a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۲ خاك وچووووكشلوارتو پات كن آبرومون رفت :icon_pf (34): :5c6ipag2mnshmsf5ju3جذبه مدیران رو دیدم اصلا یه حالی شدم 5 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ آره بابا تازه اولشه...این یه چشمه ش بود کم کم خودمختار میشیم:gnugghender: پیپیپ (P.P eep ) هورااااااااااااااااا:banel_smiley_90::banel_smiley_90: هورااااااااااا:hapydancsmil: اولین کاری هم که میکنیم اینکه خارج رو میاریم ایران، یه خط لوله آزادی میکشیم تا دیگه نگن آزادی نیست... 3 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ به هر حال یه سر بازی برده یه سرش باخت...ناراحت نباش.. میدونم، میخوای تیمت رو عوض کنی 3 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ هورااااااااااا:hapydancsmil:اولین کاری هم که میکنیم اینکه خارج رو میاریم ایران، یه خط لوله آزادی میکشیم تا دیگه نگن آزادی نیست... :icon_pf (34):شرمنده احمدرضا... فرنوش خانم امد منم اساسی عقب نشینی کردم :ws28: تهنا بودم خیلی ترسیدم...ماشاله خیلی با جذبه ست از این به بعد تو پیغام خصوصی نقشه خودمختاری رو بکشیم بهتره 4 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ حالا فعلا که زیر پرچم میم.شیمی هستیم:5c6ipag2mnshmsf5ju3جوگیر شدیم یه چیزی گفتیم :zadan: آره فعلاً مستعمره میم شیمی هستیم...اما راهمان ادامه دارد... 3 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ :icon_pf (34):شرمنده احمدرضا... فرنوش خانم امد منم اساسی عقب نشینی کردم :ws28:تهنا بودم خیلی ترسیدم...ماشاله خیلی با جذبه ست از این به بعد تو پیغام خصوصی نقشه خودمختاری رو بکشیم بهتره دشمنت شرمنده، به این میگن سیاست....پلیمر هم که کلاً سیاسیه...!!! 4 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ :zadan:آره فعلاً مستعمره میم شیمی هستیم...اما راهمان ادامه دارد... کم کم پیش میریم. یهو شلوغ بازی دراوردم نقشه مون لو رفت:icon_pf (34): با سیاست چماغ و هویج بریم جلو 4 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ کم کم پیش میریم. یهو شلوغ بازی دراوردم نقشه مون لو رفت:icon_pf (34):با سیاست چماغ و هویج بریم جلو تفرقه بنداز و حکومت کن... چماق و هویج میشه مرحله ی بعدش که پایه های حکومت سست شد.... 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ :5c6ipag2mnshmsf5ju3جذبه مدیران رو دیدم اصلا یه حالی شدم :w58: 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ به هر حال یه سر بازی برده یه سرش باخت...ناراحت نباش..میدونم، میخوای تیمت رو عوض کنی این بازی که همش شانسیه. مسابقه ی اطلاعات عمومی مهم بود که مرحله اول سوکس شدی. :icon_pf (34):شرمنده احمدرضا... فرنوش خانم امد منم اساسی عقب نشینی کردم :ws28:تهنا بودم خیلی ترسیدم...ماشاله خیلی با جذبه ست از این به بعد تو پیغام خصوصی نقشه خودمختاری رو بکشیم بهتره فکر نمیکردم اینقدر جذبه داشته باشم. 5 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ :zadan:آره فعلاً مستعمره میم شیمی هستیم...اما راهمان ادامه دارد... آورین .یاد امضات افتادم. اونقدر میخندم و تلاش میکنم تا خستگی از دستم خسته شه...!!!! 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ تفرقه بنداز و حکومت کن...چماق و هویج میشه مرحله ی بعدش که پایه های حکومت سست شد.... یه ذره فعالیتت بیشتر کن تا تالار جداگانه برا پلیمر بزنن.( به همین راحتی) ولی بازم زیر پرچم میم شیمیااااااااااا هستین. 4 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ یه ذره فعالیتت بیشتر کن تا تالار جداگانه برا پلیمر بزنن.( به همین راحتی) ولی بازم زیر پرچم میم شیمیااااااااااا هستین. نه حالا ک ایجور شد باس یه فکر اساسی کنیم. دفاع کنم میام تالار پلیمر میزنیم با احمدرضا شما رو هم مستعمره میکنیم:gnugghender: احمدرضااااا:banel_smiley_90: 4 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ این بازی که همش شانسیه. مسابقه ی اطلاعات عمومی مهم بود که مرحله اول سوکس شدی. این بازی همچینم شانسی نیست...آدم باید بدونه چطور بازی کنه مثه حکم اطلاعات عمومی هم مسافرت بودم نتونستم بیام نت وگرنه...!!! 5 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ آورین .یاد امضات افتادم. اونقدر میخندم و تلاش میکنم تا خستگی از دستم خسته شه...!!!! چی فکر کردی...ما مثل بعضیا نیستیم بگیم سوکس سوکس بعد عمل نکنیم... 4 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ یه ذره فعالیتت بیشتر کن تا تالار جداگانه برا پلیمر بزنن.( به همین راحتی) ولی بازم زیر پرچم میم شیمیااااااااااا هستین. هه هه ماخ! فعلاً تحت استعماریم...ما حرف نمیزنیم فقط عمل میکنیم... 5 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۲ نه حالا ک ایجور شد باس یه فکر اساسی کنیم. دفاع کنم میام تالار پلیمر میزنیم با احمدرضا شما رو هم مستعمره میکنیم:gnugghender:احمدرضااااا:banel_smiley_90: Attack....:banel_smiley_90: 5 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۲ سلااااااااااااااااااااااااااااااااام آقا من همین صفحه آخرو خوندم چه خبره؟ کودتاس؟ 5 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۲ سلااااااااااااااااااااااااااااااااام آقا من همین صفحه آخرو خوندم چه خبره؟ کودتاس؟ نه ه ه ه ه خبر خاصی نیست. فقط میخاییم سطح علمی تالارمهندسی شیمی رو ارتقاء بدیم 7 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۲ نه ه ه ه ه خبر خاصی نیست. فقط میخاییم سطح علمی تالارمهندسی شیمی رو ارتقاء بدیم سلام ...چ طور؟ 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده