JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۲ اوکی مرسی شب شما هم خوش کسی که ساعت 7 صبح بخواد بخوابه، دقیقن چی میگن بهش؟ شب بخیر؟ برو بخواب، صبحت هم بخیر؟ یا اصلن بیخود کردی این ساعت میخوای بخوابی؟ - ساعت هفت صبح مونده بودم چی به خودم بگم برا خواب رفتن - 3 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۲ کسی که ساعت 7 صبح بخواد بخوابه، دقیقن چی میگن بهش؟شب بخیر؟ برو بخواب، صبحت هم بخیر؟ یا اصلن بیخود کردی این ساعت میخوای بخوابی؟ - ساعت هفت صبح مونده بودم چی به خودم بگم برا خواب رفتن - به به آقااااااااااااااااااا جاویــــــــــــــــد باید به خودت تلقین میکردی که قراره خواب تمشک ببینی... 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۲ کسی که ساعت 7 صبح بخواد بخوابه، دقیقن چی میگن بهش؟شب بخیر؟ برو بخواب، صبحت هم بخیر؟ یا اصلن بیخود کردی این ساعت میخوای بخوابی؟ - ساعت هفت صبح مونده بودم چی به خودم بگم برا خواب رفتن - الان ساعت 13. هنوز نخوابیدی؟؟ 2 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۲ کسی که ساعت 7 صبح بخواد بخوابه، دقیقن چی میگن بهش؟شب بخیر؟ برو بخواب، صبحت هم بخیر؟ یا اصلن بیخود کردی این ساعت میخوای بخوابی؟ - ساعت هفت صبح مونده بودم چی به خودم بگم برا خواب رفتن - برو بخوااااب:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۲ به به آقااااااااااااااااااا جاویــــــــــــــــد باید به خودت تلقین میکردی که قراره خواب تمشک ببینی... کباب غاز هم اون موقع کارساز نبود :دی چندتا واحد افتادی ؟ 2 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۲ الان ساعت 13. هنوز نخوابیدی؟؟ 7 خوابیدم تا 11.5 :دی 1 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۲ برو بخوااااب:icon_pf (34): نموخوام، به شرطی که یه پیتزا دعوت کنی :hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۲ کباب غاز هم اون موقع کارساز نبود :دی چندتا واحد افتادی ؟ فعلاً نتایج کامل نیومده... همه رو قبول شدم ولی احتمال داره انتقال جرم و فرهنگ تمدن رو بیوفتم... 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۲ فعلاً نتایج کامل نیومده...همه رو قبول شدم ولی احتمال داره انتقال جرم و فرهنگ تمدن رو بیوفتم... امیدوارم که جرم قبول شی. 3 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۲ یه جزوه خوشکل نوشته بوووودم، روش نوووشابه ریخت 3 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۲ امیدوارم که جرم قبول شی. ایشالا بیفته، ای حال میده فعلاً نتایج کامل نیومده...همه رو قبول شدم ولی احتمال داره انتقال جرم و فرهنگ تمدن رو بیوفتم... شک نکن که افتادی حالا مگه چند واحد داشتی که 5 تا اینجا، و غیره رو میفتی ؟ 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۲ یه جزوه خوشکل نوشته بوووودم، روش نوووشابه ریخت :ws47: 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۲ نوشابه رو جزوه! باید جالب باشه 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۲ ایشالا بیفته، ای حال میده شک نکن که افتادی حالا مگه چند واحد داشتی که 5 تا اینجا، و غیره رو میفتی ؟ اگه بیافته من به استعدادش شک میکنم.هر سری اومد انجمن گفت میخوام جرم بخونم فرهنگ خیلی درس مسخره ای بود.امتحانشو هیچ وقت یادم نمیره:4564: 3 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۲ نوشابه رو جزوه!باید جالب باشه اره مریم خانوم خیلی جالبه 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۲ نوشابه رو جزوه!باید جالب باشه خانوم مدیرمونم که اینجاس. خوبی؟؟ 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۲ خانوم مدیرمونم که اینجاس. خوبی؟؟ منم مثلا همسایتونم اومدم مهمونی 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۲ خانوم مدیرمونم که اینجاس. خوبی؟؟ سلام عشقم مرسی گلم اومدم یه سر و برم از فردا امتحان دارم به مدت سه روز پشت سر هم!!! بیوشیمی فرداس منم مثلا همسایتونم اومدم مهمونی خوش اومدی 2 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۲ سلام عشقممرسی گلم اومدم یه سر و برم از فردا امتحان دارم به مدت سه روز پشت سر هم!!! بیوشیمی فرداس خوش اومدی مرسی ، موفق باشید زهرا خانوم لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۲ امیدوارم که جرم قبول شی. مرسی... چه عجب یبار به نفع من حرف زدی...!!!! ایشالا بیفته، ای حال میده شک نکن که افتادی حالا مگه چند واحد داشتی که 5 تا اینجا، و غیره رو میفتی ؟ حسود!!! 19 واحد داشتم... اگه بیافته من به استعدادش شک میکنم.هر سری اومد انجمن گفت میخوام جرم بخونم فرهنگ خیلی درس مسخره ای بود.امتحانشو هیچ وقت یادم نمیره:4564: من فقط گفتم میخوام بخونم، آخرشم نخوندم... دقیقاً روز قبل هر 3تا امتحانش مریض بود (2تا میان ترم+پایان ترم) فرهنگ خیلی باحال بود، نخونده رفتم سر امتحان از 30تا سؤال 6-7 تاش رو 100% بلد بودم... اونم یکیش رو درست زده بودم، بغل دستیم گفت اشتباه زدی پاک کردم غلط زدم.... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده