Amir Sadeghipour 1640 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۲ عجب سوت و کوره اینجا.... 5 لینک به دیدگاه
سنا سادات 2449 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۲ نمیدونم والا مهندسان شیمی کجان؟؟؟؟؟؟؟؟ 5 لینک به دیدگاه
Amir Sadeghipour 1640 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۲ همه اینقدر سرشون شلوغه که نمیتونن فعالیت کنن از جمله خودم که دیگه کلافه شدم 5 لینک به دیدگاه
سنا سادات 2449 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۲ همه اینقدر سرشون شلوغه که نمیتونن فعالیت کنناز جمله خودم که دیگه کلافه شدم هووووم خیلی سرمون شلوغه من که دارم میمیرم 4 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۲ همه اینقدر سرشون شلوغه که نمیتونن فعالیت کنناز جمله خودم که دیگه کلافه شدم کلاس نزار 3 لینک به دیدگاه
Amir Sadeghipour 1640 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۲ کلاس نزار والا این تویی کلاس میذاری الان حدود یک ماهه که درگیر استاد پایان نامشه. همیشه هم میگی اینقد درگیر استادم که وقت سر خاروندن ندارم 4 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۲ والا این تویی کلاس میذاری الان حدود یک ماهه که درگیر استاد پایان نامشه. همیشه هم میگی اینقد درگیر استادم که وقت سر خاروندن ندارم من بیخود کنم کاری کنم که گرفتار بشم من و اینکارا؟ 3 لینک به دیدگاه
Amir Sadeghipour 1640 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۲ ازین کارای بیخود که زیاد کردی مثلا چرا از سربازی اومدی ارشد؟ 3 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۲ ازین کارای بیخود که زیاد کردیمثلا چرا از سربازی اومدی ارشد؟ میخواستم تنها نباشی 2 لینک به دیدگاه
Amir Sadeghipour 1640 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۲ ایشالله وقتی برگشتم سیستان تو هم بیای باهام که تنها نباشم 2 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۲ ایشالله وقتی برگشتم سیستان تو هم بیای باهام که تنها نباشم الان هم روحیه م خشن شده، همه رو با سیمینف head shot میکنم ( مغزشون رو میپوکونم ) 2 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۲ چرا تالار اینقدر سوت و کور شده؟!؟! 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۲ چرا تالار اینقدر سوت و کور شده؟!؟! 4 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۲ سلاااااااااااااااام احوالتون؟ 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۲ سلااااااااااااااااماحوالتون؟ سلاااااااااااااام. .همه کم پیدا شدن نمیدونم چرا. 3 لینک به دیدگاه
Amir Sadeghipour 1640 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۲ سلام خود خانوم مدیر بیشتر از همه کم پیداست.:icon_razz: 3 لینک به دیدگاه
M!LAD 542 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۲ سلام دوستان.منم تو جمعتون راه بدین تو رو خدا،ثواب داره خیر از جوونیتون ببینین 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۲ سلام دوستان.منم تو جمعتون راه بدین تو رو خدا،ثواب داره خیر از جوونیتون ببینین سلام. خوش اومدی.:hapydancsmil::hapydancsmil: 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده