mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ سلام برهمه میم شیمی های فرهیختهچه خبرا؟ سلام سلامتی شما خوب هستین؟ 3 لینک به دیدگاه
mohammad_che_eng 126 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ سلام برهمه میم شیمی های فرهیختهچه خبرا؟ سلام مهدی... خوبی؟؟؟ چه خبرا؟؟؟؟ چه می کنی با درسا؟؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
sharifi-eng 104 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ سلامسلامتی شما خوب هستین؟ سلام مهدی...خوبی؟؟؟ چه خبرا؟؟؟؟ چه می کنی با درسا؟؟؟؟ خدا را شکر خوبیم... همین که آدم تنش سالم باشه به همه چیز می ارزه 2 لینک به دیدگاه
mohammad_che_eng 126 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ انشالله سال آیندهساکن اصفهانین؟ :jawdrop::jawdrop:تو که به من هم گفته بودی همشهری هستیم... من متولد اصفهانم.... بزرگ شده آبادان.... دانشگاه ماهشهر بودم... خدمتم اهواز بوده... الان هم ساکن تهرانم.... 2 لینک به دیدگاه
mohammad_che_eng 126 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ خدا را شکرخوبیم... همین که آدم تنش سالم باشه به همه چیز می ارزه آره دیگه از قدیم گفتن عقل سالم در بدن سالم.... 1 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ من متولد اصفهانم....بزرگ شده آبادان.... دانشگاه ماهشهر بودم... خدمتم اهواز بوده... الان هم ساکن تهرانم.... پس به نوعی با همه ایرانیا همشهری هستین اتفاقا یکی از استادای ما هم مثله شما به همه شهر ها تعلق دارن(اهواز،گچساران،نجف آباد،داران،اصفهان) 2 لینک به دیدگاه
فرشته* 142 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ من متولد اصفهانم....بزرگ شده آبادان.... دانشگاه ماهشهر بودم... خدمتم اهواز بوده... الان هم ساکن تهرانم.... كلن فكر كنم تو سازمان جهانگردي و ايرانگردي متولد شده:ws28: 1 لینک به دیدگاه
mohammad_che_eng 126 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ پس به نوعی با همه ایرانیا همشهری هستیناتفاقا یکی از استادای ما هم مثله شما به همه شهر ها تعلق دارن(اهواز،گچساران،نجف آباد،داران،اصفهان) همه جای ایران سرای منست....:ws2: كلن فكر كنم تو سازمان جهانگردي و ايرانگردي متولد شده:ws28: هرهر هر.... خوش خنده... اصلا هم خنده نداشت... تو شهر شما جنگ نشده بود که آواره بشین... البته سنت به این حرفا قد نمیده... 1 لینک به دیدگاه
فرشته* 142 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ سلام بر مهتي دلاور ، غيور مرد ايران زمين عزيزم به اين ممد بگو منو دوسم داري نميزنيم ، بگو كه ديشب طي يك پيام خصوصي گفتي كه از زدن و كتك كاري و كاراته رفتن معذوريم گلم 1 لینک به دیدگاه
فرشته* 142 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ همه جای ایران سرای منست....:ws2: هرهر هر.... خوش خنده... اصلا هم خنده نداشت... تو شهر شما جنگ نشده بود که آواره بشین... البته سنت به این حرفا قد نمیده... :ws28::ws28: اتفاقن به ما كه ميگن نسل جنگيده ها باز پيش ما كلاس گذاشتي پسمل:167: 1 لینک به دیدگاه
mohammad_che_eng 126 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ :ws28::ws28:اتفاقن به ما كه ميگن نسل جنگيده ها باز پيش ما كلاس گذاشتي پسمل:167: هر حرفی جایی داره... زندگی همیشه به شوخی نیست.... دوستان شب خوش 2 لینک به دیدگاه
*--T--* 1699 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ بکس یه سوال : من تابستون میخوام زبان تخصصیمو قوی کنم و برای این کار رفرنس ترمودینامیک رو انتخاب کردم! ترم 4 ام(اواخر) . . . به نظرتون چی بخونم!؟ 3 لینک به دیدگاه
sharifi-eng 104 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ هر حرفی جایی داره...زندگی همیشه به شوخی نیست.... دوستان شب خوش شبت خوش محمد جان.... 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ بکس یه سوال : من تابستون میخوام زبان تخصصیمو قوی کنم و برای این کار رفرنس ترمودینامیک رو انتخاب کردم! ترم 4 ام(اواخر) . . . به نظرتون چی بخونم!؟ سلام به نظر من برا زبان تخصصی بهترین کار، خوندن کتابای تخصصی به زبان اصلیه.اولش یه کم مشکله اما بعدش دیگه راحته خیلی 3 لینک به دیدگاه
sharifi-eng 104 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ بکس یه سوال : من تابستون میخوام زبان تخصصیمو قوی کنم و برای این کار رفرنس ترمودینامیک رو انتخاب کردم! ترم 4 ام(اواخر) . . . به نظرتون چی بخونم!؟ خیلی خوبه... میتونی حتی تو خود ترم هم اینکارو بکنی ... مثل ما نباش که هر ترم بهون آوردیم درسا سخته و نمیرسیم و.... 3 لینک به دیدگاه
فرشته* 142 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ بکس یه سوال : من تابستون میخوام زبان تخصصیمو قوی کنم و برای این کار رفرنس ترمودینامیک رو انتخاب کردم! ترم 4 ام(اواخر) . . . به نظرتون چی بخونم!؟ زبان تخصصي بخون 1 لینک به دیدگاه
*--T--* 1699 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ سلامبه نظر من برا زبان تخصصی بهترین کار، خوندن کتابای تخصصی به زبان اصلیه.اولش یه کم مشکله اما بعدش دیگه راحته خیلی خب منم دقیقا همین کارو دارم میکنم و کتابی که انتخاب کردم ترمودینامیک ون نس هست! به نظرتون کتابای بهتریم هست!؟ اصلا این کار ارزششو داره یا وقت تلف کردنه!؟ 3 لینک به دیدگاه
mohammad_che_eng 126 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ بکس یه سوال : من تابستون میخوام زبان تخصصیمو قوی کنم و برای این کار رفرنس ترمودینامیک رو انتخاب کردم! ترم 4 ام(اواخر) . . . به نظرتون چی بخونم!؟ رفرنس ترمودینامیک ون نس رو بخونی خوبه... شبت خوش محمد جان.... تا دیداری دوباره...:rose: 2 لینک به دیدگاه
فرشته* 142 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ مهتي چرا جواب سلاممو ندادي ، بقيشم جواب بده ديگه 1 لینک به دیدگاه
*--T--* 1699 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۸۹ خیلی خوبه...میتونی حتی تو خود ترم هم اینکارو بکنی ... مثل ما نباش که هر ترم بهون آوردیم درسا سخته و نمیرسیم و.... متاسفانه من دیر به این فکر افتادم و باید ترم دوم که موازنه داشتیم این کارو میکردم . . .! منتها از این تابستون باید بیشترین استفاده رو بکنم و از ترم 5 به بعد تمامی کتابامو بصورت انگلیسی بخونم! زبان تخصصي بخون مقسی گفتی! 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده