Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۳ دوستان خوب نواندیشانی ام امروز تولد یکی دیگه از گل دخترای انجمنه. صبایی مهربون من Saba Heidari امروز و کلاه قرمزی سابق که تازگیاااااااااا یه ذره بی معرفت شده و کمتر بهمون سر میزنه. ولی دلیلش موجهه ( درگیر درس و پایان نامه و کارشه) صبایی خوبم تولدت مبارک امیدوارم همیشه شاااااااااد و پرانرژی باشی . و به بهترین هااااااا برسی. خیلییییییییییییییییییییییی خیلیییییییییییییی دوست دارم. 20 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۳ ای جووووووووووووووووونم دخمل بابا ، خودم اولین نفر سر صب بهش تبریک گفتم:happy: لینک به دیدگاه
saba mn 20993 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۳ تولدت حسابی مبارک کککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککک :hapydancsmil::hapydancsmil: هم اسم منم هستی حسابی شاد باشی:happybday::w14: لینک به دیدگاه
elh@m_arch 1548 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۳ azizaaaaam tavaloooodet mobaraaaaaaak omidvaram 120sal omr ba ezat dashte bashi khanom goool لینک به دیدگاه
ali jaafari 1206 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۳ منم فقط تبريك ميگم!!! ببخشيد دست خالي اومدم تولد ... لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۳ ای جـــــــــــــــــــــان تولد نفسه . :hapydancsmil: تولدت مبارک عزیزم . امیدوارم همیشه شاد ، سلامت و موفق باشی و قاطی مرغا خوشبخت شی لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۳ ای جووووووووووووووووونم دخمل بابا ، خودم اولین نفر سر صب بهش تبریک گفتم:happy: لینک به دیدگاه
Brightness 762 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۳ تولدت مبارک کلاه قرمزی دوست داشتنییییییییی :cakesmileyf: لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۳ توووووولدددددت مباااارک:hapydancsmil: ایشالا شاد و خندون و خوشبخت باااشی لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۳ ها چیه دخملم تولدشه ناراحتی؟ از این ناراحتم که ممکنه با یه عکس گول بخوره ،این عکسا چیه، هدیه رو واسش پست کن لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۳ عزیــــــــــــــــــزم:hapydancsmil: تولدت صباییه:hapydancsmil: آخـــــــــــی تولدت کلی مبارک عشق:hapydancsmil: به همه آرزوهای خوب و قشنگت برســــــــــــــــــــــــــــی:hapydancsmil: میام بازم:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۳ تبریک که گفتیم و کیکم که نخوردیم. ولی حالا بازم تبریک میگیم :happybday: تولدت مبارک صباجان :happybday: :happy: لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۳ به به صبا خانوم ...هیچ موقعی سعادت همصحبتی باهاتونو نداشتم اما همیشه از انرژی واکتیو بودنتون شنیدم وتو تاپیکهای تور نو اندیشان دیگه کلی ازتون خاطره خوندم ...کلاه قرمزی ..واقعن یاد روزای اول ورودم به انجمن افتادم ..با همین حس خوبم بهتون سالروز تولدتونو تبریک میگم ...ایشا..همیشه پرانرژی باشید وسلامت ..جاده عمرتون طولانی ..مزین به سکوهای افتخار وموفقیتها ... از فاطمه وفرنوش خانوم هم به خاطر دعوت واستارت ممنونم .زنده باشید دوستای قدیمی وبه یاد موندنی لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۳ تولدت مي تواند سكوت باشد مي تواند صدا ... مي تواني از شرق متولد شده باشي يا از غرب مي تواني بانو باشي از جنس من و يا اصلا خود من باشي اما هر آنگونه كه هستي آنگونه عاشق باش كه هر روز بوي امروز را بدهي روز تولدت و روز زندگي .. صبا جان مهربان تولدت مبارک :flowerysmile: لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۳ تولدت مبارک دوست گلم همیشه موفق باشی و به تمام آرزوهای قشنگت برسی عزیزم لینک به دیدگاه
Alireza Hashemi 33392 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۳ مبارکا باشه آبجی گلم انشالا همیشه دلتون شاد لباتون خندون باشه...مبارک لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۳ تبریک فراوان. ایشالا همیشه شادی. همیشه خوشی. همیشه سلامتی برای تک تک دوستانم. لینک به دیدگاه
pari.v 10304 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۹۳ تولدت مبارک ریفیخکم ♥ ایشالا کنکورتو خوووووووووووووووب بدی :hapydancsmil: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده