رفتن به مطلب

ثروتمندترین استان کشور از زبان نایب رییس اتاق ایران


ارسال های توصیه شده

[h=1]ثروتمندترین استان کشور از زبان نایب رییس اتاق ایران[/h] [h=3]خرم آباد - ایرنا -نایب رییس اتاق بازرگانی، صنایع معادن و کشاورزی ایران گفت:باتوجه به شرایط جغرافیایی و وجود 12 درصد آبهای شیرین کشور در لرستان، این استان ، ثروتمندترین استان ایران است.[/h]

81344137-6005016.jpg به گزارش خبرنگار ایرنا، محسن جلال پور در جلسه شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی لرستان با حضور رییس و اعضای هیات رییسه اتاق ایران در خرم آباد افزود: شش قطب اصلی اقتصاد ایران با گذشت زمان دچار بحران جدی آب می شوند.

 

وی با اشاره به انتقال آب به برخی استانها گفت: هزینه شیرین کردن هر متر مکعب آب بدون احتساب هزینه های انتقال به برخی استانها 1.6دلار است .

 

وی اظهار داشت: در شرایط فعلی قیمت هر مترمکعب آب در لرستان پنج هزار تومان بوده در حالیکه این آب در جاهای مختلف به صورت رایگان عرضه می شود.

 

وی ادامه داد: عدم قیمت گذاری واقعی آب، شرایط کنونی در کشور را رقم زده که در این شرایط زراعت معقول نبوده و استانها باید به سمت باغداری حرکت کنند.

 

وی با بیان اینکه در بررسی های انجام شده سه نقطه از لرستان برای کشت پسته مناسب ارزیابی شده افزود: انجمن پسته کشور سالانه 1.5 میلیارد دلار ارزآوری دارد چراکه هر متر مکعب آب مصرفی برای تولید پسته معادل 30 برابر همان مقدار تولید گندم، ارزآوری به همراه دارد.

 

وی ادامه داد: در حوزه باستان شناسی نیز تنها استانی است که در موزه ملی ایران بخش اختصاصی دارد که تمدن پیش مادی و پیش آرایی این استان بیانگر ظرفیت گردشگری آن است.

 

رییس اتاق بازرگانی کرمان همچنین قلعه فلک الافلاک خرم آباد را یک ثروت عظیم فرهنگی و تاریخی دانست و تصریح کرد: چنانچه این قلعه جدی گرفته شود موجب ارزآوری سالانه یک و نیم تا دومیلیارد دلار برای کشور می شود.

 

جلال پور ادامه داد: در مجموع لرستان شرایط بسیار خوبی دارد و باید دیدگاههای فرهنگی نسبت به سرمایه گذاری و شرایط حضور بخش خصوصی در این استان تغییر یابد.

 

وی همچنین ادامه داد: با توجه به وجود گیاهان دارویی متعدد در لرستان، اتاق بازرگانی استان می تواند در خصوص تولیدات غذای سالم و ارگانیک به عنوان استان معین اتاق کشور فعالیت کرده و از سرمایه گذاران این بخش استقبال کند.

 

رییس اتاق بازرگانی صنایع معادن و کشاورزی خرم آباد نیز گفت: استان لرستان علی رغم وجود موهبت‎های الهی و پتانسیل‎های بالقوه در زمینه‎های گردشگری، آب و معادن سنگ همواره با عقب‎ماندگی انباشته شده، مواجه بوده به طوری که از اقتصاد کلان مناسبی برخوردار نبوده است.

 

حسین سلاح ورزی با اشاره به نرخ بالای بیکاری لرستان افزود: برای خروج لرستان از توسعه نیافتگی، باید سالانه 3.5 تا چهار هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری در استان انجام شود.

 

وی کم لطفی‎برخی را عامل اصلی عدم سرمایه‎گذاری و کمبود اعتبارات و منابع دولتی در استان بدانست و تصریح کرد: تنها چاره توسعه استان لرستان سرمایه‎گذاری بخش خصوصی است.

لینک به دیدگاه

این که منابع طبیعی داره درست

اینکه واسه گردشگری میشه استفاده برد از استان درست

این که سرشار از گیاهان دارویی درست

.

.

.

ولی من نمیدونم چرا من هیچ ثروتی نمیبینم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

فقط انگار حرف هیچ اقدامی واسه اینکه استان پیشرفت زیادی داشته باشه نمیشه فقط میان حرف میزنن پای عمل که میشه معلوم نیست کجا هستن :banel_smiley_4:

به قول خودشون توو این متن تنها راهش بخش خصوصی!!!!!!!!!!!!!

لینک به دیدگاه
اگر منابعی تو کشور ما هستش تو کشور های توسعه یافته در امد چند برابری داشتند در حالی طرز استفاده اونو نمیدونیم

 

کشور های دیگه به همین منابع اهمیت میدن و ازش بیشترین استفاده رو میبرن تازه اونا در کنار منابع طبیعی مصنوعی میزنن ولی اینجا از کنارمنابع طبیعی راحت میگذرن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

لینک به دیدگاه
شایدم باشه .... :ws3:باید دید ثروت و توی پول میبینن یا منابع طبیعی و.....:ws37:

به نظر من هیچ کدوم چون هردو همه جا هست

مهم برنامه ریزی و درست مصرف کردن هدفمند کردنشه که ما نداریم:sigh:

لینک به دیدگاه
به نظر من هیچ کدوم چون هردو همه جا هست

مهم برنامه ریزی و درست مصرف کردن هدفمند کردنشه که ما نداریم:sigh:

 

به نظر من ایران پز از منابعی که میشه بیشترین استفاده رو ازش برد

ولی نمیدونم چرا همش حرف میزنن هیچکی به فکر استفاده بهینه از اونا نیست

لینک به دیدگاه
به نظر من ایران پز از منابعی که میشه بیشترین استفاده رو ازش برد

ولی نمیدونم چرا همش حرف میزنن هیچکی به فکر استفاده بهینه از اونا نیست

چرا همه بهینه استفاده میکنن تا قطره اخرش ولی درکجا بماند

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...