unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۲ گویا ادامه تاپیک پتروشیمی اینجاست... آقا یه خواهشی دارم...!!! اگر میشه یه به فکر طراحی یه واحد تولید گرانول هم باشیم که پلیمریا هم همچین بیکار نباشن... 2 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۲ گویا ادامه تاپیک پتروشیمی اینجاست...آقا یه خواهشی دارم...!!! اگر میشه یه به فکر طراحی یه واحد تولید گرانول هم باشیم که پلیمریا هم همچین بیکار نباشن... عزيز تاپيك متعلق به شماست و هر چيزي كه خودتون دوست داريد رو اون جا طراحي ميكنيم اتفاقا خوب شد ديدمت يادم باشه در مورد يك مطلبي باهم صحبت كنيم 2 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۲ عزيز تاپيك متعلق به شماست و هر چيزي كه خودتون دوست داريد رو اون جا طراحي ميكنيم اتفاقا خوب شد ديدمت يادم باشه در مورد يك مطلبي باهم صحبت كنيم قربان شما والا من که از خدامه... ولی فقط یادت نره چون معمولاً حافظه ی من در حد موز... 1 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۲ و بازم یه پلی اتیلن دیگه. من برام خیلی فرق نداره. پلی ماه پلی شاه پلی بشقاب پرنده.... 1 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۲ پلی ماه پلی شاه پلی بشقاب پرنده.... بچه های میم شیمی تعدادشون بیشتره.شک نکن که رای اکثریت متانوله 1 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۲ بچه های میم شیمی تعدادشون بیشتره.شک نکن که رای اکثریت متانوله ببین اگه 2 نفر پلیمری (از 2نفر) به پلی اتیلن رأی داده باشن یعنی 100% به پت رأی دادن... این خیلی ارزش داره...قدرت...اتحاد....هماهنگی...اصن ی وضی... 1 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۲ ببین اگه 2 نفر پلیمری (از 2نفر) به پلی اتیلن رأی داده باشن یعنی 100% به پت رأی دادن...این خیلی ارزش داره...قدرت...اتحاد....هماهنگی...اصن ی وضی... اگه دو نفر باشن آره. ولی اگه دو نفر نباشن یعنی اتحاد و هماهنگی و قدرت ندارین؟؟ 1 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۲ اگه دو نفر باشن آره.ولی اگه دو نفر نباشن یعنی اتحاد و هماهنگی و قدرت ندارین؟؟ نه اشتباه برداشتی اون یکی رو بردار... دوتا پلیمری سوپر اکتیو داریم، من و اردشیر اگه هردو بهش رأی داده باشیم اتحاد و هماهنگی و... رو نشون میده اما اگه رأیمون متفاوت باشه گستردگی و وسعت و عظمت علم پلیمر رو نشون میده... 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۲ نه اشتباه برداشتی اون یکی رو بردار...دوتا پلیمری سوپر اکتیو داریم، من و اردشیر اگه هردو بهش رأی داده باشیم اتحاد و هماهنگی و... رو نشون میده اما اگه رأیمون متفاوت باشه گستردگی و وسعت و عظمت علم پلیمر رو نشون میده... داریم میبینیم فعالیت شما ها رو. در هر صورت زیر شاخه مهندسی شیمی یه. 1 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۲ داریم میبینیم فعالیت شما ها رو. در هر صورت زیر شاخه مهندسی شیمی یه. مهم اینه که این شاخه خیلی بیشتر از تنه میوه میده... 1 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۲ [ بابا اينو كه من دارم چند روزه خودمو ميكشم [/size] دوستان ادامه بحث تو تاپيك گفتگو ها من ندیده بودم...!!! +حالا اشکال نداره تأکید کردم دیگه... 1 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۲ #222222]من ندیده بودم...!!! +حالا اشکال نداره تأکید کردم دیگه... دههههه از اول بحث هي دارم ميگم بابا نظر سنجي بذاريد 2 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۲ دهههههاز اول بحث هي دارم ميگم بابا نظر سنجي بذاريد میگم ندیدم... خوب اینی که من گفتم فرق داره....نظر سنجی چندگانه.... ینی هرنفر بتونه به چندتا موضوع رأی بده... 2 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۲ میگم ندیدم...خوب اینی که من گفتم فرق داره....نظر سنجی چندگانه.... ینی هرنفر بتونه به چندتا موضوع رأی بده... پسر خوب همون نظر سنجي معموليشو هنوز نداريم 2 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۲ پسر خوب همون نظر سنجي معموليشو هنوز نداريم فرقی نداره که!!! همون معمولی رو خواستن بزارن یه تیک اضافه میزارن حله... اول و آخر که نظرسنجی میزاریم... 2 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۲ فرقی نداره که!!!همون معمولی رو خواستن بزارن یه تیک اضافه میزارن حله... اول و آخر که نظرسنجی میزاریم... بذارن كه خوب ميشه . من منتظرم ببينم اگر اين بحث خوب جلو رفت يك تاپيك هم براي ساخت كاتاليست بزنم 2 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۳۹۲ بذارن كه خوب ميشه . من منتظرم ببينم اگر اين بحث خوب جلو رفت يك تاپيك هم براي ساخت كاتاليست بزنم میخوای بریم پروف فرنوش، بزنیمش تا بیاد نظر سنجی رو زود بزاره؟:gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۲ میخوای بریم پروف فرنوش، بزنیمش تا بیاد نظر سنجی رو زود بزاره؟:gnugghender: چرا خشونت آخه 2 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، ۱۳۹۲ چرا خشونت آخه آخه فرنوش گرایشات ضد پلیمری داره... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده