رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

دسته اول- روشهای حجمی

 

در اين دسته از روشها قسمت غير چرب شير در اسيد سولفوريک حل شده و قسمت چرب پس از سانتريفوژ کردن در ستون مدرجی اندازه گيری می شود. روشهای حجمی بعلت سرعت در عمل در آزمايشهای روزانه بکار ميروند. مهمترين و متداولترين روشهای حجمی عبارتند از: روشهای Gerber و Babcock

 

 

 

 

از لینک زیر ادامه این مطلب دانلود نمایید .

 

 

 

 

پسورد :

www.noandishaan.com

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

  • Like 1
لینک به دیدگاه
روشی هست که روغن پالم رو تو مواد غذایی من جمله همین شیر تشخیص بدیم؟:ws38:

 

سلام

 

طبق گفته های مشاور صنایع شیر: اول از استفاده شیر پرچرب خودداری کنیم و بعدشم هنگام خرید شیر به نوشته "چربی گیاهی" روی بسته بندی درج میشه توجه کنیم هر شیری این نوشته رو داشته باشه روغن پالم داره

 

 

پ.ن :البته دیگه چند وقتیه کارخونه هایی که از این روغن استفاده میکردند تو شیرشون این نوشته رو هم از بسته بندی حذف کردند :banel_smiley_4:

  • Like 1
لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان
سلام

 

طبق گفته های مشاور صنایع شیر: اول از استفاده شیر پرچرب خودداری کنیم و بعدشم هنگام خرید شیر به نوشته "چربی گیاهی" روی بسته بندی درج میشه توجه کنیم هر شیری این نوشته رو داشته باشه روغن پالم داره

 

 

پ.ن :البته دیگه چند وقتیه کارخونه هایی که از این روغن استفاده میکردند تو شیرشون این نوشته رو هم از بسته بندی حذف کردند :banel_smiley_4:

 

پس روش خانگی برای تشخیص اینکه اونچه از حلقوممون میره پائین پالم داره یا نه وجود نداره...:ws37:

سفید کننده چی؟

روشی هست که بشه تشخیص داد تو شیر سفید کننده ریختن یا نه؟:ws38:

لینک به دیدگاه
پس روش خانگی برای تشخیص اینکه اونچه از حلقوممون میره پائین پالم داره یا نه وجود نداره...:ws37:

سفید کننده چی؟

روشی هست که بشه تشخیص داد تو شیر سفید کننده ریختن یا نه؟:ws38:

 

شنیدم سفید کننده به شیر میزنند به خاطر اینکه بار میکروبی شیر پایین بیاد ....

 

روش تیتراسیون اکسایش - کاهش آزمايش «يدومتري»:ws37:

 

اگرم سفید کننده اضافه کرده باشند دیگه خیلی تابلو میشه بالاخره طعم و بوی کلر میده و میشه فهمید سفید کننده داره

  • Like 1
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...