Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۳ درود به تمام دوستان عزیز نواندیشانی [h=1]S a d e n a مدیر تالار حقوق[/h] امروز بازنشته شدند . آرزو عزیز بابت تمامی زحماتی که کشیدی ممنونم ... خسته نباشی ... امیدوارم در تمام مراحل زندگیت موفق باشی 19 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۳ آرزو جان خدا قوت عزیزم حس میکنم گندم زیرآبتو زده که خودش بیاد مدیر بشه:ws28: گندم لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۳ من به خودشونم همیشه گفتم که تالار حقوق به همت آرزو و گندم عزیز شکل گرفت و جون گرفت. به کمک همدیگه خیلی تو پیشرفت این تالار تأثیر داشتن حالا الان آرزو خانم یه مدت فرصت چندانی واسه حضور تو سایت نداره که ایشالا بعد این مدت موفق و دست پر با حضور فعالشون دوباره برمیگردن دستت درد نکنه و حسابی خسته نباشی واسه گندم هم آرزوی موفقیت میکنم لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ ارزو خانم خسته نباشید امیدوارم توی زندگی واقعیت هم مثل نو اندیشان موفق باشی و همیشه شاد و پیروز باشی لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ خسته نباشی آرزو خانم تبریک به گندم خانم لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ ارزو خسته نباشی حیف دیر شناختمت دوست گلم هر جا هستی موفق و موید باشی دنیا به کامت به گندم هم بابت مسئولیتش تبریک میگم لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۳ خسته نباشی عزیزم امیدوارم تا برگردی از پس کارا بربیام..بعدکه اومدی ..این تو و این مدیریت لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۳ خسته نباشید...حقوقش خوبه؟ ماهی چند میریزن به حسابتون؟ لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۳ خسته نباشید...حقوقش خوبه؟ماهی چند میریزن به حسابتون؟ فقط دردسره لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، ۱۳۹۳ دوست خوبم بهت خسته نباشید میگم. امیدوارم هر جا هستی موفق و مؤید باشی.:icon_gol: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده