unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۲ منم اومدم حالا چرا دعوا میکنی؟! 1 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۲ حالا چرا دعوا میکنی؟! حقته حقته عروس سر عقدته 1 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۲ منم اومدم خوش اومدی.حالا چرا اینقدر عصبانی لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۲ حقته حقته عروس سر عقدته عروس یا خروس؟؟ قورباغه هم قدشه لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۲ امروز تو یه کلاس بودیم با 3-4 تا مراقب... بچه ها شیطونی کردن، مراقبه اومد جای یکیشون رو عوض کنه... پسره بگرشت گفت: "بابا ورقم دست اینه...." (ورقش دست اون یکی رفیقم بود...) خیلی باحال بود امروز هرچند جای من بد بود... آخ آخ اگه اون سوگولی کلاس (2تا صندلی جلوتر من) به نفر جلوییم میرسوند الان هردوتامون قعطاً قبول بودیم... نميدونم چرا هي برق ميره يعني اينقدر سخته؟ بابا يك مشت اسپمه تحويل بده بره ديگه چرا دنبال پيچوندني؟ ولي جدا از شوخلوخ بگم اگه شده برگتو سفيد تحويل بدي تقلب نكن آخ من بدم مياد از اين حركت اين بعد ها تو كارو زندگيتم تاثير ميذاره حال نميكني ؟ يا بلد نيستي ؟ پاشو به استاده بگو گور بابات اعدام كه نميشي فوقش ميوفتي ! ولي يك حركتي بكن كه همه خشتك به خشتك آفرين تسليم كنن و اگه برگه سفيدم دادي باز نمرتو بدن و استادا هر وقت ميبيننت با احتياط باهات حرف بزنن و اونم اينه كه جدا از اسپمهايي كه براشون مينويسي چهارتا جواب خارج از درس كه تو مخيلات استادتونم نميگنجه رو در انتهاي جواب بنويس! بعد بهت ميگم دنيا دست كيه! 3 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 دی، ۱۳۹۲ نميدونم چرا هي برق ميره يعني اينقدر سخته؟ بابا يك مشت اسپمه تحويل بده بره ديگه چرا دنبال پيچوندني؟ ولي جدا از شوخلوخ بگم اگه شده برگتو سفيد تحويل بدي تقلب نكن آخ من بدم مياد از اين حركت اين بعد ها تو كارو زندگيتم تاثير ميذاره حال نميكني ؟ يا بلد نيستي ؟ پاشو به استاده بگو گور بابات اعدام كه نميشي فوقش ميوفتي ! ولي يك حركتي بكن كه همه خشتك به خشتك آفرين تسليم كنن و اگه برگه سفيدم دادي باز نمرتو بدن و استادا هر وقت ميبيننت با احتياط باهات حرف بزنن و اونم اينه كه جدا از اسپمهايي كه براشون مينويسي چهارتا جواب خارج از درس كه تو مخيلات استادتونم نميگنجه رو در انتهاي جواب بنويس! بعد بهت ميگم دنيا دست كيه! تكبـــــــــــير 3 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۲ حقته حقته عروس سر عقدته باور کن حالت خوب نیست...!!! لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۲ نميدونم چرا هي برق ميره يعني اينقدر سخته؟ بابا يك مشت اسپمه تحويل بده بره ديگه چرا دنبال پيچوندني؟ ولي جدا از شوخلوخ بگم اگه شده برگتو سفيد تحويل بدي تقلب نكن آخ من بدم مياد از اين حركت اين بعد ها تو كارو زندگيتم تاثير ميذاره حال نميكني ؟ يا بلد نيستي ؟ پاشو به استاده بگو گور بابات اعدام كه نميشي فوقش ميوفتي ! ولي يك حركتي بكن كه همه خشتك به خشتك آفرين تسليم كنن و اگه برگه سفيدم دادي باز نمرتو بدن و استادا هر وقت ميبيننت با احتياط باهات حرف بزنن و اونم اينه كه جدا از اسپمهايي كه براشون مينويسي چهارتا جواب خارج از درس كه تو مخيلات استادتونم نميگنجه رو در انتهاي جواب بنويس! بعد بهت ميگم دنيا دست كيه! این برق کلاً ذاتش خرابه...اونروز هم که دیدی چه بازی درمیاورد برامون...!!!! من با این استاد حال نمیکنم اصن...به خاطر همین نمیخونم...!!!!!! حالا سفید بدم بیوفتم، ترم بعد دوباره برم پیش خودش؟!؟! شگون هم نداره خشتکش رو قربانی خشتک آفرین کنیم...خخخخخخخخ من امروز یکی از سؤالا رو مطمئن بودم که میاد اما حتی حفظش هم نکردم که بنویسم آسون هم بود اتفاقاً اما... ولی بد هم نبودا...7تا سؤال بود...3تاش رو کامل نوشتم...یکیش رو هم 80% بقیه رو هم یه ناخنکی زدم... تقلب هم نکردم...فقط دوتای آخر رو به جلوییم گفتم نوشت... 1 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۲ چرا یواش راه میری اینجا باید جیغ بکشی :vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۲ سلااااااااام خاله سودک بلا ملا 2 لینک به دیدگاه
Amir Sadeghipour 1640 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۲ نامردااا آواتارم خوشکله ؟ آواتارت خيلي داغونه زشته 3 لینک به دیدگاه
سنا سادات 2449 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۲ چرا یواش راه میریاینجا باید جیغ بکشی :vahidrk: :84eb3ampc0vsywihe0i 1 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۲ نامردااا آواتارم خوشکله ؟ افسرده س لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۲ :84eb3ampc0vsywihe0i سلاااااااااااام سنایی .خوبی؟؟ چه عجب 1 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۲ آواتارت خيلي داغونه زشته از آواتار خودت خوشکلتره 2 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۲ افسرده س آواتار کچل خودت رو که باباش با مامانش دعوا کرده، رفته تو جنگل گریه میکنه منتظره یه گرگ پشمالو بیاد بخورتش 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 دی، ۱۳۹۲ آواتار کچل خودت رو که باباش با مامانش دعوا کرده، رفته تو جنگل گریه میکنه منتظره یه گرگ پشمالو بیاد بخورتش :ws28: 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده