رفتن به مطلب

جلسه با معماران انجمن

ارسال های توصیه شده

سپیده کنکور یکم متفاوتِ :ws3:

بعد شما برای اون تاپیک یه روند تحلیلی انتخاب کردید که زمان بر هست !

باز نکته ای بود بنظرم بهتر بود ولی تحلیل سوال یکم سخت تر میکنه فعالیتُ...

---

من خودم چند پست خلاصه نویسی گذاشتم انگشتام ترک خورد:ws3:

راستشو بخواید من با این تاپیکای کنکوری مخالفم مخصوصا خلاصه نویسی، چون واقعا باعث تنبلی بچه ها و خسته شدن بسیار زیاد استارتر میشه:banel_smiley_4:

• Like 7
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 47
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

سپیده کنکور یکم متفاوتِ :ws3:

بعد شما برای اون تاپیک یه روند تحلیلی انتخاب کردید که زمان بر هست !

باز نکته ای بود بنظرم بهتر بود ولی تحلیل سوال یکم سخت تر میکنه فعالیتُ...

---

من خودم چند پست خلاصه نویسی گذاشتم انگشتام ترک خورد:ws3:

سپیده!!:ws3:

خب اینجوری صرفا برای بچه های کنکوری نیست، این تاپیک جنبه مطالعاتی و کسب اطلاعات داره..

از نظر من اونقدر طول نمیکشه،چون برای یک پست تحلیلیش 15دقیقه هم بیشتر طول نکشیده ، بنویسی ،چه اشکالی داره؟ :ws3:

یکم سخته از روی منبع بنویسی، بعد حالا تحلیل خودتو بنویسی، اما نشدنی نیست.

• Like 7
لینک به دیدگاه
راستشو بخواید من با این تاپیکای کنکوری مخالفم مخصوصا خلاصه نویسی، چون واقعا باعث تنبلی بچه ها و خسته شدن بسیار زیاد استارتر میشه:banel_smiley_4:

اتفاقا به این نتیجه رسیدم که خلاصه نویسی نفر دیگه به درد یک فرد کنکوری نمیخوره ...

یک فرد کنکوری باید بعد 2الی 3 دور مطالعه ،خودش خلاصه نویسی کنه، این نظر منه.

به خاطر همین تاپیک خلاصه نویسی رو ادامه ندادم ، فکر میکنم تحلیلی بهتر باشه ، اما متاسفانه دست تنها نمیشه.

• Like 7
لینک به دیدگاه

خلاصه بازم میگم نیرو زیاد میخواد این تالار .....اونم بچه هایی که تازه ان ذوق دارن

من باید برم ببخشید:5c6ipag2mnshmsf5ju3

• Like 7
لینک به دیدگاه
یک موضوعی هستش اونم ذینفع بودن توی هر کاریه، که متاسفانه بعضی مواقع یک جو خیلی خوب رو میتونه کاملا نابود کنه. عذرخواهی میکنم اگر یک مقدار صریح گفته میشه این حرف ولی بعضی اوقات فرد یه مدتی رو فعالیت میکنه بعد از اون به خودش میگه واسه چی من باید اینهمه وقتمو بزارم که مثلا سایت فلانی همیشه بروز باشه؟ چی به من میرسه؟ نمونه اش رو به عینه دیدم که حالا عنوان کردم. ولی هیچ وقت این شخص قضیه رو از جنبه دیگه نگاه نکرده که ببینه توی این مدت توی اطلاعات و دانسته هاش چه تغییری بوجود اومده! تنها چیزی که دیده مدت زمانی بوده که صرف سایت کرده. البته بنده به هیچ عنوان چنین جسارتی رو نمیکنم که عزیزانی که در این سایت مشغول به فعالیت بوده و هستن چنین نگرشی دارن ولی متاسفانه چنین دیدگاهی هم وجود داره.

موافقم که یه سریا چنین دیدگاهی رو دارن. نه فقط تغییر تو اطلاعات و دانسته های خودمون هست، دوستایی هم که باهاشون آشنا میشیم خیلی کمک میکنه. خود من به شخصه جدای از اینکه تأثیر زیادی توی بیشتر شدن اطلاعاتم داشته که حتی قبلاً هم گفتم یکی از دلایل قبولیم تو کنکور ارشد بحثا و گفتگوهای تالار شهرسازی بود. حالا جدای این، دوستای زیادی هم پیدا کردم، که تو خیلی زمینه ها کمکای خیلی زیادی رو کردن. از هر دوجنبه واسم خیلی خوب بوده.

واقعاً هرکس باید خودش ببینه چی میخواد.

به نظر من باور نداریم که میتونیم از تاپیک های کوچیک و بحث های کوچیک اطلاعات خوبی کسب کنیم، وقتی درمورد یه موضوعی بحث میکنیم ،مطمئنا باعث میشه درموردش اطلاعات بیشتری کسب کنیم.

البته سامیار عزیز گفتن :

شاید تا حدودی درست باشه:w16:،اما درمورد همه بحث ها اینجوری نیست، بعضی بحث های تخصصی نیاز به مطالعه جدی داره ،شاید شرکت نکردن دوستان هم به همین خاطر باشه ..

به طور مثال تاپیک بسیار جالب خانم آتیه معماری طوفان فکری معماری ، این تاپیک با کمک سایر بچه های تالار های دیگه دو صفحه پیشرفت، از نظر من این تاپیک نیاز به تامل بیشتر داشت ، من هم میخواستم در تاپیک شرکت کنم ، اما به خاطر اینکه میخواستم مطلب پخته تر باشه به زمان دیگه موکول کردم. که در نهایت نشدicon_pf%20(34).gif

..........

معمولا تاپیک هایی مسابقه ای جواب میده، اما در این زمان حس میکنم باید رویه تغییر کنه، نظر خودم بحث های معماریه ، اگر دوستان شرکت کننhanghead.gif

متاسفانه بله:ws3:

باید مستقیم بگیم ،البته درمورد تاپیک کنکوری جواب نداده ها،حتی مستقیم:ws3:

چه مدل بحث معماری به نظرت بهتره؟ :ws3:

اگه بچه ها الان بیشتر میومدن، همین امشب یه سری کارا رو هماهنگ میکردیم که گروهی انجام بشه :icon_pf (34):

سلام.من زه عنوان یه عضو عهد بوقی میتونم بگم که الان از اوضاع تالار زیاد خبری ندارم. اما تاپیک هایی رو که مشترک بودم،حالا چه خودم زدم چه دیگران سرعت پیشرفتش چشمگیر نبوده!

تنها راهش هم فعالیت اعضای تالار هست ، نه اینکه هر کسی بیاد یه طرح یا یه پروژه رو برداره و خدافظ.

به به بابا چه عجب اومدی تو تالار یه پست زدی بعد از مدتها :ws3: مرسی که اومدی جلسه رو :a030:

اما حالا خودت چرا دیگه نمیای تو بحثا مشارکت کنی؟ البته میدونم سرت خیلی شلوغ تر از قبل شده ها. ولی خب در حد همون یه ربع و نیم ساعت هم نمیشه؟ :ws52:

• Like 6
لینک به دیدگاه
اتفاقا به این نتیجه رسیدم که خلاصه نویسی نفر دیگه به درد یک فرد کنکوری نمیخوره ...

یک فرد کنکوری باید بعد 2الی 3 دور مطالعه ،خودش خلاصه نویسی کنه، این نظر منه.

به خاطر همین تاپیک خلاصه نویسی رو ادامه ندادم ، فکر میکنم تحلیلی بهتر باشه ، اما متاسفانه دست تنها نمیشه.

دقیقا همینه منتها با این تفاوت که فقط مختص بحث های کنکوری نباشه.

مثال این تاپیک: House for trees

تعداد بازدیدکننده هاشو ببینید بحث دربارش دیگه به کنار!! چنین موضوعی به این حد جالب و دارای پتانسیل بالای بحث باید اینجوری باشه؟!!!:banel_smiley_4:

• Like 6
لینک به دیدگاه

خسته شدن کاملا درک کردم وقت گیر و خسته کننده اس :ws37:

سپیده!!:ws3:

خب اینجوری صرفا برای بچه های کنکوری نیست، این تاپیک جنبه مطالعاتی و کسب اطلاعات داره..

از نظر من اونقدر طول نمیکشه،چون برای یک پست تحلیلیش 15دقیقه هم بیشتر طول نکشیده ، بنویسی ،چه اشکالی داره؟ :ws3:

یکم سخته از روی منبع بنویسی، بعد حالا تحلیل خودتو بنویسی، اما نشدنی نیست.

:w58:

یه لحظه فکر کردم دارم با سپیده حرف میزنم:icon_pf (34):

ذهن داغون من ـــه دیگه تو ببخش:ws3:

سخت نیست درست اما برای یه فرد کنکوری گذاشتن 15مین وقت برای هر سوال یکم زیادِ ...

زمانی جواب میده که فارغ از بحث کنکور باشه 1ساعت زمان میشه 4تا سوال تحلیل کنه داخل انجمن اما اگه خودش بخواد بخونه تو اون 1ساعت میتونه 10سوالُ بخونه (بر فرض مثال :w02:)

• Like 7
لینک به دیدگاه
خلاصه بازم میگم نیرو زیاد میخواد این تالار .....اونم بچه هایی که تازه ان ذوق دارن

من باید برم ببخشید:5c6ipag2mnshmsf5ju3

بحث تازه بودن یا قدیمی بودن بچه ها و ذوق نیست، اینجوری خود من الان باید جز بازنشسته ها میبودم!! :ws3:

• Like 6
لینک به دیدگاه
سلام من تازه یادم افتاد اومدم اونم شانسی:5c6ipag2mnshmsf5ju3:icon_pf (34):

یه سری رو خوندم

به نظرمن باید نیروی جوون جذب بشه :w02:

تو که نیومده رفتی :ws3:

نیروی قدیمی باید فعال باشه که نیروی جوون و جدید جذب بشه :ws3:

الان تو خودت بری تو یه انجمنی که ببینی اعضاش فعالیت خاصی نمیکنن الا چند نفر خاص، علاقه مند میشی و جذب میشی؟ :ws3:

به اون هدفایی که داشتی از فعالیتت تو انجمن، رسیدی و تکمیل شده؟ به چشم عنوان دار و مسئول نگاه نکنا. منظورم به چشم یه عضوی از تالار معماریه.

تعداد بازدیدکننده هاشو ببینید بحث دربارش دیگه به کنار!! چنین موضوعی به این حد جالب و دارای پتانسیل بالای بحث باید اینجوری باشه؟!!!:banel_smiley_4:

این مدل تاپیکا که الان لینکشو گذاشتی، تاپیکای جالبیه به نظرم. یه پیشنهادی واسه این مدل تاپیکا داشتم، البته نمیدونم جواب میده یا نه ها. :ws3:

اینکه بعد پست اول تاپیک، خود استارتر، نظر شخصی خودشو درباره اون مطلب بگه و نظر بقیه رو بخواد دربارش :ws38: نمیدونم، شاید بیشتر تأثیر بذاره تو نظر دادن بقیه :ws38:

• Like 7
لینک به دیدگاه
خسته شدن کاملا درک کردم وقت گیر و خسته کننده اس :ws37:

:w58:

یه لحظه فکر کردم دارم با سپیده حرف میزنم:icon_pf (34):

ذهن داغون من ـــه دیگه تو ببخش:ws3:

سخت نیست درست اما برای یه فرد کنکوری گذاشتن 15مین وقت برای هر سوال یکم زیادِ ...

زمانی جواب میده که فارغ از بحث کنکور باشه 1ساعت زمان میشه 4تا سوال تحلیل کنه داخل انجمن اما اگه خودش بخواد بخونه تو اون 1ساعت میتونه 10سوالُ بخونه (بر فرض مثال :w02:)

آره ،ولی به شرطیه که هر روز این اتفاق رخ بده، اما یک روز در هفته هم یک نفر اینکارو انجام بده هنره.

بالاخره که یک فرد کنکوری استراحت داره، دیگه نمیشه گفت نداره .. منتهی شاید دوست نداشته باشه موقع استراحت هم درمورد کنکور مطلبی بخونه ، یا حداقل یک روز در هفته استراحت داره.:w16:

داری سختش میکنی:ws3:

• Like 5
لینک به دیدگاه
چه مدل بحث معماری به نظرت بهتره؟ :ws3:

اگه بچه ها الان بیشتر میومدن، همین امشب یه سری کارا رو هماهنگ میکردیم که گروهی انجام بشه :icon_pf (34):

نمیدونم ،محمد بحث زیاد داریم در مورد مطالب معماری، طوری که کسانی هم که رشتشون مرتبط نیست

میتونن در موردش نظر بدن،چون باهاش سرکار دارن.

مثلا در مورد یه پروژه خاص نظر بدن ..

معمولش که باید در تالاری باشه که درموردش بشه بحث کرد،اما به طور کلی باید بچه هارو دعوت به تاپیک و بحث کرد،وگرنه همینجوری نمیان icon_pf%20(34).gif

• Like 6
لینک به دیدگاه

این مدل تاپیکا که الان لینکشو گذاشتی، تاپیکای جالبیه به نظرم. یه پیشنهادی واسه این مدل تاپیکا داشتم، البته نمیدونم جواب میده یا نه ها. :ws3:

اینکه بعد پست اول تاپیک، خود استارتر، نظر شخصی خودشو درباره اون مطلب بگه و نظر بقیه رو بخواد دربارش :ws38: نمیدونم، شاید بیشتر تأثیر بذاره تو نظر دادن بقیه :ws38:

باید امتحان بشه که ببینیم جواب میده یا نه، درگیر کردن ذهن باید اصل کارمون باشه نه فقط دیدن! شما خودت الان چه نظری درباره همون تاپیک داری؟ نظرتو بنویس:a030:

• Like 6
لینک به دیدگاه
نمیدونم ،محمد بحث زیاد داریم در مورد مطالب معماری، طوری که کسانی هم که رشتشون مرتبط نیست

میتونن در موردش نظر بدن،چون باهاش سرکار دارن.

مثلا در مورد یه پروژه خاص نظر بدن ..

معمولش که باید در تالاری باشه که درموردش بشه بحث کرد،اما به طور کلی باید بچه هارو دعوت به تاپیک و بحث کرد،وگرنه همینجوری نمیان icon_pf%20(34).gif

خب واسه موضوعات قابل بحثی که به ذهنت میاد، اگه خودت هم فرصت نداری بحثشونو راه بندازی، میتونه پیشنهاد موضوعشو به یکی از بچه ها که میدونی وقتشو داره بگی که اون تاپیکشو استارت بزنه. :w16: اینطوری اون مسئولیت دادنه هم هست که شاید خود اون شخص هم دوست داشته باشه همچین کاری رو انجام بده :a030:

• Like 6
لینک به دیدگاه
خب واسه موضوعات قابل بحثی که به ذهنت میاد، اگه خودت هم فرصت نداری بحثشونو راه بندازی، میتونه پیشنهاد موضوعشو به یکی از بچه ها که میدونی وقتشو داره بگی که اون تاپیکشو استارت بزنه. :w16: اینطوری اون مسئولیت دادنه هم هست که شاید خود اون شخص هم دوست داشته باشه همچین کاری رو انجام بده :a030:

شاید حرفت درست باشه ،اما درمورد چند مسئله اینکارو انجام دادم ،اما همکاری صورت نگرفته،یا فقط اوایلش بوده..

شاید مشکل اصلی تعارفاتی باشه که باهم داریم، به طور مثال باشه ،اما بعدا هیچی:ws3:

• Like 6
لینک به دیدگاه

ممنون از مدیریت عزیز که این بحث رو استارت زدن:icon_gol: و ممنون از دوستان که در بحث شرکت کردن،به همگی خسته نباشید میگم.:icon_gol:

یه خبر خوبم بدم قراره تالارمون با تالار برق جابجا بشه:ws3:

موفق و پیروز باشید:icon_gol:

• Like 6
لینک به دیدگاه

من هم به نوبه ی خودم خسته نباشید میگم به تمام دوستان شرکت کننده :icon_gol:

امیدوارم نتیجه + جلسه رو ببینیم و فقط به حرف و گفتمان بسنده نکنیم:ws3:

شب بر همگی خوش!:w02:

• Like 7
لینک به دیدگاه

جمع بندی خوبی شد از بحثا.

حالا تاپیک رو هم باز میذاریم تا بچه هایی که امشب نیومدن، بعداً اگه نظری داشتن بدن.

اگه بودن خیلی بهتر بود و میشد یه سری تصمیمات اجرایی تر هم گرفت اما خب واسه شروع همین راه حل های گفته شده هم بد نبود.

فرصت نشد واسه موضوعات دیگه هم بحث کنیم.

هرکس روی اجرایی تر کردن این راه حل های گفته شده هم نظر و پیشنهادی داشت بگه.

ما هم تو ارشدا روشون فکر میکنیم و پیشنهادامون رو واسه اجرایی تر کردن اینا میگیم :a030:

از بچه هایی که تو جلسه امشب اومدن و شرکت کردن ممنونیم :a030:

البته همونطور که گفتم تاپیک باز هست تا اگه نظر و پیشنهاد دیگه ای داشتین بگین.

هرکس هم اگه واقعاً احساس میکنه کاری رو میتونه انجام بده، بهمون بگه حتماً :w16:

• Like 7
لینک به دیدگاه
تو که نیومده رفتی :ws3:

نیروی قدیمی باید فعال باشه که نیروی جوون و جدید جذب بشه :ws3:

الان تو خودت بری تو یه انجمنی که ببینی اعضاش فعالیت خاصی نمیکنن الا چند نفر خاص، علاقه مند میشی و جذب میشی؟ :ws3:

به اون هدفایی که داشتی از فعالیتت تو انجمن، رسیدی و تکمیل شده؟ به چشم عنوان دار و مسئول نگاه نکنا. منظورم به چشم یه عضوی از تالار معماریه.

والا من کلا هدف خاصی نداشتم از فعالیت:ws3:وقتی کلا کسی سوالی یا درخواستی داشته باشه و بتونم کمکش کنم باید کمک کنم عذاب وجدان میگیرم اگه کمک نکنم وحداقلش اینه که خودمو میذارم به جاش........تو یه سال گذشته هم چونکه زیاد سرمیزدم وآزادتر بودم جواب میدادم......حتی من اولا با بچه های زیادی در ارتباط نبودم در حد سرزدن و سوال جواب...........ولی الان واقعا نمیرسم:5c6ipag2mnshmsf5ju3بعدش اینویزشدم که اگه تو تاپیک کسی درخواست داشت و دید ج ندادم ناراحت نشه......چون فقط سر میزنم الان

• Like 5
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...