wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۲ آخه فرنوش گرایشات ضد پلیمری داره... خب دوست نداره بنده خدا البته البته منم زياد حال نميكنم :ws28::ws28: 2 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۲ خب دوست نداره بنده خداالبته البته منم زياد حال نميكنم:ws28: 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۲ میخوای بریم پروف فرنوش، بزنیمش تا بیاد نظر سنجی رو زود بزاره؟:gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۲ ترسیدی آیا؟؟ نوچ... متوجه شدم استفاده از روز برات زیاده همین بادکنک ها رو نشونت دادم، الان گریه میکنی بادکنک میخوای... 1 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۲ نوچ...متوجه شدم استفاده از روز برات زیاده همین بادکنک ها رو نشونت دادم، الان گریه میکنی بادکنک میخوای... نه دیگه فکر کنم زیادی بیکار شدی.به فائزه سفارش میکنم برای ترجمه مقالات ازت کمک بگیره. 1 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۲ نه دیگه فکر کنم زیادی بیکار شدی.به فائزه سفارش میکنم برای ترجمه مقالات ازت کمک بگیره. برو عامو... من یه روز مرخصی گرفتم یه کاری انجام بدم که اون کار هم خودش انجام شد... میگم اصن بیا بحث رو عوض کنیم... خودت خوبی؟ خانواده خوبن؟ 1 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۲ برو عامو...من یه روز مرخصی گرفتم یه کاری انجام بدم که اون کار هم خودش انجام شد... میگم اصن بیا بحث رو عوض کنیم... خودت خوبی؟ خانواده خوبن؟ 2 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۲ راستی نظرسنجی چی شد؟ کِی میزاری؟ 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۲ راستی نظرسنجی چی شد؟کِی میزاری؟ میذارم. تا دوشنبه منتظر نظرات بچه ها میمونم. خیالت راحت باشه که متانول انتخاب میشه. بعد برای موضوعاتی که به متانول ربط داره نظر سنجی میذاریم. 2 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۲ متانول اسمو نيگا!!!!!!! اسمش اصلا عظمتي داره پروسس متانولو . خودشو . واحدشو لايسنسوراشو و.......وقتي نيگا ميكني آدم كپ ميكنه اصلا بقيه واحدا بايد برن دو! حالا واحداي سركاري :ws28: پلي اتيلن !!! احمد رضا خدايي عظمت پتروشيمي زاگرس كجا مثلا شازند چلغوز كجا! آقا از همه مهمتر اينه كه خود خانم مديرم متانولو انتخاب كرده 4 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۲ متانول اسمو نيگا!!!!!!! اسمش اصلا عظمتي داره پروسس متانولو . خودشو . واحدشو لايسنسوراشو و.......وقتي نيگا ميكني آدم كپ ميكنه اصلا بقيه واحدا بايد برن دو! حالا واحداي سركاري :ws28: پلي اتيلن !!! احمد رضا خدايي عظمت پتروشيمي زاگرس كجا مثلا شازند چلغوز كجا! آقا از همه مهمتر اينه كه خود خانم مديرم متانولو انتخاب كرده :vahidrk: همون پلی اتیلن که میگی اگه الان نبود میدونی چی میشد؟!؟!؟! اصن متانول هم یک نوع پلی اتیلنه... 2 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۲ :vahidrk:همون پلی اتیلن که میگی اگه الان نبود میدونی چی میشد؟!؟!؟! اصن متانول هم یک نوع پلی اتیلنه... هيچي نميشد!!!!!!!!!! آره خب 3 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۲ هيچي نميشد!!!!!!!!!!آره خب هیچی نمیشد...؟!؟!؟!؟! آخرین بار صدام این رو گفت ، امریکا بهش حمله کرد زد پوکوندش دیگه... 2 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۲ تــــــــــــــــــازه پلی اتیلن یه نوستالوژیه برا خودش...نگاه کن : 2 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۲ هیچی نمیشد...؟!؟!؟!؟!آخرین بار صدام این رو گفت ، امریکا بهش حمله کرد زد پوکوندش دیگه... قبلش چرچيبل اومد كارخونه وينستونو راهندازي كرد بعدشم تو زود رفتي اونور تو صفحه من دنبال چي ميگشتي؟ اون تو پلي اتيلن نداره ها! من يك كوچولو برم يك چيز بخورم اومدم براي امير توضيح بده اينجا ولي!!! كه شكل كار چطوريه تا من بيام 3 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۲ قبلش چرچيبل اومد كارخونه وينستونو راهندازي كرد بعدشم تو زود رفتي اونور تو صفحه من دنبال چي ميگشتي؟ اون تو پلي اتيلن نداره ها! من يك كوچولو برم يك چيز بخورم اومدم براي امير توضيح بده اينجا ولي!!! كه شكل كار چطوريه تا من بيام رفتم اونجا اسم یه پلیمری باشه تو پروفت تا ادمین به خاطر اون حرفت اخراجت نکنه... اسم پلی اتیلن اومد ضعف کردی ، رفتی یه چیزی بخوری؟!؟!؟! آب قند بخور...خخخخخ 2 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۲ تــــــــــــــــــازه پلی اتیلن یه نوستالوژیه برا خودش...نگاه کن : اوه اوه حالا چرا گريه ميكني؟ زود عكس گذاشته يك عكس بذارم از يك گوشه واحد متانول پلي اتيلنو بنويسي اطيلا؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده