Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۳ سلام به همه معمارهای عزیز خب راستش با فافا تصمیم گرفتیم یه جلسه ای رو تو تالار معماری با کاربراش بذاریم که در مورد وضعیت تالار صحبت کنیم که ایشالا تالار معماری با حضور کاربرای خیلی خوبش تو شروع ترم تحصیلی جدید یه استارت قوی رو بزنه و کارشو شروع کنه. درباره وضعیت عمومی تالار، پیشنهاداتی که واسه پیشرفت تالار میشه انجام داد، وضعیت مدیریت تالار، همکاری های متقابل، مجله و ... قراره صحبت می کنیم تا با کمک همدیگه به نتایج خوبی هم برسیم. خوشحال میشیم از نظرات همه دوستان معمار تو این جلسه استفاده کنیم. زمان جلسه: روز دوشنبه 21 مهر ساعت 9 شب تا قبل از جلسه هم لطفاً سامیار، آتیه معماری، ابراهیم و پروانه گزارشی رو از وضعیت مسئولیت بخشی که به عهده داشتن به من و فافا بدن که ذهن ما هم بازتر بشه نسبت به وضعیت تالار. اینکه خودشون چه کارایی کردن و الان اون بخش چه وضعیتی رو داره. مثلاً مسئول روابط عمومی وضعیت جذب کاربرا رو بگه سام ارچ و ستاره هم اگه امکانش هست یه گزارش کلی از وضعیت کلی تالار معماری بدن که کل تالار چه وضعیتی رو داره. لطفاً پیغامی که میدین مشترک هم به من بدین هم به فافا تاپیک هم اون روز باز میشه و جلسه شروع میشه. 27 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۳ با توجه به اینکه یه سری از دوستان تو زمان تعیین شده قبلی نمیتونستن حضور داشته باشن، و خب بعضیام هنوز تاپیکو نیومده بودن ببینن که بتونن تو جلسه حاضر بشن، زمان جلسه رو به روز دوشنبه ساعت 9 شب تغییر دادیم 11 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۳ سلام به همه معمارای عزیز خب همونطور که تو پست اول گفتم، این جلسه گذاشته شده تا درباره وضعیت تالار صحبت کنیم و با نظرات شما دوستان عزیز به نتایج خوبی هم برسیم. تالار معماری همیشه جز فعالترین تالارها بوده و هست و همیشه کاربرای خوب و فعالی رو داشته همیشه صمیمت و همکاری که بین کاربرای معماری بود از همه تالارا بیشتر بوده. اما خب یه مدتیه که این همکاریه به نظر میرسه کمتر شده. نمیدونم حالا علتش چیه. بچه ها خودشونو باور ندارن، فعالیتی که میکنن رو باور ندارن و وقت تلف کردن میدونن، حس و حالشو ندارن یا ... مثلاً مسابقاتی که اواخر برگزار شد تو تالار چه عکاسی، چه طراحی، شرکت کننده ها خیلی کمتر از قبل بودن. یا اینکه مثلاً همچین تاپیک خوبی واسه کنکوریا زده شد. ولی با اینکه بچه های کنکوری نسبتاً کم نیستن. ولی همکاری کم بود: http://www.noandishaan.com/forums/thread133533.html بحث و تبادل نظر و پرسش و پاسخا مثل قبل نیست و .... به نظرم از همین قضیه بحث رو شروع کنیم که بچه ها نظراتشونو بگن و علت اینکه این همکاری و همدلیه کمتر شده تا به راه حل های خوبی هم واسش برسیم به کمک همدیگه و بریم سراغ موضوعات بعدی 9 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۳ میتونم به جرات بگم یکی از دلایلی که بنده رو علاقمند به فعالیت در این انجمن کرد همین جو فعالش بود ولی متاسفانه مدتی هستش که دیگه خبری از این جو فعال نیست و اینکه برام جالبه چرا اکثر کاربرای فعال و خوبی که داره، همگی اینروزا به صورت اینویزی روی سایت میان و میرن! مسلما برای همه بعد از یه مدتی فعالیت خستگی پیش میاد و گاهی ممکنه لازم باشه مدتی رو صرف استراحت بکنه ولی اینکه کلا کات بشه نمیدونم دلیلش چی میتونه باشه! خیلی جالبه که اکثرا این اتفاقا هم توی فورومها و تالارهای معماری پیش میاد! توی سایتا و انجمن معماری دیگه ام مشابه این حالت رو دیدم 9 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۳ کسی دیگه نمیخواد صحبتی کنه؟ 40 دقیقه گذشته مثلاً 7 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۳ فکر کنم حتی حس بحث هم باقی نمونده! 6 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۳ سلام ،ممنون از دعوتت محمد اما درمورد بحثی که استارت خورده بارها نظراتمو اعلام کردم ، اما مهمترین مورد باور نداشتن توانایی هامون هستش . حوصله نداشتن بحث دیگس ، اگر مطلب تخصصی نباشه وسرگرمی باشه ،مثل طنز و اینا سریع پیگیرشیم. گذشته از اون ، اینکه ما نباشیم یکی دیگه هست، حتی برای اینکه مسئولیتمون بیشتر نشه فعالیت صورت نمیگیره ..من به کسانی که چندین سال مسئولیت داشتن حق میدم، چون واقعا خسته کنندس، اما ما بدون مسئولیت هم میتونیم در تالار فعالیت کنیم. از بین بچه هایی که در گذشته فعال بودن ،اگر حس همکاری ایجاد بشه مطمئنا مشکل حل خواهد شد،اما این حس همکاری میتونه همون چند دقیقه وقتی باشه که در یه تاپیک خاص قراره رخ بده، که شاید بارها بگیم وقت نداریم .حقیقتا اینجوری نیست،من فکر نمیکنم 15دقیقه هم بیشتر بشه. درمورد گزارشی از تالار هم،متاسفانه این ماه به دلیل مشغله های شخصیم وبرنامه هام کمتر در انجمن حضور داشتم،اما در شهریور ماه ویرایشات زیادی درمورد لینک های خراب تاپیک ها انجام دادم،که بعد از اینکه سرم خلوت تر شد در تالار قرار خواهم داد. اما باتوجه به مشاهداتی که در تالار داشتم ، لینک های معیوب بسیاری در تالار داریم . فعالیت هم در ماه شهریور از نظر من چندان رضایت بخش نبوده،به جز چند مورد از دوستان که امتیازاتشون اهدا شده.. اما این اون تالاری نیست که من دوسال پیش خاطرمه.. امیدوارم دوستان در این تاپیک شرکت کنن تا حداقل کمی این تالار از رکود خارج بشه...:icon_gol: 9 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۳ سلام به همه خب بنظر من دچار نوعی رکود شدیم برای تغییر هم احتیاج به کمک همه هست نه اینکه بار تمام مسئولیت ها به دوش 1/2 نفر بیفته ! بنظر من هر کاری بخوایم انجام بدیم احتیاج به یه همکاری گروهی هست دقیقا مثل کاری که چند وقت پیش انجام دادیم و با همکاری هم تونستیم یه سرُ سامونی به بخش های مختلف تالار بدیم .. بازم اگه تو کارای دیگه این اتفاق بیفته بنظرم نتیجه + داشته باشه 8 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۳ اصلا بحث مسئولیت به کنار یک فوروم زمانی پویا هستش که در اون بحث جریان داشته باشه. لغت فوروم به همین معنیه ، گردهمایی و بحث پیرامون موضوعات. اما این حالتی که الان هستش فقط شده جایی برای درخواست دادن و عده ای هم مسئول پاسخ به این درخواست ها. شده از دوستان موضوعی ، تصویری، نام اثری و ... عنوان کنه باقی بچه ها بیان نظراتشونو درباره اون بدن؟! تنها کاری که انجام میشه نهایتا یک لایک هستش که استارتر از اون تاپیک نصیبش میشه! بحث کردن و نظر دادن فکر نمیکنم خیلی بخواد وقت کسی رو بگیره! 8 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۳ دقیقا چیزی که سامیار میگه درستِ مخصوصا مربوط به درخواست ها انقدر راحت طلبی زیاد شده که زحمت یه سرچ ساده هم نمیکشن ! دیگه چه برسه به بحث و تبادل نظر ... 8 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۳ میتونم به جرات بگم یکی از دلایلی که بنده رو علاقمند به فعالیت در این انجمن کرد همین جو فعالش بود ولی متاسفانه مدتی هستش که دیگه خبری از این جو فعال نیست و اینکه برام جالبه چرا اکثر کاربرای فعال و خوبی که داره، همگی اینروزا به صورت اینویزی روی سایت میان و میرن! مسلما برای همه بعد از یه مدتی فعالیت خستگی پیش میاد و گاهی ممکنه لازم باشه مدتی رو صرف استراحت بکنه ولی اینکه کلا کات بشه نمیدونم دلیلش چی میتونه باشه! خیلی جالبه که اکثرا این اتفاقا هم توی فورومها و تالارهای معماری پیش میاد! توی سایتا و انجمن معماری دیگه ام مشابه این حالت رو دیدم دقیقاً همینطوره، فعال بودن تالاره که عضو جدید رو میتونه جذب کنه بارها بارها اینو گفتم که هروقت فعالیت یه تالار بیشتر بشه، جذب کاربرش هم بیشتر میشه. اما اینکه دست رو دست گذاشته بشه با این عنوان که تنهاییم، کمیم، یا ... هیچ اتفاقی نمیفته. جذب کاربر هم یعنی ورود اطلاعات بیشتر به تالار و اطلاعات خودمون. ارتباط با هم رشته ای های بیشتر که خیلی میتونه تو کارا کمکمون باشه. اما حالا به نظرت چه راهی هست که بخواد اون جوی که دیده بودی دوباره ایجاد بشه؟ سلام ،ممنون از دعوتت محمد اما درمورد بحثی که استارت خورده بارها نظراتمو اعلام کردم ، اما مهمترین مورد باور نداشتن توانایی هامون هستش . حوصله نداشتن بحث دیگس ، اگر مطلب تخصصی نباشه وسرگرمی باشه ،مثل طنز و اینا سریع پیگیرشیم. گذشته از اون ، اینکه ما نباشیم یکی دیگه هست، حتی برای اینکه مسئولیتمون بیشتر نشه فعالیت صورت نمیگیره ..من به کسانی که چندین سال مسئولیت داشتن حق میدم، چون واقعا خسته کنندس، اما ما بدون مسئولیت هم میتونیم در تالار فعالیت کنیم. از بین بچه هایی که در گذشته فعال بودن ،اگر حس همکاری ایجاد بشه مطمئنا مشکل حل خواهد شد،اما این حس همکاری میتونه همون چند دقیقه وقتی باشه که در یه تاپیک خاص قراره رخ بده، که شاید بارها بگیم وقت نداریم .حقیقتا اینجوری نیست،من فکر نمیکنم 15دقیقه هم بیشتر بشه. درمورد گزارشی از تالار هم،متاسفانه این ماه به دلیل مشغله های شخصیم وبرنامه هام کمتر در انجمن حضور داشتم،اما در شهریور ماه ویرایشات زیادی درمورد لینک های خراب تاپیک ها انجام دادم،که بعد از اینکه سرم خلوت تر شد در تالار قرار خواهم داد. اما باتوجه به مشاهداتی که در تالار داشتم ، لینک های معیوب بسیاری در تالار داریم . فعالیت هم در ماه شهریور از نظر من چندان رضایت بخش نبوده،به جز چند مورد از دوستان که امتیازاتشون اهدا شده.. اما این اون تالاری نیست که من دوسال پیش خاطرمه.. امیدوارم دوستان در این تاپیک شرکت کنن تا حداقل کمی این تالار از رکود خارج بشه...:icon_gol: پس تو میگی بچه ها توانایی خودشونو باور ندارن و اینکه خیلی وقتا این وقت نداشتن و حوصله نداشتن بهونه ای هستش به خاطر عدم داشتن برناممون؟ یعنی اون وقت کم رو اگه برنامه داشته باشیم و درست ازش استفاده کنیم، می تونه خیلی موثر باشه درسته؟ حالا راهی که به نظرت میرسه چیه؟ مثلاً نیازه رو یه قسمتای خاص تالار مانور داده بشه؟ یا فعالیت خاص یا ... ؟ سلام به همه خب بنظر من دچار نوعی رکود شدیم برای تغییر هم احتیاج به کمک همه هست نه اینکه بار تمام مسئولیت ها به دوش 1/2 نفر بیفته ! بنظر من هر کاری بخوایم انجام بدیم احتیاج به یه همکاری گروهی هست دقیقا مثل کاری که چند وقت پیش انجام دادیم و با همکاری هم تونستیم یه سرُ سامونی به بخش های مختلف تالار بدیم .. بازم اگه تو کارای دیگه این اتفاق بیفته بنظرم نتیجه + داشته باشه پس نظرت اینه که همکاری گروهی باید باشه. تو اون کار گروهی که گفتی، یه جورایی بود که بچه ها یه حس مسئولیتی خاصی رو کردن. انگار منتظر بودن یکی یه کاری رو بگه تا بیان و همکاری کنن. به نظرت لازمه بعضی وقتا یه کاری مستقیماً به بچه ها گفته بشه که مثلاً فلانی تو اگه می تونی فلان کارو انجام بده؟ به نظرت بعضی وقتا اینطوری جواب میده؟ به نظرت چطور میشه اون همکاریه که گفتی تو تالار بیشتر باشه؟ 9 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۳ پس نظرت اینه که همکاری گروهی باید باشه. تو اون کار گروهی که گفتی، یه جورایی بود که بچه ها یه حس مسئولیتی خاصی رو کردن. انگار منتظر بودن یکی یه کاری رو بگه تا بیان و همکاری کنن. به نظرت لازمه بعضی وقتا یه کاری مستقیماً به بچه ها گفته بشه که مثلاً فلانی تو اگه می تونی فلان کارو انجام بده؟ به نظرت بعضی وقتا اینطوری جواب میده؟ به نظرت چطور میشه اون همکاریه که گفتی تو تالار بیشتر باشه؟ دقیقا و کامل متوجه شدی چی میگم بنظرم حرکت های جمعی بهتر جواب میده تا انفرادی همونطور هم که خودت اشاره کردی احساس مسئولیت میده به فرد ولی اینطوری هر کسی نظاره میکنه و رد میشه ولی وقتی درخواست همکاری داشته باشیم مطمئنا هر کسی در حد توانش انجام میده ... باید از خودمون شروع کنیم مثلا همین مسابقاتی که گفتی مثل مسابقه عکاسی سرانگشتی هم بخوایم حساب کنیم 4/5نفر خودمون هستیم و چند نفر هم گذری شرکت کنند میشه 7/8نفر باز خیلی بهتر از 2/3نفر هست که در اخر هم بخواد اصلا مسابقه برگزار نشه ! 8 لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۳ اصلا بحث مسئولیت به کنار یک فوروم زمانی پویا هستش که در اون بحث جریان داشته باشه. لغت فوروم به همین معنیه ، گردهمایی و بحث پیرامون موضوعات. اما این حالتی که الان هستش فقط شده جایی برای درخواست دادن و عده ای هم مسئول پاسخ به این درخواست ها. شده از دوستان موضوعی ، تصویری، نام اثری و ... عنوان کنه باقی بچه ها بیان نظراتشونو درباره اون بدن؟! تنها کاری که انجام میشه نهایتا یک لایک هستش که استارتر از اون تاپیک نصیبش میشه! بحث کردن و نظر دادن فکر نمیکنم خیلی بخواد وقت کسی رو بگیره! دقیقا چیزی که سامیار میگه درستِ مخصوصا مربوط به درخواست ها انقدر راحت طلبی زیاد شده که زحمت یه سرچ ساده هم نمیکشن ! دیگه چه برسه به بحث و تبادل نظر ... خیلی موافقم. خیلی وقتا اصلاً حوصله نمیکنن مطلب رو بخونن، نظر دادن که دیگه هیچی دو نفری که من دیدم خوب میان تو پستای مختلف نظر خودشونو میدن، یکی سامیاره یکی هم سهند. این کار به پویایی تالار خیلی کمک میکنه. به نظرتون چه بحثایی تو تالار معماری بیشتر جذابه و باعث نظردادن بیشتر میشه؟ میشه مثلاً یه مدت روی اون مدل بحثا تمرکز کرد تا مثلاً ّبچه ها به نظر دادن و بحث کردن عادت کنن؟ در مورد درخواستام یه نظری که دارم اینه که چیزایی که میدونین تو انجمن با یه سرچ ساده گیر میاد، ولی بازم یه کاربر نسبتاً فعال تالار میاد درخواست میده، تو جوابش فقط بگین سرچ کنه یا صفحه سرچو واسش بذارین. یا مثلاً اول از خودش بخواین بگه چی گیر آورده که بعدش بقیه تکمیلش کنن بذارین یه کمی از اون تنبلیه مطلقشون بیان بیرون ولی خب حالا کاربرای جدید رو میشه گفت آشنایی ندارن شاید. خیلی از کاربرای جدید هم خصوصی و اینا میان سوال میپرسن. به نظرم اونام بهتره سوالشونو بیاین تو بخش عمومی بگین، جوابشونو تو همون بخش عمومی بگین و لینکشو واسش بذارین که عادت کنن خصوصی نیان سوال بپرسن. به خصوص این اتفاق فکر کنم واسه بخش آزمون ارشد زیاد میفته. همون گذاشتن پرسش تو بخش عمومی و جوابش تو عمومی، خودش تو پویایی بیشتر تالار تأثیر داره. 8 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۳ یک موضوعی هستش اونم ذینفع بودن توی هر کاریه، که متاسفانه بعضی مواقع یک جو خیلی خوب رو میتونه کاملا نابود کنه. عذرخواهی میکنم اگر یک مقدار صریح گفته میشه این حرف ولی بعضی اوقات فرد یه مدتی رو فعالیت میکنه بعد از اون به خودش میگه واسه چی من باید اینهمه وقتمو بزارم که مثلا سایت فلانی همیشه بروز باشه؟ چی به من میرسه؟ نمونه اش رو به عینه دیدم که حالا عنوان کردم. ولی هیچ وقت این شخص قضیه رو از جنبه دیگه نگاه نکرده که ببینه توی این مدت توی اطلاعات و دانسته هاش چه تغییری بوجود اومده! تنها چیزی که دیده مدت زمانی بوده که صرف سایت کرده. البته بنده به هیچ عنوان چنین جسارتی رو نمیکنم که عزیزانی که در این سایت مشغول به فعالیت بوده و هستن چنین نگرشی دارن ولی متاسفانه چنین دیدگاهی هم وجود داره. 8 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۳ پس تو میگی بچه ها توانایی خودشونو باور ندارن و اینکه خیلی وقتا این وقت نداشتن و حوصله نداشتن بهونه ای هستش به خاطر عدم داشتن برناممون؟ یعنی اون وقت کم رو اگه برنامه داشته باشیم و درست ازش استفاده کنیم، می تونه خیلی موثر باشه درسته؟ حالا راهی که به نظرت میرسه چیه؟ مثلاً نیازه رو یه قسمتای خاص تالار مانور داده بشه؟ یا فعالیت خاص یا ... ؟ به نظر من باور نداریم که میتونیم از تاپیک های کوچیک و بحث های کوچیک اطلاعات خوبی کسب کنیم، وقتی درمورد یه موضوعی بحث میکنیم ،مطمئنا باعث میشه درموردش اطلاعات بیشتری کسب کنیم. البته سامیار عزیز گفتن : بحث کردن و نظر دادن فکر نمیکنم خیلی بخواد وقت کسی رو بگیره! شاید تا حدودی درست باشه،اما درمورد همه بحث ها اینجوری نیست، بعضی بحث های تخصصی نیاز به مطالعه جدی داره ،شاید شرکت نکردن دوستان هم به همین خاطر باشه .. به طور مثال تاپیک بسیار جالب خانم آتیه معماری طوفان فکری معماری ، این تاپیک با کمک سایر بچه های تالار های دیگه دو صفحه پیشرفت، از نظر من این تاپیک نیاز به تامل بیشتر داشت ، من هم میخواستم در تاپیک شرکت کنم ، اما به خاطر اینکه میخواستم مطلب پخته تر باشه به زمان دیگه موکول کردم. که در نهایت نشد .......... معمولا تاپیک هایی مسابقه ای جواب میده، اما در این زمان حس میکنم باید رویه تغییر کنه، نظر خودم بحث های معماریه ، اگر دوستان شرکت کنن پس نظرت اینه که همکاری گروهی باید باشه. تو اون کار گروهی که گفتی، یه جورایی بود که بچه ها یه حس مسئولیتی خاصی رو کردن. انگار منتظر بودن یکی یه کاری رو بگه تا بیان و همکاری کنن. به نظرت لازمه بعضی وقتا یه کاری مستقیماً به بچه ها گفته بشه که مثلاً فلانی تو اگه می تونی فلان کارو انجام بده؟ به نظرت بعضی وقتا اینطوری جواب میده؟ به نظرت چطور میشه اون همکاریه که گفتی تو تالار بیشتر باشه؟ متاسفانه بله باید مستقیم بگیم ،البته درمورد تاپیک کنکوری جواب نداده ها،حتی مستقیم 7 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۳ سلام.من زه عنوان یه عضو عهد بوقی میتونم بگم که الان از اوضاع تالار زیاد خبری ندارم. اما تاپیک هایی رو که مشترک بودم،حالا چه خودم زدم چه دیگران سرعت پیشرفتش چشمگیر نبوده! تنها راهش هم فعالیت اعضای تالار هست ، نه اینکه هر کسی بیاد یه طرح یا یه پروژه رو برداره و خدافظ. 6 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۳ سلام من تازه یادم افتاد اومدم اونم شانسی:5c6ipag2mnshmsf5ju3:icon_pf (34): یه سری رو خوندم به نظرمن باید نیروی جوون جذب بشه 8 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۳ البته درمورد تاپیک کنکوری جواب نداده ها،حتی مستقیم سپیده کنکور یکم متفاوتِ بعد شما برای اون تاپیک یه روند تحلیلی انتخاب کردید که زمان بر هست ! باز نکته ای بود بنظرم بهتر بود ولی تحلیل سوال یکم سخت تر میکنه فعالیتُ... --- من خودم چند پست خلاصه نویسی گذاشتم انگشتام ترک خورد 7 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۳ سلام من تازه یادم افتاد اومدم اونم شانسی:5c6ipag2mnshmsf5ju3:icon_pf (34): یه سری رو خوندم به نظرمن باید نیروی جوون جذب بشه الان معمار جون شما که مسئول روابط عمومی ما معمارایی چرا اینویزی هستی؟! 5 لینک به دیدگاه
memmar 6829 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۳ الان معمار جون شما که مسئول روابط عمومی ما معمارایی چرا اینویزی هستی؟! من استعفا داده بودم :5c6ipag2mnshmsf5ju3 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده