دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۳ سلام عرض میکنم خدمت دوستای گل نواندیشانی امروز17 مهر تولد یکی از دخترای گل انجمنه یکی از مهربون ترین های انجمن که هممون دوسش داریم و اون کسی نیست جز فــــــــرنـــــــــاز خانوم گل گلاب:w42: ایلین1366 تمام لحظه های عمرم بدرقه نفس کشیدن توست به دنبال کوچکترین فرصت بودم تا بزرگترین تبریک را نثار قلب مهربانت کنم ورق خوردن برگ سبز دیگری از زندگی ات را تبریک میگویم :vi7qxn1yjxc2bnqyf8vتولدت مبارک:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v فرناز جــــــــونم برات بهترینها رو آرزو میکنم ان شالله همیشه شاد و سلامت و موفق باشی آبجی نازم بفرماید از خودتون پذیرایی کنین به اینا هم قرار نیست کسی جز من دست بزنهبا تو هم هستم فرناز اینم از کادوها که کاملا توپر هستن هر کی کادو نیاره بهش کیک نمیدیم که حالش جا بیاد ان شالله تاپیک عروسیت هم خودم بزنم خوشگل خانوم:14k8gag: 13 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۳ تولدت مبارک ایلین مرسی ازین بابت که به دنیا اومدی لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۳ تولدتون مبارک همیشه شاد باشی و موفق لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۳ سلام عرض میکنم خدمت دوستای گل نواندیشانی امروز17 مهر تولد یکی از دخترای گل انجمنه یکی از مهربون ترین های انجمن که هممون دوسش داریم و اون کسی نیست جز فــــــــرنـــــــــاز خانوم گل گلاب:w42: ایلین1366 تمام لحظه های عمرم بدرقه نفس کشیدن توست به دنبال کوچکترین فرصت بودم تا بزرگترین تبریک را نثار قلب مهربانت کنم ورق خوردن برگ سبز دیگری از زندگی ات را تبریک میگویم :vi7qxn1yjxc2bnqyf8vتولدت مبارک:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v فرناز جــــــــونم برات بهترینها رو آرزو میکنم ان شالله همیشه شاد و سلامت و موفق باشی آبجی نازم بفرماید از خودتون پذیرایی کنین به اینا هم قرار نیست کسی جز من دست بزنهبا تو هم هستم فرناز اینم از کادوها که کاملا توپر هستن هر کی کادو نیاره بهش کیک نمیدیم که حالش جا بیاد ان شالله تاپیک عروسیت هم خودم بزنم خوشگل خانوم:14k8gag: برای من ؟:hapydancsmil::hapydancsmil: ای جانمممممممم قربونت برم مرضیه جون باورم نمیشه اگه بدونی چقدر خوشحالم کردی ازخدا ممنونم که تورو خلق کرده ازخدا ممنونم که دوستای نازنینی بهم داده خدایا شکرت:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا دستت درد نکنه گل بانو :w14::w14::w14::w14::w14::w14::w14::w14::wavesmile: لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۳ تولدتون مبارکهمیشه شاد باشی و موفق ممنونم دوست گل من خیلی زحمت کشیدی نازخاتون لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۳ برای من ؟:hapydancsmil::hapydancsmil:ای جانمممممممم قربونت برم مرضیه جون باورم نمیشه اگه بدونی چقدر خوشحالم کردی ازخدا ممنونم که تورو خلق کرده ازخدا ممنونم که دوستای نازنینی بهم داده خدایا شکرت:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v هورااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا دستت درد نکنه گل بانو :w14::w14::w14::w14::w14::w14::w14::w14::wavesmile: فدات بشم من شکر که هستی خواهش گلم:boos::boos::boos: لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۳ تولدتون مبارک موفق وموئد باشید متشکرم دوست نازنینم لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۳ تولدت مبارک ایلین مرسی ازین بابت که به دنیا اومدی مرسی لطف کردید یه دنیا یه دنیا خوشحالم کردید قدم روچشمای من گذاشتید تولدت مبارکبه ارزوهات برسی/ متشکرم دوست نازنین وخوبم ایشاا..خوبیهاتون روجبران کنم لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۳ بچه ها بدویید بیایید تولد باید شادوشلوغ باشه لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۳ :happybday: تولدت مبارک فرناز خانم :happybday: :happy: لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۳ :happybday: تولدت مبارک فرناز خانم :happybday: :happy: ممنونم متشکرم دوست مهربونم خیلی خوشحال شدم ایشاا..همیشه سربلندباشید لینک به دیدگاه
pary naz 2414 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۳ تولدت مبارک باارزوی بهترین ها برایت یه کیک خیلی خوش طعم، با چند تا شمع روشن یکی به نیت تو یکی از طرف من الهی که هزارسال همین جشنو بگیریم به خاطر و جودت به افتخار بودن :icon_gol::icon_gol: لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۳ :icon_gol: :icon_gol: :icon_gol::icon_gol: :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: تـــــــــــــولدت مبـــــــــــارک بانـــــــــــو.... :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: :icon_gol::icon_gol: :icon_gol: :icon_gol: لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۳ :icon_gol: :icon_gol: :icon_gol::icon_gol: :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: تـــــــــــــولدت مبـــــــــــارک بانـــــــــــو.... :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: :icon_gol::icon_gol: :icon_gol: :icon_gol: ای جان فدات خودت گلی گل بانو دستت دردنکنه جیگر خانوم عسل خانوم خوشحالم کردی لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۳ تولدت مبارک باارزوی بهترین ها برایت یه کیک خیلی خوش طعم، با چند تا شمع روشن یکی به نیت تو یکی از طرف من الهی که هزارسال همین جشنو بگیریم به خاطر و جودت به افتخار بودن :icon_gol::icon_gol: قربونت برم عزیزطلا قدم روچشمای من گذاشتید تولدم اومدید یه دنیا سپاسگزارم لینک به دیدگاه
ایلین1366 5544 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۳ تولدت مبارک ممنونم صبا بانو متشکرم لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۳ ممنونم صبا بانو متشکرم ایشالله به هرچی میخوای برسی لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده