مهندس مملکت 1408 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۲ نخير بهتر نيست. فضولي موقوف :vahidrk: فكر كنم تو كتك خونت كم شده ها. :vahidrk: بچه تو بشين مشقاتو بنويس فعلا تو كار بزرگترا هم دخالت نكن جوجه مهندس فکر کنم اولئوم خونت افتادهباید به حمید بگم امشب برات از اون چیپسا بیاره تا روبراه شی:gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۲ فکر کنم اولئوم خونت افتادهباید به حمید بگم امشب برات از اون چیپسا بیاره تا روبراه شی:gnugghender: خوب شد حميد يه اولئوم بهت ياد داد 4 لینک به دیدگاه
مهندس مملکت 1408 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۲ خوب شد حميد يه اولئوم بهت ياد داد حمید تو کار واردات چیپس ه یدونش هست خیلی خوشمزست (با طعم اولئوم ه) واجب شد بش بگم 3-4 تا کارتون برات کنار بذاره:gnugghender: 4 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۲ سلام بچه ها میدونین از چه منبعی میتونم اثبات رابطه عدد فروید و عدد وبر رو پیدا کنم؟ اثبات روابط پیوستگی تو مختصات کروی و استوانه ای رو چطور؟ 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۲ سلام بچه هامیدونین از چه منبعی میتونم اثبات رابطه عدد فروید و عدد وبر رو پیدا کنم؟ اثبات روابط پیوستگی تو مختصات کروی و استوانه ای رو چطور؟ به احتمال خیلی زیاد تو کتابای مرجع سیالات میتونی پیدا کنی 4 لینک به دیدگاه
Amir Sadeghipour 1640 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۲ سلام بچه هامیدونین از چه منبعی میتونم اثبات رابطه عدد فروید و عدد وبر رو پیدا کنم؟ اثبات روابط پیوستگی تو مختصات کروی و استوانه ای رو چطور؟ سلام اثبات روابط پیوستگی تو مختصات کروی و استوانه ای از پدیدهای انتقال برد میشه کمک بگیرین. 4 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۲ سلاماثبات روابط پیوستگی تو مختصات کروی و استوانه ای از پدیدهای انتقال برد میشه کمک بگیرین. میدونین حدودا کدوم فصلش میشه؟ من 17 تا 20 رو دیدم 2 لینک به دیدگاه
مهندس مملکت 1408 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۲ سلام بچه هامیدونین از چه منبعی میتونم اثبات رابطه عدد فروید و عدد وبر رو پیدا کنم؟ اثبات روابط پیوستگی تو مختصات کروی و استوانه ای رو چطور؟ فکر میکنم یه چیزایی تو جزوه های من باشه اما دقیقا نمیدونم تو کدوم جزومه و جزوم کجاست! 2 لینک به دیدگاه
Amir Sadeghipour 1640 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۲ میدونین حدودا کدوم فصلش میشه؟من 17 تا 20 رو دیدم تو فصولش فکر نمیکنم اثبات کرده باشه. از اپندیکس های آخر کتاب میشه کمک بگیرین. تو پیوست های اخر کتاب برد روابط کمکی رو آورده. 4 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۲ سلام بچه هامیدونین از چه منبعی میتونم اثبات رابطه عدد فروید و عدد وبر رو پیدا کنم؟ اثبات روابط پیوستگی تو مختصات کروی و استوانه ای رو چطور؟ سلام به گمانم روابط پیوستگی رو بتونم از کتاب انتقال جرم م پیدا کنم (شایدم تو جزوه انتقال حرارت م هم باشه) اون اعداد رو نمیدونم...ولی عدد وبر رو قلاً یه جایی باهاش کار داشتم الان یادم نمیاد.... 3 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۳۹۲ سلامبه گمانم روابط پیوستگی رو بتونم از کتاب انتقال جرم م پیدا کنم (شایدم تو جزوه انتقال حرارت م هم باشه) اون اعداد رو نمیدونم...ولی عدد وبر رو قلاً یه جایی باهاش کار داشتم الان یادم نمیاد.... بعله...بودش...!!! ازشون عکس گرفتم...لینکش رو براتون میزارم...کیفیت کم شرمنده...(این گوشیم رو از دوم راهنمایی دارم!!! W810i سفید) عکس اولعکس دوم عکس سوم عکس چهارم 3 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۲ عيد همگي بود مبارك سيدها خودشون بيان جلو عيدي ما رو بدن :gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۲ عید شما هم مبارک بود... +تبریک به همگی...:icon_gol: 3 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۲ سلاماحوالتون چطوره؟ عليك سلام از اين بهتر نميشه حال شما چطوره؟ 4 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۲ سلاماحوالتون چطوره؟ سلام خوبه دارم به صفر نزدیک میشم...!!! احوال شما چطوره؟ 4 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۲ عليك سلام از اين بهتر نميشه حال شما چطوره؟ ما هم ای بدک نیستیم سلامخوبه دارم به صفر نزدیک میشم...!!! احوال شما چطوره؟ صفر چی دقیقا؟ 4 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۲ ما هم ایبدک نیستیم صفر چی دقیقا؟ ینی به کارای عقب افتادم تقریباً انجام شدن...!!!! 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آبان، ۱۳۹۲ ینی به کارای عقب افتادم تقریباً انجام شدن...!!!! آها عالیه از من که خیلی جلوترین 3 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، ۱۳۹۲ آخييييييييش مشت و مال عجب كيفي ميده برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده