amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۳ اينو يكي از دوستام برام فرستاد بهش گفتم اين جمله از انيشتين نيست. بازم ميگم. اين جمله از انيشتين نيست. چون وقتي از دوستت خبري نيست شايد مرده باشه. شايد گرفتار باشه. شايد تصادف كرده تو كماست. شايد زندانيه شايد ... 4 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۳ اينو يكي از دوستام برام فرستاد بهش گفتم اين جمله از انيشتين نيست.بازم ميگم. اين جمله از انيشتين نيست. چون وقتي از دوستت خبري نيست شايد مرده باشه. شايد گرفتار باشه. شايد تصادف كرده تو كماست. شايد زندانيه شايد ... نگفتم از انیشتن که.. انیشتن برای قشنپی عکسه.... متن رو به نماااا 1 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، ۱۳۹۳ اينو يكي از دوستام برام فرستاد بهش گفتم اين جمله از انيشتين نيست.بازم ميگم. اين جمله از انيشتين نيست. چون وقتي از دوستت خبري نيست شايد مرده باشه. شايد گرفتار باشه. شايد تصادف كرده تو كماست. شايد زندانيه شايد ... نگفتم از انیشتن که.. انیشتن برای قشنگی عکسه.... متن رو به نماااا 2 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۳ ميگم كسي ز جاويد juju خبر دارد؟ زنده است هنوز؟ 1 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۳ ميگم كسي ز جاويد juju خبر دارد؟ زنده است هنوز؟ من كه خبر ندارم. 2 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۳ من كه خبر ندارم. anybody else?! :icon_razz: 2 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۳ anybody else?! :icon_razz: من هم بی خبرم! 2 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۳ من هم بی خبرم! خب خیالم راحت شد پس حتما زنده س 2 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۳ خب خیالم راحت شد پس حتما زنده س راستی اگه کار واجبی باهاش داری بهم خبر بده! فکر کنم شمارش رو دارم... 2 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، ۱۳۹۳ راستی اگه کار واجبی باهاش داری بهم خبر بده! فکر کنم شمارش رو دارم... نه نگرانش شدم روزي بشه حال بگيرمش... لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 اسفند، ۱۳۹۳ خوشحال ميشيم تشريف بياريد به نمايشگاه خواهرم افتتاحيه امروز ساعت 15 تا18 بعدازظهر ميباشد.. منتظر حضور گرمتان هستيم......(تنها امروز كه روز افتتاحيه است ساعت به اين صورته وگرنه طبق بروشو به مدت يك هفته دايره..) يه كوچولو تابلوهاي منم هست 4 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، ۱۳۹۴ ولی انصافا کلاس مهندس شیمی یه چیز ذیگه س...حتی اگه فرزند خوانده مهندس مکانیک خوانده شه.... هرچند که خودم مهندس شیمی نیستم اما مهندسین شیمی را دوست دارم... "جمله ای برای ارواح سرگردان تالار مهندسی شیمی" عیدتون هم مبارک باشه روح های عزیز 1 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۴ [h=1]مسابقه عکس سری بیست و شش[/h]تشریف بیاورید خوشحال میشویم برای عموم آزاد است لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، ۱۳۹۴ [h=1]کافه تبلبغ نواندیشان[/h] لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ به به میبینم این تالار زیر آب رفته در مورد گوشکوب حداقل گفتگو کنید منم نگاه کنم یک چیز یاد بگیرم تالارو نگاه 1 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، ۱۳۹۴ میکشمتوووون ما هم شما را ميكشيممممم يعني تو رو. سوغاتي بده:دي لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده