masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ اینو به مامانتون نگینا دلش میرنجه:5c6ipag2mnshmsf5ju3 نه بابا مامانا متوجهن.. ميدونن ديگه//:ws37: 3 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ من از همين حالا اقرار ميكنم كه از بين مادر يا زن ، زنم رو انتخاب ميكنم. چون مادرم گذشته ام رو تضمين ميكرد ولي همسرم آينده ام رو . یکم دیدگاهتو تغییر بده زود ازدواج میکنی ولی خوب نمی تونی نگهش داری 4 لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ بنظر منم چیزی به نام شوهر مامانی وجود نداره متاسفانه بعضی خانمها فقط پسرو واسه خودشون میخوان و میخوان که کامل قطع رابطه کنه با مامانشون. البته هستن آقایونی که به حرف اطرافیانشون (نه فقط مامانشون) گوش میدن و این باعث میشه نتونن درست مدیریت کنن و این باعث میشه که حرص خانما رو دربیارن یا مقایسه هایی بین خانمشون با مادر و خواهرشون انجام میدن و حساس می کنن طرفو اینکه پسر، به مامانش احترام بذاره و بفکرش باشه خیلی خوبه چون پسری که به مامانی که 20-30 سال بزرگش کرده و تمام زندگیشو به پاش گذاشته احترام نذاره اصلا قابل اطمینان نیس و مطمئنا به همسرش که یکی دو ساله باهاشه وفادار نمی مونه و بعد از چند سال ازش خسته میشه البته با عرض معذرت از خانما 6 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ یکم دیدگاهتو تغییر بده زود ازدواج میکنی ولی خوب نمی تونی نگهش داری چرا؟ از چه نظر برام سوال شد... 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ بنظر منم چیزی به نام شوهر مامانی وجود نداره متاسفانه بعضی خانمها فقط پسرو واسه خودشون میخوان و میخوان که کامل قطع رابطه کنه با مامانشون. البته هستن آقایونی که به حرف اطرافیانشون (نه فقط مامانشون) گوش میدن و این باعث میشه نتونن درست مدیریت کنن و این باعث میشه که حرص خانما رو دربیارن یا مقایسه هایی بین خانمشون با مادر و خواهرشون انجام میدن و حساس می کنن طرفو اینکه پسر، به مامانش احترام بذاره و بفکرش باشه خیلی خوبه چون پسری که به مامانی که 20-30 سال بزرگش کرده و تمام زندگیشو به پاش گذاشته احترام نذاره اصلا قابل اطمینان نیس و مطمئنا به همسرش که یکی دو ساله باهاشه وفادار نمی مونه و بعد از چند سال ازش خسته میشه البته با عرض معذرت از خانما هوارتا لايك//// منم معتقدم.. بايد شوهر ادم خانواده دوست باشه.. خانواده دوست نه به اين معني كه فقط خانواده همسرشو دوست داشته باشه.. خانواده خودش بيشتر ملاكه... 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ مرد اگر کفه ترازو دستش باشه و تعادل برقرار بشه اختلافی و سوتفاهمی پیش نمیاد 7 لینک به دیدگاه
ali jaafari 1206 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ عزيزانم قضاوت بين مادر و همسر:بسي مرد خواهد سياستمدار . 6 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ عزيزانم قضاوت بين مادر و همسر:بسي مرد خواهد سياستمدار . دقیقا این سیاست بین خانواده خود خانم و شوهر هم باید باشه ک اکثر خانوما خوب از عهدش بر میان 7 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ مرد اگر کفه ترازو دستش باشه و تعادل برقرار بشه اختلافی و سوتفاهمی پیش نمیاد پس نقش زن چی میشه؟ تا جایی که من دیدم تو اختلافات خانوادگی زن ها مسببین و مقصرین اصلی بودن 4 لینک به دیدگاه
ali jaafari 1206 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ دقیقا این سیاست بین خانواده خود خانم و شوهر هم باید باشه ک اکثر خانوما خوب از عهدش بر میان البته خانما کار سختی ندارن آخه آقایون حسادت آنچنانی ندارن بندگون خدا دنبال به لقمه نونن. 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ پس نقش زن چی میشه؟تا جایی که من دیدم تو اختلافات خانوادگی زن ها مسببین و مقصرین اصلی بودن قبول دارم ولی چون تجربه نداری از پشت قضیه بیخبری بین خانوما اختلاف پیش میاد شب میاد خونه آقا خانم میگه مادرت خواهرت این و گفت اونو گفت .... از طرفی مادر و خواهر آقا رنگ زده بودن خانمت این و گفت و اونو گفت جلوشو بگیر پررو شدهو... خب نقش مرد چیه این وسط؟نه باید طرف خانم باشه نه مادر باید جفتشون رو جوری متقاعد کنه ک به غرور و احساس هیچکدوم لطمه نخوره پ.ن:اکثرا حرفهای خاله زنکی مفت نمی ارزن بخاطر همین بایو با سیاست حق رو به دو طرف داد خخخخ 7 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ من به شخصه با این موضوع مشکل ندارم ، چه مرد چه زن باید خانواده دوست باشن بعدم مامانش یه عمر زحمتشو کشیده و تجربش بیشتر از ماست... 4 لینک به دیدگاه
ali jaafari 1206 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ قبول دارم ولی چون تجربه نداری از پشت قضیه بیخبریبین خانوما اختلاف پیش میاد شب میاد خونه آقا خانم میگه مادرت خواهرت این و گفت اونو گفت .... از طرفی مادر و خواهر آقا رنگ زده بودن خانمت این و گفت و اونو گفت جلوشو بگیر پررو شدهو... خب نقش مرد چیه این وسط؟نه باید طرف خانم باشه نه مادر باید جفتشون رو جوری متقاعد کنه ک به غرور و احساس هیچکدوم لطمه نخوره پ.ن:اکثرا حرفهای خاله زنکی مفت نمی ارزن بخاطر همین بایو با سیاست حق رو به دو طرف داد خخخخ واقعاً واردی ،خوشم اومد. الکی دو کلاس سواد نداری!! 4 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ البته خانما کار سختی ندارن آخه آقایون حسادت آنچنانی ندارن بندگون خدا دنبال به لقمه نونن. همه مدل مردیی پیدا میشه آقایون حساس هم وجود دارن که همه چیز زود بهشون بر بخوره 6 لینک به دیدگاه
ali jaafari 1206 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ قبول دارم ولی چون تجربه نداری از پشت قضیه بیخبریبین خانوما اختلاف پیش میاد شب میاد خونه آقا خانم میگه مادرت خواهرت این و گفت اونو گفت .... از طرفی مادر و خواهر آقا رنگ زده بودن خانمت این و گفت و اونو گفت جلوشو بگیر پررو شدهو... خب نقش مرد چیه این وسط؟نه باید طرف خانم باشه نه مادر باید جفتشون رو جوری متقاعد کنه ک به غرور و احساس هیچکدوم لطمه نخوره پ.ن:اکثرا حرفهای خاله زنکی مفت نمی ارزن بخاطر همین بایو با سیاست حق رو به دو طرف داد خخخخ واقعاً واردی ،خوشم اومد. الکی دو کلاس سواد نداری!!? 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ واقعاً واردی ،خوشم اومد.الکی دو کلاس سواد نداری!!�� بذار پای تجربه 13ساله نه سواد.... 5 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ پس نقش زن چی میشه؟تا جایی که من دیدم تو اختلافات خانوادگی زن ها مسببین و مقصرین اصلی بودن هميشه نه... 3 لینک به دیدگاه
ali jaafari 1206 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ ميدونين بايد براي خانمت و مادرت جايگاه ها رو مشخص كنين ، بگين نه خانمت تو مهر مادري دخالت كنه ، نه مادرت تو زندگي زناشويي. 6 لینک به دیدگاه
ali jaafari 1206 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ جبهه اي كه يه سنگر مادرته و ديگري خانمت تو هم وسط كه خودت رو سپر ميكني. فقط گلوله ها به سينه تو مينشينه. 6 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ ولی خدایی بعضی از مادرشوهرا خیلی خوبن خدا بیامرز مادر شوهر من خوب بود در حد عالیییی 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده