a.namdar 5908 ارسال شده در 13 آبان، 2013 جاوید هم از بچه های مهندسی شیمیه دیگه...بیوتکنولوژِی منتطرم اسمشو بگه به هرحاااال... تو پلیمری قهرمان میتونی برنده باشی 4
MOJTABA 77 8304 ارسال شده در 13 آبان، 2013 افتخار برانگیزی ورزشکار الان دیگه نوبت توئه ....:evilsmile: 3
unstoppable 5989 ارسال شده در 13 آبان، 2013 به هرحاااال... تو پلیمری قهرمان میتونی برنده باشی نوکرم...منتظرم آنلاین شه...فکر کنم ترسیده نمیاد... 3
a.namdar 5908 ارسال شده در 13 آبان، 2013 الان دیگه نوبت توئه ....:evilsmile: همه رفتنی ان. خوشم میاد روحیه لطیف ورزشکاریت کلا پرید یادته اولش فقط تو خون آشام نبودی 3
a.namdar 5908 ارسال شده در 13 آبان، 2013 نوکرم...منتظرم آنلاین شه...فکر کنم ترسیده نمیاد... حتما ترسیده بیا بریم بخابیم دیگه، الان مجتبی جفتمونو میخوره دوستان من برم دیگه . خوش گذشت...شبتون خوش 4
unstoppable 5989 ارسال شده در 13 آبان، 2013 حتما ترسیدهبیا بریم بخابیم دیگه، الان مجتبی جفتمونو میخوره دوستان من برم دیگه . خوش گذشت...شبتون خوش به منم خوش گذشت شب خوش 3
MOJTABA 77 8304 ارسال شده در 13 آبان، 2013 همه رفتنی ان.خوشم میاد روحیه لطیف ورزشکاریت کلا پرید یادته اولش فقط تو خون آشام نبودی نخند دل درد میگیری... الان میزنمت نفص شی اصن اعصاپ مصاپ ندارم 5
MOJTABA 77 8304 ارسال شده در 13 آبان، 2013 حتما ترسیدهبیا بریم بخابیم دیگه، الان مجتبی جفتمونو میخوره دوستان من برم دیگه . خوش گذشت...شبتون خوش ارتشیرررررررررر تو باید بمونی تا صوب نگهبانی بدیی ---------- به منم خوش گذشت :دی شب خوش ...بای 6
unstoppable 5989 ارسال شده در 25 آبان، 2013 آقو بالاخره توانیتسم... اینجا هم حرفش بود، گفتم خبر بدم... من جاوید بازی کردیم...3-0 بردم... جا داره از استاد اردشیر به خاطر حمایت هاشون تشکر کنم +با فرنوش هم همدردی میکنم که تیمش باخته، تو تورنومنت های بعدی مؤفق باشید...خخخخخ 6
unstoppable 5989 ارسال شده در 25 آبان، 2013 به به تبریک میگم مستر احمد رضا.خدا قوت ممنونم نجیب زاده امیر... کار چندان دشواری نبود... 5
a.namdar 5908 ارسال شده در 26 آبان، 2013 آقو بالاخره توانیتسم...اینجا هم حرفش بود، گفتم خبر بدم... من جاوید بازی کردیم...3-0 بردم... جا داره از استاد اردشیر به خاطر حمایت هاشون تشکر کنم +با فرنوش هم همدردی میکنم که تیمش باخته، تو تورنومنت های بعدی مؤفق باشید...خخخخخ باباااااا تبریــکـــــ:hapydancsmil: همین که بالاخره جاوید رو پیدا کردی باهاش مسابقه بدی خودش کلی امتیازه،حالا بماند که بردیش:evilsmile: دیگه داشتم کــــــم کـــم کــم کم نگران قلبت میشدم 5
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 26 آبان، 2013 آقو بالاخره توانیتسم...اینجا هم حرفش بود، گفتم خبر بدم... من جاوید بازی کردیم...3-0 بردم... جا داره از استاد اردشیر به خاطر حمایت هاشون تشکر کنم +با فرنوش هم همدردی میکنم که تیمش باخته، تو تورنومنت های بعدی مؤفق باشید...خخخخخ 5
unstoppable 5989 ارسال شده در 26 آبان، 2013 باباااااا تبریــکـــــ:hapydancsmil:همین که بالاخره جاوید رو پیدا کردی باهاش مسابقه بدی خودش کلی امتیازه،حالا بماند که بردیش:evilsmile: دیگه داشتم کــــــم کـــم کــم کم نگران قلبت میشدم خلاصه که آره دیگه...من بودم و امین آقا پروانه و شما...امین آقا فرزنه گفت P.P چیه؟ ما گفتیم پلی پروپیلن...بعد گفت من فکر میکردم "پرچم پلیمر" منظورتونه که این همه هم بالاست (کم کم دچار جنگ های فرقه ای میشیم...) 4
a.namdar 5908 ارسال شده در 26 آبان، 2013 خلاصه که آره دیگه...من بودم و امین آقا پروانه و شما...امین آقا فرزنه گفت P.P چیه؟ ما گفتیم پلی پروپیلن...بعد گفت من فکر میکردم "پرچم پلیمر" منظورتونه که این همه هم بالاست (کم کم دچار جنگ های فرقه ای میشیم...) آره بابا تازه اولشه...این یه چشمه ش بود کم کم خودمختار میشیم:gnugghender: پیپیپ (P.P eep ) هورااااااااااااااااا:banel_smiley_90::banel_smiley_90: 4
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 26 آبان، 2013 آره بابا تازه اولشه...این یه چشمه ش بود کم کم خودمختار میشیم:gnugghender: پیپیپ (P.P eep ) هورااااااااااااااااا:banel_smiley_90::banel_smiley_90: خلاصه که آره دیگه...من بودم و امین آقا پروانه و شما...امین آقا فرزنه گفت P.P چیه؟ ما گفتیم پلی پروپیلن...بعد گفت من فکر میکردم "پرچم پلیمر" منظورتونه که این همه هم بالاست (کم کم دچار جنگ های فرقه ای میشیم...) 4
a.namdar 5908 ارسال شده در 26 آبان، 2013 حالا فعلا که زیر پرچم میم.شیمی هستیم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 جوگیر شدیم یه چیزی گفتیم 4
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 26 آبان، 2013 حالا فعلا که زیر پرچم میم.شیمی هستیم:5c6ipag2mnshmsf5ju3جوگیر شدیم یه چیزی گفتیم :ws28: 5
amir ghasemiyan 4517 ارسال شده در 26 آبان، 2013 حالا فعلا که زیر پرچم میم.شیمی هستیم:5c6ipag2mnshmsf5ju3جوگیر شدیم یه چیزی گفتیم خاك وچووووك شلوارتو پات كن آبرومون رفت :icon_pf (34): 5
ارسال های توصیه شده