a.namdar 5908 ارسال شده در 26 آبان، 2013 خاك وچووووكشلوارتو پات كن آبرومون رفت :icon_pf (34): :5c6ipag2mnshmsf5ju3جذبه مدیران رو دیدم اصلا یه حالی شدم 5
unstoppable 5989 ارسال شده در 26 آبان، 2013 آره بابا تازه اولشه...این یه چشمه ش بود کم کم خودمختار میشیم:gnugghender: پیپیپ (P.P eep ) هورااااااااااااااااا:banel_smiley_90::banel_smiley_90: هورااااااااااا:hapydancsmil: اولین کاری هم که میکنیم اینکه خارج رو میاریم ایران، یه خط لوله آزادی میکشیم تا دیگه نگن آزادی نیست... 3
unstoppable 5989 ارسال شده در 26 آبان، 2013 به هر حال یه سر بازی برده یه سرش باخت...ناراحت نباش.. میدونم، میخوای تیمت رو عوض کنی 3
a.namdar 5908 ارسال شده در 26 آبان، 2013 هورااااااااااا:hapydancsmil:اولین کاری هم که میکنیم اینکه خارج رو میاریم ایران، یه خط لوله آزادی میکشیم تا دیگه نگن آزادی نیست... :icon_pf (34):شرمنده احمدرضا... فرنوش خانم امد منم اساسی عقب نشینی کردم :ws28: تهنا بودم خیلی ترسیدم...ماشاله خیلی با جذبه ست از این به بعد تو پیغام خصوصی نقشه خودمختاری رو بکشیم بهتره 4
unstoppable 5989 ارسال شده در 26 آبان، 2013 حالا فعلا که زیر پرچم میم.شیمی هستیم:5c6ipag2mnshmsf5ju3جوگیر شدیم یه چیزی گفتیم :zadan: آره فعلاً مستعمره میم شیمی هستیم...اما راهمان ادامه دارد... 3
unstoppable 5989 ارسال شده در 26 آبان، 2013 :icon_pf (34):شرمنده احمدرضا... فرنوش خانم امد منم اساسی عقب نشینی کردم :ws28:تهنا بودم خیلی ترسیدم...ماشاله خیلی با جذبه ست از این به بعد تو پیغام خصوصی نقشه خودمختاری رو بکشیم بهتره دشمنت شرمنده، به این میگن سیاست....پلیمر هم که کلاً سیاسیه...!!! 4
a.namdar 5908 ارسال شده در 26 آبان، 2013 :zadan:آره فعلاً مستعمره میم شیمی هستیم...اما راهمان ادامه دارد... کم کم پیش میریم. یهو شلوغ بازی دراوردم نقشه مون لو رفت:icon_pf (34): با سیاست چماغ و هویج بریم جلو 4
unstoppable 5989 ارسال شده در 26 آبان، 2013 کم کم پیش میریم. یهو شلوغ بازی دراوردم نقشه مون لو رفت:icon_pf (34):با سیاست چماغ و هویج بریم جلو تفرقه بنداز و حکومت کن... چماق و هویج میشه مرحله ی بعدش که پایه های حکومت سست شد.... 4
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 27 آبان، 2013 :5c6ipag2mnshmsf5ju3جذبه مدیران رو دیدم اصلا یه حالی شدم :w58: 3
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 27 آبان، 2013 به هر حال یه سر بازی برده یه سرش باخت...ناراحت نباش..میدونم، میخوای تیمت رو عوض کنی این بازی که همش شانسیه. مسابقه ی اطلاعات عمومی مهم بود که مرحله اول سوکس شدی. :icon_pf (34):شرمنده احمدرضا... فرنوش خانم امد منم اساسی عقب نشینی کردم :ws28:تهنا بودم خیلی ترسیدم...ماشاله خیلی با جذبه ست از این به بعد تو پیغام خصوصی نقشه خودمختاری رو بکشیم بهتره فکر نمیکردم اینقدر جذبه داشته باشم. 5
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 27 آبان، 2013 :zadan:آره فعلاً مستعمره میم شیمی هستیم...اما راهمان ادامه دارد... آورین .یاد امضات افتادم. اونقدر میخندم و تلاش میکنم تا خستگی از دستم خسته شه...!!!! 4
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 27 آبان، 2013 تفرقه بنداز و حکومت کن...چماق و هویج میشه مرحله ی بعدش که پایه های حکومت سست شد.... یه ذره فعالیتت بیشتر کن تا تالار جداگانه برا پلیمر بزنن.( به همین راحتی) ولی بازم زیر پرچم میم شیمیااااااااااا هستین. 4
a.namdar 5908 ارسال شده در 27 آبان، 2013 یه ذره فعالیتت بیشتر کن تا تالار جداگانه برا پلیمر بزنن.( به همین راحتی) ولی بازم زیر پرچم میم شیمیااااااااااا هستین. نه حالا ک ایجور شد باس یه فکر اساسی کنیم. دفاع کنم میام تالار پلیمر میزنیم با احمدرضا شما رو هم مستعمره میکنیم:gnugghender: احمدرضااااا:banel_smiley_90: 4
unstoppable 5989 ارسال شده در 27 آبان، 2013 این بازی که همش شانسیه. مسابقه ی اطلاعات عمومی مهم بود که مرحله اول سوکس شدی. این بازی همچینم شانسی نیست...آدم باید بدونه چطور بازی کنه مثه حکم اطلاعات عمومی هم مسافرت بودم نتونستم بیام نت وگرنه...!!! 5
unstoppable 5989 ارسال شده در 27 آبان، 2013 آورین .یاد امضات افتادم. اونقدر میخندم و تلاش میکنم تا خستگی از دستم خسته شه...!!!! چی فکر کردی...ما مثل بعضیا نیستیم بگیم سوکس سوکس بعد عمل نکنیم... 4
unstoppable 5989 ارسال شده در 27 آبان، 2013 یه ذره فعالیتت بیشتر کن تا تالار جداگانه برا پلیمر بزنن.( به همین راحتی) ولی بازم زیر پرچم میم شیمیااااااااااا هستین. هه هه ماخ! فعلاً تحت استعماریم...ما حرف نمیزنیم فقط عمل میکنیم... 5
unstoppable 5989 ارسال شده در 27 آبان، 2013 نه حالا ک ایجور شد باس یه فکر اساسی کنیم. دفاع کنم میام تالار پلیمر میزنیم با احمدرضا شما رو هم مستعمره میکنیم:gnugghender:احمدرضااااا:banel_smiley_90: Attack....:banel_smiley_90: 5
mim-shimi 25686 ارسال شده در 30 آبان، 2013 سلااااااااااااااااااااااااااااااااام آقا من همین صفحه آخرو خوندم چه خبره؟ کودتاس؟ 5
a.namdar 5908 ارسال شده در 30 آبان، 2013 سلااااااااااااااااااااااااااااااااام آقا من همین صفحه آخرو خوندم چه خبره؟ کودتاس؟ نه ه ه ه ه خبر خاصی نیست. فقط میخاییم سطح علمی تالارمهندسی شیمی رو ارتقاء بدیم 7
MOJTABA 77 8304 ارسال شده در 30 آبان، 2013 نه ه ه ه ه خبر خاصی نیست. فقط میخاییم سطح علمی تالارمهندسی شیمی رو ارتقاء بدیم سلام ...چ طور؟ 6
ارسال های توصیه شده