سنا سادات 2449 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۲ ینی ستیلپا بهش نمیگین ؟ اردشیررررررر اینا به پاستیل چی میگن؟ صوبت نباشه بچه پررو 4 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۲ دستای سنا رو قطع کنیم بفرستیم واس باباش؟؟ باحال تر میشه هااا دستاش بدرد نمیخوره بنظرم لاششو تیکه تیکه کنین دماغشم بسوزونین بفرستین واسه باباش منم دارم خون آشام میشم:| 3 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۲ دستای سنا رو قطع کنیم بفرستیم واس باباش؟؟ باحال تر میشه هااا نفری یه دندونشم بکنیم با نخ آویزون کنیم گردنمون... دندون خون آشام... خیلی خوبه... 2 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۲ ینی ستیلپا بهش نمیگین ؟ اردشیررررررر اینا به پاستیل چی میگن؟ فک کنم میگن لاستیک جویدنی شفاف رنگ به رنگ 3 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۲ صوبت نباشه بچه پررو صوبت نمیکنم 2 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۲ دستاش بدرد نمیخوره بنظرم لاششو تیکه تیکه کنین دماغشم بسوزونین بفرستین واسه باباش منم دارم خون آشام میشم:| نه باوووو....وزنش زیاده فکر کنم ، نصف 1.5 میلیارد رو باید بدیم به پُست... اصن چه کاریه...زنگ میزنیم باباش خودش بیاد ببردش... 3 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۲ فک کنم میگن لاستیک جویدنی شفاف رنگ به رنگ :ws28: 2 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۲ دستاش بدرد نمیخوره بنظرم لاششو تیکه تیکه کنین دماغشم بسوزونین بفرستین واسه باباش منم دارم خون آشام میشم:| ی چیز بذاریم بمونه بفهمن اون سوخته ه دخترشونه 1.5 میلیاردو بدن بهمون چشماشو از کاسه دراریم..از داستان خیر و شر تو کتاب ادبیات ، همیشه آرزوم بوده چشم از کاسه درآرم نفری یه دندونشم بکنیم با نخ آویزون کنیم گردنمون...دندون خون آشام... خیلی خوبه... آره میدیم اسممون هم روشون حک میکنن 3 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۲ نه باوووو....وزنش زیاده فکر کنم ، نصف 1.5 میلیارد رو باید بدیم به پُست...اصن چه کاریه...زنگ میزنیم باباش خودش بیاد ببردش... فک کنم سنا زهر ترک شد رفت! 3 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۲ :3384s::banel_smiley_90: خاله کشی راه میندازی!!:gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
مريم14 298 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۲ ی چیز بذاریم بمونه بفهمن اون سوخته ه دخترشونه 1.5 میلیاردو بدن بهمونچشماشو از کاسه دراریم..از داستان خیر و شر تو کتاب ادبیات ، همیشه آرزوم بوده چشم از کاسه درآرم آره میدیم اسممون هم روشون حک میکنن 2 لینک به دیدگاه
مريم14 298 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۲ بچه پرروووووووووووووووووووووووووووووووها ریز ریزتون میکنم میندازمتون جلو سگ ها تا از معده سگ بفهمن شمایین که تو شکمشین شوخییییییییییییی با ماماااااااااان سنااااااااااااااااا یه من:gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
مريم14 298 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۲ حالا این مریم14 خاله کیه؟ به دردت نمیخوره بی تربیت 2 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۲ بچه پرروووووووووووووووووووووووووووووووها ریز ریزتون میکنم میندازمتون جلو سگ ها تا از معده سگ بفهمن شمایین که تو شکمشینشوخییییییییییییی با ماماااااااااان سنااااااااااااااااا یه من:gnugghender: مث اینکه واخعا همتون خون آشامیت 2 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۲ بچه پرروووووووووووووووووووووووووووووووها ریز ریزتون میکنم میندازمتون جلو سگ ها تا از معده سگ بفهمن شمایین که تو شکمشینشوخییییییییییییی با ماماااااااااان سنااااااااااااااااا یه من:gnugghender: برو با مادربزرگت بیا کوچولو... مادرت که ترسید فرار کرد...!!! 2 لینک به دیدگاه
مريم14 298 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۲ فک کنم سنا زهر ترک شد رفت! داره میاد آتیشت بزنه:gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
مريم14 298 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۲ برو با مادربزرگت بیا کوچولو...مادرت که ترسید فرار کرد...!!! هه هه هه بچه پررو مامانم دیده دارین چرت میگین رفته خوابه ناز 2 لینک به دیدگاه
MOJTABA 77 8304 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۲ برو با مادربزرگت بیا کوچولو...مادرت که ترسید فرار کرد...!!! تو پدربزرگ اینجایی عمو؟ 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده