JU JU 7193 ارسال شده در 3 فروردین، 2014 اوکی مرسی شب شما هم خوش کسی که ساعت 7 صبح بخواد بخوابه، دقیقن چی میگن بهش؟ شب بخیر؟ برو بخواب، صبحت هم بخیر؟ یا اصلن بیخود کردی این ساعت میخوای بخوابی؟ - ساعت هفت صبح مونده بودم چی به خودم بگم برا خواب رفتن - 3
unstoppable 5989 ارسال شده در 3 فروردین، 2014 کسی که ساعت 7 صبح بخواد بخوابه، دقیقن چی میگن بهش؟شب بخیر؟ برو بخواب، صبحت هم بخیر؟ یا اصلن بیخود کردی این ساعت میخوای بخوابی؟ - ساعت هفت صبح مونده بودم چی به خودم بگم برا خواب رفتن - به به آقااااااااااااااااااا جاویــــــــــــــــد باید به خودت تلقین میکردی که قراره خواب تمشک ببینی... 3
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 3 فروردین، 2014 کسی که ساعت 7 صبح بخواد بخوابه، دقیقن چی میگن بهش؟شب بخیر؟ برو بخواب، صبحت هم بخیر؟ یا اصلن بیخود کردی این ساعت میخوای بخوابی؟ - ساعت هفت صبح مونده بودم چی به خودم بگم برا خواب رفتن - الان ساعت 13. هنوز نخوابیدی؟؟ 2
a.namdar 5908 ارسال شده در 3 فروردین، 2014 کسی که ساعت 7 صبح بخواد بخوابه، دقیقن چی میگن بهش؟شب بخیر؟ برو بخواب، صبحت هم بخیر؟ یا اصلن بیخود کردی این ساعت میخوای بخوابی؟ - ساعت هفت صبح مونده بودم چی به خودم بگم برا خواب رفتن - برو بخوااااب:icon_pf (34): 3
JU JU 7193 ارسال شده در 3 فروردین، 2014 به به آقااااااااااااااااااا جاویــــــــــــــــد باید به خودت تلقین میکردی که قراره خواب تمشک ببینی... کباب غاز هم اون موقع کارساز نبود :دی چندتا واحد افتادی ؟ 2
JU JU 7193 ارسال شده در 3 فروردین، 2014 برو بخوااااب:icon_pf (34): نموخوام، به شرطی که یه پیتزا دعوت کنی :hapydancsmil: 1
unstoppable 5989 ارسال شده در 3 فروردین، 2014 کباب غاز هم اون موقع کارساز نبود :دی چندتا واحد افتادی ؟ فعلاً نتایج کامل نیومده... همه رو قبول شدم ولی احتمال داره انتقال جرم و فرهنگ تمدن رو بیوفتم... 2
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 3 فروردین، 2014 فعلاً نتایج کامل نیومده...همه رو قبول شدم ولی احتمال داره انتقال جرم و فرهنگ تمدن رو بیوفتم... امیدوارم که جرم قبول شی. 3
JU JU 7193 ارسال شده در 3 فروردین، 2014 امیدوارم که جرم قبول شی. ایشالا بیفته، ای حال میده فعلاً نتایج کامل نیومده...همه رو قبول شدم ولی احتمال داره انتقال جرم و فرهنگ تمدن رو بیوفتم... شک نکن که افتادی حالا مگه چند واحد داشتی که 5 تا اینجا، و غیره رو میفتی ؟ 2
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 3 فروردین، 2014 یه جزوه خوشکل نوشته بوووودم، روش نوووشابه ریخت :ws47: 3
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 3 فروردین، 2014 ایشالا بیفته، ای حال میده شک نکن که افتادی حالا مگه چند واحد داشتی که 5 تا اینجا، و غیره رو میفتی ؟ اگه بیافته من به استعدادش شک میکنم.هر سری اومد انجمن گفت میخوام جرم بخونم فرهنگ خیلی درس مسخره ای بود.امتحانشو هیچ وقت یادم نمیره:4564: 3
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 3 فروردین، 2014 نوشابه رو جزوه!باید جالب باشه خانوم مدیرمونم که اینجاس. خوبی؟؟ 2
آریودخت 43941 ارسال شده در 3 فروردین، 2014 خانوم مدیرمونم که اینجاس. خوبی؟؟ منم مثلا همسایتونم اومدم مهمونی 2
mim-shimi 25686 ارسال شده در 3 فروردین، 2014 خانوم مدیرمونم که اینجاس. خوبی؟؟ سلام عشقم مرسی گلم اومدم یه سر و برم از فردا امتحان دارم به مدت سه روز پشت سر هم!!! بیوشیمی فرداس منم مثلا همسایتونم اومدم مهمونی خوش اومدی 2
آریودخت 43941 ارسال شده در 3 فروردین، 2014 سلام عشقممرسی گلم اومدم یه سر و برم از فردا امتحان دارم به مدت سه روز پشت سر هم!!! بیوشیمی فرداس خوش اومدی مرسی ، موفق باشید زهرا خانوم
unstoppable 5989 ارسال شده در 3 فروردین، 2014 امیدوارم که جرم قبول شی. مرسی... چه عجب یبار به نفع من حرف زدی...!!!! ایشالا بیفته، ای حال میده شک نکن که افتادی حالا مگه چند واحد داشتی که 5 تا اینجا، و غیره رو میفتی ؟ حسود!!! 19 واحد داشتم... اگه بیافته من به استعدادش شک میکنم.هر سری اومد انجمن گفت میخوام جرم بخونم فرهنگ خیلی درس مسخره ای بود.امتحانشو هیچ وقت یادم نمیره:4564: من فقط گفتم میخوام بخونم، آخرشم نخوندم... دقیقاً روز قبل هر 3تا امتحانش مریض بود (2تا میان ترم+پایان ترم) فرهنگ خیلی باحال بود، نخونده رفتم سر امتحان از 30تا سؤال 6-7 تاش رو 100% بلد بودم... اونم یکیش رو درست زده بودم، بغل دستیم گفت اشتباه زدی پاک کردم غلط زدم.... 3
ارسال های توصیه شده