amir ghasemiyan 4517 ارسال شده در 13 اسفند، 2014 اينو يكي از دوستام برام فرستاد بهش گفتم اين جمله از انيشتين نيست. بازم ميگم. اين جمله از انيشتين نيست. چون وقتي از دوستت خبري نيست شايد مرده باشه. شايد گرفتار باشه. شايد تصادف كرده تو كماست. شايد زندانيه شايد ... 4
masi eng 47044 ارسال شده در 13 اسفند، 2014 اينو يكي از دوستام برام فرستاد بهش گفتم اين جمله از انيشتين نيست.بازم ميگم. اين جمله از انيشتين نيست. چون وقتي از دوستت خبري نيست شايد مرده باشه. شايد گرفتار باشه. شايد تصادف كرده تو كماست. شايد زندانيه شايد ... نگفتم از انیشتن که.. انیشتن برای قشنپی عکسه.... متن رو به نماااا 1
masi eng 47044 ارسال شده در 13 اسفند، 2014 اينو يكي از دوستام برام فرستاد بهش گفتم اين جمله از انيشتين نيست.بازم ميگم. اين جمله از انيشتين نيست. چون وقتي از دوستت خبري نيست شايد مرده باشه. شايد گرفتار باشه. شايد تصادف كرده تو كماست. شايد زندانيه شايد ... نگفتم از انیشتن که.. انیشتن برای قشنگی عکسه.... متن رو به نماااا 2
amir ghasemiyan 4517 ارسال شده در 23 اسفند، 2014 ميگم كسي ز جاويد juju خبر دارد؟ زنده است هنوز؟ من كه خبر ندارم. 2
unstoppable 5989 ارسال شده در 23 اسفند، 2014 خب خیالم راحت شد پس حتما زنده س راستی اگه کار واجبی باهاش داری بهم خبر بده! فکر کنم شمارش رو دارم... 2
a.namdar 5908 ارسال شده در 24 اسفند، 2014 راستی اگه کار واجبی باهاش داری بهم خبر بده! فکر کنم شمارش رو دارم... نه نگرانش شدم روزي بشه حال بگيرمش...
masi eng 47044 ارسال شده در 6 خرداد، 2015 خوشحال ميشيم تشريف بياريد به نمايشگاه خواهرم افتتاحيه امروز ساعت 15 تا18 بعدازظهر ميباشد.. منتظر حضور گرمتان هستيم......(تنها امروز كه روز افتتاحيه است ساعت به اين صورته وگرنه طبق بروشو به مدت يك هفته دايره..) يه كوچولو تابلوهاي منم هست 4
a.namdar 5908 ارسال شده در 25 خرداد، 2015 ولی انصافا کلاس مهندس شیمی یه چیز ذیگه س...حتی اگه فرزند خوانده مهندس مکانیک خوانده شه.... هرچند که خودم مهندس شیمی نیستم اما مهندسین شیمی را دوست دارم... "جمله ای برای ارواح سرگردان تالار مهندسی شیمی" عیدتون هم مبارک باشه روح های عزیز 1
آتیه معماری 7545 ارسال شده در 6 تیر، 2015 [h=1]مسابقه عکس سری بیست و شش[/h]تشریف بیاورید خوشحال میشویم برای عموم آزاد است
wheeler 8640 ارسال شده در 8 تیر، 2015 به به میبینم این تالار زیر آب رفته در مورد گوشکوب حداقل گفتگو کنید منم نگاه کنم یک چیز یاد بگیرم تالارو نگاه 1
a.namdar 5908 ارسال شده در 12 تیر، 2015 میکشمتوووون ما هم شما را ميكشيممممم يعني تو رو. سوغاتي بده:دي
ارسال های توصیه شده