memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۳ بحث تازه بودن یا قدیمی بودن بچه ها و ذوق نیست، اینجوری خود من الان باید جز بازنشسته ها میبودم!! نه دیگه شما ذوق دارید خوبه که باشید 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۳ والا من کلا هدف خاصی نداشتم از فعالیتوقتی کلا کسی سوالی یا درخواستی داشته باشه و بتونم کمکش کنم باید کمک کنم عذاب وجدان میگیرم اگه کمک نکنم وحداقلش اینه که خودمو میذارم به جاش........تو یه سال گذشته هم چونکه زیاد سرمیزدم وآزادتر بودم جواب میدادم......حتی من اولا با بچه های زیادی در ارتباط نبودم در حد سرزدن و سوال جواب...........ولی الان واقعا نمیرسم:5c6ipag2mnshmsf5ju3بعدش اینویزشدم که اگه تو تاپیک کسی درخواست داشت و دید ج ندادم ناراحت نشه......چون فقط سر میزنم الان نه دیگه شما ذوق دارید خوبه که باشید ذوق چیه :icon_pf (34): اگه واسه فعالیتت هدف داشته باشی (منظورم هدفای خیلی خفنم نیستا) دیگه به قول خودت به خاطر ذوق و اینا فعالیت نمیکنی. به خاطر هدفه فعالیت میکنی. مطمئناً اون موقع زمان هرچقدرم که بگذره فرقی نمیکنه. مگه اینکه مشغله ها به شکلی بشه که ادم واقعاً دیگه نرسه که البته خیلی مواقع اونم میشه برنامه ریزی کرد. ولی اگه به خاطر ذوق داشتن و اینا باشه که آره بعد یه مدت کوتاه فروکش میکنه :icon_pf (34): تو هر کاری این مسئله هستا. هرکاری که توش هدفی نباشه بعد یه مدت باعث بی انگیزگی و خستگی میشه. 5 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مهر، ۱۳۹۳ نه دیگه شما ذوق دارید خوبه که باشید ذوق؟! شما دقیقا به موردی اشاره کردین که برای رسیدگی به اون نیازه که اکثر اوقات کاربر آنلاین باشه اونم دقیقا الان که شروع ترم دانشجویان عزیز و فعاله!! همونطور که خودتونم گفتین وقتی کسی سوالی یا درخواستی داره اگر اطلاعاتشو داشته باشیم باید پاسخگو بشیم حالا من اگر هفته ای یه بار بیام سر بزنم اون بنده خدام یه هفته پیش سوال پرسیده باشه که اکثرا هم سوالاتشون اورژانسیه! دیگه جواب من به چه دردش میخوره؟! که البته به کسی اجباری نیست که حتما باید پاسخگو باشه. مشکل الان فقط اینه که تالار حالت استندبای به خودش گرفته یعنی تا کسی نیاد سوالی یا درخواستی داشته باشه هیچ خبری توی تالار نمیشه، که این اصلا خوب نیست. 5 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۳ ذوق چیه :icon_pf (34):اگه واسه فعالیتت هدف داشته باشی (منظورم هدفای خیلی خفنم نیستا) دیگه به قول خودت به خاطر ذوق و اینا فعالیت نمیکنی. به خاطر هدفه فعالیت میکنی. مطمئناً اون موقع زمان هرچقدرم که بگذره فرقی نمیکنه. مگه اینکه مشغله ها به شکلی بشه که ادم واقعاً دیگه نرسه که البته خیلی مواقع اونم میشه برنامه ریزی کرد. ولی اگه به خاطر ذوق داشتن و اینا باشه که آره بعد یه مدت کوتاه فروکش میکنه :icon_pf (34): تو هر کاری این مسئله هستا. هرکاری که توش هدفی نباشه بعد یه مدت باعث بی انگیزگی و خستگی میشه. ذوق؟! شما دقیقا به موردی اشاره کردین که برای رسیدگی به اون نیازه که اکثر اوقات کاربر آنلاین باشه اونم دقیقا الان که شروع ترم دانشجویان عزیز و فعاله!! همونطور که خودتونم گفتین وقتی کسی سوالی یا درخواستی داره اگر اطلاعاتشو داشته باشیم باید پاسخگو بشیم حالا من اگر هفته ای یه بار بیام سر بزنم اون بنده خدام یه هفته پیش سوال پرسیده باشه که اکثرا هم سوالاتشون اورژانسیه! دیگه جواب من به چه دردش میخوره؟! که البته به کسی اجباری نیست که حتما باید پاسخگو باشه. مشکل الان فقط اینه که تالار حالت استندبای به خودش گرفته یعنی تا کسی نیاد سوالی یا درخواستی داشته باشه هیچ خبری توی تالار نمیشه، که این اصلا خوب نیست. عاقا عاقا من حرفمو اصلاح میکنم :icon_pf (34): حواسم نبود شما زیاد باحرف زدن من آشنا نیستید من اصولا یه کلمه میگم که بقیه جملاتم توشه خخخخخخخخخخخ پشت معنی ذوق/هدف/انرژی /حوصله و... بود :5c6ipag2mnshmsf5ju3 والا من تنها کاری که از قبل از اینکه خودم اینجور بشم میتونستم بکنم درخواست از کسایی بود که اطلاعات داشتن ولی اونا کنکوری هستن جلوتر از من ناپدید شدن:icon_pf (34): حالا اگه مشکل با روشن شدن من حل میشه من چراغو روشن میکنم ولی فعالیتو خداییش نمیرسم :icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120452 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۳ عاقا عاقا من حرفمو اصلاح میکنم :icon_pf (34): حواسم نبود شما زیاد باحرف زدن من آشنا نیستید من اصولا یه کلمه میگم که بقیه جملاتم توشه خخخخخخخخخخخ پشت معنی ذوق/هدف/انرژی /حوصله و... بود :5c6ipag2mnshmsf5ju3 والا من تنها کاری که از قبل از اینکه خودم اینجور بشم میتونستم بکنم درخواست از کسایی بود که اطلاعات داشتن ولی اونا کنکوری هستن جلوتر از من ناپدید شدن:icon_pf (34): حالا اگه مشکل با روشن شدن من حل میشه من چراغو روشن میکنم ولی فعالیتو خداییش نمیرسم :icon_pf (34): اصلاً چه معنی داره این همه رو تو یه کلمه جا بدی بیشتر از روشن شدن به نظرم به مشارکتت تو تاپیکایی که امکانش هست خیلی بهتره. مثلاً حتی یه مسابقه عکس هم هست، دیگه ارسال عکس که وقت نمیخواد البته منظورم همه بچه هایی هست که وقتشون کمه ها 5 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، ۱۳۹۳ اصلاً چه معنی داره این همه رو تو یه کلمه جا بدی بیشتر از روشن شدن به نظرم به مشارکتت تو تاپیکایی که امکانش هست خیلی بهتره. مثلاً حتی یه مسابقه عکس هم هست، دیگه ارسال عکس که وقت نمیخواد البته منظورم همه بچه هایی هست که وقتشون کمه ها دیگه کی حال داره اونهمه بنویسه :دی باشه سعی میکنم ولی قول نمیدم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 6 لینک به دیدگاه
Bahram sh 219 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مهر، ۱۳۹۳ با سلام. به علت نبودم در جلسه عذر خواهی می کنم. این روز ها گرفتاری های متعددی برای من به شخصه رخ داد. در خصوص انجمن مهم ترین دلیل عدم فعالیت کاربران در عدم برنامه ریزی خلاصه می شود. در ابتدا از خودم شروع می کنم. متاسفانه برای حظورم در انجمن برنامه منظمی تعریف نکردم. که خود باعث می شود بعد یه مدت به علت حظور نامتعارفم در انجمن دیگر حظور نداشته باشم. این در واقع پاک کردن صورت مسئله می شود. متاسفانه انجمن ها در ایران به علت نبود کمک های مالی به این وضع دچار شده اند. البته استثنا هایی هم هست. ولی به شخصه راهکار عملی به ذهنم نمی رسد. بازم پوزش به علت عدم شرکتم در جلسه. 7 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۳ عذر خواهی منو بپذیرید واسه عدم حضورم ( دلیلش رو محمد میدونه) من از خودم شروع میکنم.... اوایل که عضو شده بوده فعالیت خوب بچه ها رو که میدیدم من هم تشویق میشدم به فعالیت... با وجود اینکه بیشتر روز ها رو دانشگا بودم اما برای فعالیت تو اینجا هم وقت میزاشتم.... میشه گفت تو اکثر مسابقات و تاپیکای معماری فعالیت خوبی داشتم( چه نعریفی هم کردم از خودم) اما بعد از یه مدت اصن رکود خاصی بوجود اومد اینجا ... همه یکی یکی استعفا دادن و دیگه کسی فعالیت نکرد... منم دیگه انگار انگیزه ای نداشتم اومدنم فقط بیشتر برای یه سر زدن به انجمن بود و بس... یه مدتم که نیومدم تقریبا... اما باز برگشتم این یعنی انجمن توانایی جذب خوبی داره... کسی که یه مدت اینجا باشه نمیتونه دیگه نیاد... خوبه که بهتر کنیم و مفید تر اومدنمون رو... من خودم رو میگم که جسارت نشه به بقیه... میگم اومدنم مفید تر بشه من با موظف کردن موافق نیستم... اینکه حتما یکی بیاد و یه فعالیت خاصی رو انجام بده.. خب شاید نتونه یا فرصتش رو بعد از مدتی نداشته باشه اما با اینکه 1کار گروهی انجام بشه موافقم... حالا ممکنه یک یا دو نفر که تخصص بیشتری رو دارن نطارت رو به عهده بگیرن 8 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده