hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۳ صبا جان خانومی تولدت مبارک ،امیدوارم همیشه به بهترینها در زندگیت برسی....:icon_gol: لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۳ اااااااااااااااا سلام کلاه قرمزی پس ایشون بودن خیلی دنبالشون میگشتم سلایییییییییییییییی دخمل گل تولد عید شما مبارک امیدوارم در کنار خانواده هزار سال به عمر نوح شاد و خرم و مسرور باشی من چرا تو فروفت نیومدم تا حالا یه ندایی میدادی دوست قدیمی خلاصه شرمنده ات هستیم لینک به دیدگاه
sama-sh 6913 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۳ تولدتون مبارک انشالله شاد و پیروز باشین.. لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۳ تولدت مبارک انشالله بهترینا رو از خدا هدیه بگیری لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۳ دوستان خوب نواندیشانی ام امروز تولد یکی دیگه از گل دخترای انجمنه. صبایی مهربون من Saba Heidari امروز و کلاه قرمزی سابق که تازگیاااااااااا یه ذره بی معرفت شده و کمتر بهمون سر میزنه. ولی دلیلش موجهه ( درگیر درس و پایان نامه و کارشه) صبایی خوبم تولدت مبارک امیدوارم همیشه شاااااااااد و پرانرژی باشی . و به بهترین هااااااا برسی. خیلییییییییییییییییییییییی خیلیییییییییییییی دوست دارم. ایییییییییییی جوننننننننننن مرسیییییییییییی عشقممممممممممممممممممم قربونتتتتتتتتتتتتتتتتت بررررررررررممممممممممممم منننننننن عزیزززززززززممممممممممممممممممممممممم عشقمییییییییییی عشققققققققققققققق لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۳ صبایی نازنین ام از صمیم قلبم زادروزتُ تبریک میگم به بهترین ها برسی .... ( دیروز زنگ زدم تبریک بگم جواب ندادی ) لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۳ توووووولدددددت مباااارک:hapydancsmil:ایشالا شاد و خندون و خوشبخت باااشی مرسیییییییییییی عزیززززززززممممممممممم ها چیه دخملم تولدشه ناراحتی؟ از این ناراحتم که ممکنه با یه عکس گول بخوره ،این عکسا چیه، هدیه رو واسش پست کن همینی گه فاطمه گفت :))) ماشین بخر واسم عزیــــــــــــــــــزم:hapydancsmil: تولدت صباییه:hapydancsmil: آخـــــــــــی تولدت کلی مبارک عشق:hapydancsmil: به همه آرزوهای خوب و قشنگت برســــــــــــــــــــــــــــی:hapydancsmil: میام بازم:hapydancsmil: قربونتتتتتتتتتتتت بررررررررممممممم من عشققققققققق مرسییییییییییییی تبریک که گفتیم و کیکم که نخوردیم. ولی حالا بازم تبریک میگیم :happybday: تولدت مبارک صباجان :happybday: :happy: مرسی مرسی کادوت کو پس به به صبا خانوم ...هیچ موقعی سعادت همصحبتی باهاتونو نداشتم اما همیشه از انرژی واکتیو بودنتون شنیدم وتو تاپیکهای تور نو اندیشان دیگه کلی ازتون خاطره خوندم ...کلاه قرمزی ..واقعن یاد روزای اول ورودم به انجمن افتادم ..با همین حس خوبم بهتون سالروز تولدتونو تبریک میگم ...ایشا..همیشه پرانرژی باشید وسلامت ..جاده عمرتون طولانی ..مزین به سکوهای افتخار وموفقیتها ...از فاطمه وفرنوش خانوم هم به خاطر دعوت واستارت ممنونم .زنده باشید دوستای قدیمی وبه یاد موندنی خیلی ممنون از لطفتونننننن مچکرمممممممم تولدت مي تواند سكوت باشد مي تواند صدا ... مي تواني از شرق متولد شده باشي يا از غرب مي تواني بانو باشي از جنس من و يا اصلا خود من باشي اما هر آنگونه كه هستي آنگونه عاشق باش كه هر روز بوي امروز را بدهي روز تولدت و روز زندگي .. صبا جان مهربان تولدت مبارک :flowerysmile: قربونت برممم عزیززززمممم مرسیییییییی مبارکا باشه آبجی گلم انشالا همیشه دلتون شاد لباتون خندون باشه...مبارک به به اقا داداش مرسییییییییی تبریک فراوان. ایشالا همیشه شادی. همیشه خوشی. همیشه سلامتی برای تک تک دوستانم. مرسیییییییی امیرجان لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۳ تولدت مبارک ریفیخکم ♥ ایشالا کنکورتو خوووووووووووووووب بدی :hapydancsmil: مرسیییییییی ایشالله با هم صبا جان خانومی تولدت مبارک ،امیدوارم همیشه به بهترینها در زندگیت برسی....:icon_gol: به به هستی خانوممم مرسییی فدات شم اااااااااااااااا سلام کلاه قرمزی پس ایشون بودن خیلی دنبالشون میگشتم سلایییییییییییییییی دخمل گل تولد عید شما مبارک امیدوارم در کنار خانواده هزار سال به عمر نوح شاد و خرم و مسرور باشی من چرا تو فروفت نیومدم تا حالا یه ندایی میدادی دوست قدیمی خلاصه شرمنده ات هستیم مرسیییییییی دنبالم میگشتی تولدتون مبارک انشالله شاد و پیروز باشین.. ممنون تولدت مبارکانشالله بهترینا رو از خدا هدیه بگیری مرسی صبایی نازنین ام از صمیم قلبم زادروزتُ تبریک میگم به بهترین ها برسی .... ( دیروز زنگ زدم تبریک بگم جواب ندادی ) پ مرسییییییی عشقممممممممممم فدااااااااااااتتتتتتت شم من یادمرفت بهت زنگ بزنم خنگ شدماااااااااااا لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۳ تولدت مبارک دوست گلمهمیشه موفق باشی و به تمام آرزوهای قشنگت برسی عزیزم مرسییییییی عزیزززززززززمممممممممممم لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، ۱۳۹۳ باتاخير تولدت مبارك گلم مرسی عزیزم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده