقتدر میتونه از عهده هردو بربیاد 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۳ انتخاب که زیاده تا دلت بخواد خدایی راس گفتی مرد قوی باشه دست راستشو میبره بالا با چپ میخوابونه تو گوش زنش تا درگیری ایجاد نکنه وااااااااااااااای چه خشن خدا به داد اونیکه که میخواد زن شما بشه برسه 2 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۳ انتخاب که زیاده تا دلت بخواد خدایی راس گفتی مرد قوی باشه دست راستشو میبره بالا با چپ میخوابونه تو گوش زنش تا درگیری ایجاد نکنه وااااااااااااااای چه خشنخدا به داد اونیکه که میخواد زن شما بشه برسه اتفاقا اينجور ادما هميشه پراحساس هستن.. و برعكس انقدر محبت ميكنن به همسرشون.. درمورد افرادي كه اينجور حرف ميزنن.. همه چي رو برعكس ببين درموردشون.. (نه اينكه خانوم بزنه ها نه) عشق و محبت و دوست داشتن بيشتر... اونم مهدي.. مهدي فقط ميگه ولي پراحساس و مهربونيه... 2 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۳ انتخاب که زیاده تا دلت بخواد خدایی راس گفتی مرد قوی باشه دست راستشو میبره بالا با چپ میخوابونه تو گوش زنش تا درگیری ایجاد نکنه جرات کردی بزن گوش خانمت، البته تو ترشیده ای 1 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۳ جرات کردی بزن گوش خانمت، البته تو ترشیده ای جرأت؟ مگه جرأت لازم داره ؟ یک دست قوی لازم داره که من دارم:2i1d1co: 1 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۳ جرأت؟مگه جرأت لازم داره ؟ یک دست قوی لازم داره که من دارم:2i1d1co: زور بازو مهم نیست یه نموره سیاست خانمانه لازمه که قشنگ داغون بشی 1 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۳ وااااااااااااااای چه خشنخدا به داد اونیکه که میخواد زن شما بشه برسه این ترشیده است دیگه. 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۳ جرأت؟مگه جرأت لازم داره ؟ یک دست قوی لازم داره که من دارم:2i1d1co: چه غلطا 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده