a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۲ مریم14 هم زهر ترک شد رفت ! افتخار برانگیزی ورزشکار 4 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۲ جاوید هم از بچه های مهندسی شیمیه دیگه...بیوتکنولوژِی منتطرم اسمشو بگه به هرحاااال... تو پلیمری قهرمان میتونی برنده باشی 4 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۲ افتخار برانگیزی ورزشکار الان دیگه نوبت توئه ....:evilsmile: 3 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۲ به هرحاااال... تو پلیمری قهرمان میتونی برنده باشی نوکرم...منتظرم آنلاین شه...فکر کنم ترسیده نمیاد... 3 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۲ الان دیگه نوبت توئه ....:evilsmile: همه رفتنی ان. خوشم میاد روحیه لطیف ورزشکاریت کلا پرید یادته اولش فقط تو خون آشام نبودی 3 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۲ نوکرم...منتظرم آنلاین شه...فکر کنم ترسیده نمیاد... حتما ترسیده بیا بریم بخابیم دیگه، الان مجتبی جفتمونو میخوره دوستان من برم دیگه . خوش گذشت...شبتون خوش 4 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۲ حتما ترسیدهبیا بریم بخابیم دیگه، الان مجتبی جفتمونو میخوره دوستان من برم دیگه . خوش گذشت...شبتون خوش به منم خوش گذشت شب خوش 3 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۲ همه رفتنی ان.خوشم میاد روحیه لطیف ورزشکاریت کلا پرید یادته اولش فقط تو خون آشام نبودی نخند دل درد میگیری... الان میزنمت نفص شی اصن اعصاپ مصاپ ندارم 5 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۲ حتما ترسیدهبیا بریم بخابیم دیگه، الان مجتبی جفتمونو میخوره دوستان من برم دیگه . خوش گذشت...شبتون خوش ارتشیرررررررررر تو باید بمونی تا صوب نگهبانی بدیی ---------- به منم خوش گذشت :دی شب خوش ...بای 6 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۲ آقو بالاخره توانیتسم... اینجا هم حرفش بود، گفتم خبر بدم... من جاوید بازی کردیم...3-0 بردم... جا داره از استاد اردشیر به خاطر حمایت هاشون تشکر کنم +با فرنوش هم همدردی میکنم که تیمش باخته، تو تورنومنت های بعدی مؤفق باشید...خخخخخ 6 لینک به دیدگاه
Amir Sadeghipour 1640 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۲ به به تبریک میگم مستر احمد رضا.خدا قوت 6 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۲ به به تبریک میگم مستر احمد رضا.خدا قوت ممنونم نجیب زاده امیر... کار چندان دشواری نبود... 5 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۲ آقو بالاخره توانیتسم...اینجا هم حرفش بود، گفتم خبر بدم... من جاوید بازی کردیم...3-0 بردم... جا داره از استاد اردشیر به خاطر حمایت هاشون تشکر کنم +با فرنوش هم همدردی میکنم که تیمش باخته، تو تورنومنت های بعدی مؤفق باشید...خخخخخ باباااااا تبریــکـــــ:hapydancsmil: همین که بالاخره جاوید رو پیدا کردی باهاش مسابقه بدی خودش کلی امتیازه،حالا بماند که بردیش:evilsmile: دیگه داشتم کــــــم کـــم کــم کم نگران قلبت میشدم 5 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۲ آقو بالاخره توانیتسم...اینجا هم حرفش بود، گفتم خبر بدم... من جاوید بازی کردیم...3-0 بردم... جا داره از استاد اردشیر به خاطر حمایت هاشون تشکر کنم +با فرنوش هم همدردی میکنم که تیمش باخته، تو تورنومنت های بعدی مؤفق باشید...خخخخخ 5 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۲ باباااااا تبریــکـــــ:hapydancsmil:همین که بالاخره جاوید رو پیدا کردی باهاش مسابقه بدی خودش کلی امتیازه،حالا بماند که بردیش:evilsmile: دیگه داشتم کــــــم کـــم کــم کم نگران قلبت میشدم خلاصه که آره دیگه...من بودم و امین آقا پروانه و شما...امین آقا فرزنه گفت P.P چیه؟ ما گفتیم پلی پروپیلن...بعد گفت من فکر میکردم "پرچم پلیمر" منظورتونه که این همه هم بالاست (کم کم دچار جنگ های فرقه ای میشیم...) 4 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۲ خلاصه که آره دیگه...من بودم و امین آقا پروانه و شما...امین آقا فرزنه گفت P.P چیه؟ ما گفتیم پلی پروپیلن...بعد گفت من فکر میکردم "پرچم پلیمر" منظورتونه که این همه هم بالاست (کم کم دچار جنگ های فرقه ای میشیم...) آره بابا تازه اولشه...این یه چشمه ش بود کم کم خودمختار میشیم:gnugghender: پیپیپ (P.P eep ) هورااااااااااااااااا:banel_smiley_90::banel_smiley_90: 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۲ آره بابا تازه اولشه...این یه چشمه ش بود کم کم خودمختار میشیم:gnugghender: پیپیپ (P.P eep ) هورااااااااااااااااا:banel_smiley_90::banel_smiley_90: خلاصه که آره دیگه...من بودم و امین آقا پروانه و شما...امین آقا فرزنه گفت P.P چیه؟ ما گفتیم پلی پروپیلن...بعد گفت من فکر میکردم "پرچم پلیمر" منظورتونه که این همه هم بالاست (کم کم دچار جنگ های فرقه ای میشیم...) 4 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۲ حالا فعلا که زیر پرچم میم.شیمی هستیم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 جوگیر شدیم یه چیزی گفتیم 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۲ حالا فعلا که زیر پرچم میم.شیمی هستیم:5c6ipag2mnshmsf5ju3جوگیر شدیم یه چیزی گفتیم :ws28: 5 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۲ حالا فعلا که زیر پرچم میم.شیمی هستیم:5c6ipag2mnshmsf5ju3جوگیر شدیم یه چیزی گفتیم خاك وچووووك شلوارتو پات كن آبرومون رفت :icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده