hamid_shahrsaz 28920 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۳ سلا دوستان برای مقاله ام نیاز به نظرات دوستان از همه جای ایران دارم بیز حمت این رو پر کنین 2 دقیقه بیشتر وقت نمیخواد برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام تشکر 4 لینک به دیدگاه
0 hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۳ پر کردیم چیکارش کنیم؟ پایینش submit رو بزنین اوکی میشه و برای من ارسال میشه 2 لینک به دیدگاه
0 *atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۳ دانشگاه غیر انتفاعی هم منو یاد قزوین میندازه که تو گزینه ها ندیدم 2 لینک به دیدگاه
0 hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۳ دانشگاه غیر انتفاعی هم منو یاد قزوین میندازه که تو گزینه ها ندیدم ممنون از شما این رو هم لحاظ میکنم 2 لینک به دیدگاه
0 amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۳ حمید خیلی کنده صفحش...کاش خودت یه پیج درست میکردی پر کردمو فرستادم... میشه بگی مقالت در چه زمینه ایه؟ لینک به دیدگاه
0 hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۳ حمید خیلی کنده صفحش...کاش خودت یه پیج درست میکردیپر کردمو فرستادم... میشه بگی مقالت در چه زمینه ایه؟ ممنون مال خود گوگله که نباید پایین باشه سرعتش که! راجع به تصویر ذهنی که راجع به قزوین وجود داره بعد ببینم چی در میاد و برای بهتر شدن اون راهکار بدم 1 لینک به دیدگاه
0 hamid_shahrsaz 28920 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۳ منم پر کردم فرمو تشکر میشه 1 لینک به دیدگاه
سوال
hamid_shahrsaz 28920
سلا دوستان
برای مقاله ام نیاز به نظرات دوستان از همه جای ایران دارم
بیز حمت این رو پر کنین
2 دقیقه بیشتر وقت نمیخواد
9 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسال های توصیه شده