Mahdi Eng 22940 ارسال شده در 11 دی، 2014 دسته اول- روشهای حجمی در اين دسته از روشها قسمت غير چرب شير در اسيد سولفوريک حل شده و قسمت چرب پس از سانتريفوژ کردن در ستون مدرجی اندازه گيری می شود. روشهای حجمی بعلت سرعت در عمل در آزمايشهای روزانه بکار ميروند. مهمترين و متداولترين روشهای حجمی عبارتند از: روشهای Gerber و Babcock از لینک زیر ادامه این مطلب دانلود نمایید . پسورد : www.noandishaan.com برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1
amin 202 مهمان ارسال شده در 11 دی، 2014 روشی هست که روغن پالم رو تو مواد غذایی من جمله همین شیر تشخیص بدیم؟
Mahdi Eng 22940 مالک ارسال شده در 11 دی، 2014 روشی هست که روغن پالم رو تو مواد غذایی من جمله همین شیر تشخیص بدیم؟ سلام طبق گفته های مشاور صنایع شیر: اول از استفاده شیر پرچرب خودداری کنیم و بعدشم هنگام خرید شیر به نوشته "چربی گیاهی" روی بسته بندی درج میشه توجه کنیم هر شیری این نوشته رو داشته باشه روغن پالم داره پ.ن :البته دیگه چند وقتیه کارخونه هایی که از این روغن استفاده میکردند تو شیرشون این نوشته رو هم از بسته بندی حذف کردند 1
amin 202 مهمان ارسال شده در 11 دی، 2014 سلام طبق گفته های مشاور صنایع شیر: اول از استفاده شیر پرچرب خودداری کنیم و بعدشم هنگام خرید شیر به نوشته "چربی گیاهی" روی بسته بندی درج میشه توجه کنیم هر شیری این نوشته رو داشته باشه روغن پالم داره پ.ن :البته دیگه چند وقتیه کارخونه هایی که از این روغن استفاده میکردند تو شیرشون این نوشته رو هم از بسته بندی حذف کردند پس روش خانگی برای تشخیص اینکه اونچه از حلقوممون میره پائین پالم داره یا نه وجود نداره... سفید کننده چی؟ روشی هست که بشه تشخیص داد تو شیر سفید کننده ریختن یا نه؟
Mahdi Eng 22940 مالک ارسال شده در 11 دی، 2014 پس روش خانگی برای تشخیص اینکه اونچه از حلقوممون میره پائین پالم داره یا نه وجود نداره...سفید کننده چی؟ روشی هست که بشه تشخیص داد تو شیر سفید کننده ریختن یا نه؟ شنیدم سفید کننده به شیر میزنند به خاطر اینکه بار میکروبی شیر پایین بیاد .... روش تیتراسیون اکسایش - کاهش آزمايش «يدومتري» اگرم سفید کننده اضافه کرده باشند دیگه خیلی تابلو میشه بالاخره طعم و بوی کلر میده و میشه فهمید سفید کننده داره 1
ارسال های توصیه شده