سنا سادات 2449 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۲ سنااینی که دیدی، اولین پست تاپیک بود خب میدونم یعنی واسه لحظاته خوبیه که باید در کنار هم داشته باشیم نه اینکه امیر لجش بگیره شما بگو من بحثو عوض کردم؟ 3 لینک به دیدگاه
سنا سادات 2449 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۲ یعنی تو آرمان های این تاپیک رو نادیده میگیری؟این بود آرمان های ما؟ این بود عهدی که به هم بستیم؟ دمت گرم ما چاکریم 3 لینک به دیدگاه
سنا سادات 2449 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۲ مگه به سنه؟:vahidrk:مهم عقلو هوششه که ماشاالله بسیار است 3 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۲ جوابمو ندادید هاااااااااااااااااااااااااا روانشناسي مثلانا ! با اعصاب خودت مثلث باش پسرم :there: جناب شما روانشناسي يا دندون پزشك؟ 3 لینک به دیدگاه
آقای دکتر 319 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۲ روانشناسي مثلانا !با اعصاب خودت مثلث باش پسرم :there: جناب شما روانشناسي يا دندون پزشك؟ عزیز.... با معرفت..... معروف ...... اخه تو مغز تو دندونه؟ یه نیگاه به آواتارم بنداز بامرام 3 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۲ عزیز.... با معرفت..... معروف ...... اخه تو مغز تو دندونه؟ یه نیگاه به آواتارم بنداز بامرام هاع! حالا ماه شدي 4 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۲ نظرم مثبته...!!! تو چرا هرچی میگم سکوت کن، سکوت نمیکنی؟ 2 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۲ واقعا که په نه په الکی میگـــــــــه...!!!! 1 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۲ تو چرا هرچی میگم سکوت کن، سکوت نمیکنی؟ جو جو بیا منو بخور!!! کلاً فقط بلدی بگی سکوت کن؟!؟!؟! 1 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۲ آواتارم عوض کردم هر بار که میبینمش، فکر میکنم یه نفر جدید هست، میخوام نوشته ش رو بخونم 3 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۲ جو جو بیا منو بخور!!!کلاً فقط بلدی بگی سکوت کن؟!؟!؟! پسر، الان دقیقن چی گفتی؟ زولبیا هستی، بامیه هستی، خوشمزه هستی؟ اصلن بگو به چه نیتی تو رو بخورم ؟ 2 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۲ آواتارم عوض کردمهر بار که میبینمش، فکر میکنم یه نفر جدید هست، میخوام نوشته ش رو بخونم پس الان اینجوری شدی : 1 لینک به دیدگاه
سنا سادات 2449 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۲ آواتارم عوض کردمهر بار که میبینمش، فکر میکنم یه نفر جدید هست، میخوام نوشته ش رو بخونم دقیقا منم فکر کردم کس دیگه ایه 2 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۲ پسر، الان دقیقن چی گفتی؟ زولبیا هستی، بامیه هستی، خوشمزه هستی؟ اصلن بگو به چه نیتی تو رو بخورم ؟ به نیت کُتک...:vahidrk: 1 لینک به دیدگاه
سنا سادات 2449 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۲ :ubhuekdv133q83a7yy7:ubhuekdv133q83a7yy7 پسر، الان دقیقن چی گفتی؟ زولبیا هستی، بامیه هستی، خوشمزه هستی؟ اصلن بگو به چه نیتی تو رو بخورم ؟ :ubhuekdv133q83a7yy7 2 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۲ من فقط مطلب جمع آوری میکنم خوب پس دیگه اسپم نکن...آفرین آفرین... 1 لینک به دیدگاه
آقای دکتر 319 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۲ هاع! حالا ماه شدي عكس العمل رو حال كردي؟:spiteful: 4 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۲ عكس العمل رو حال كردي؟:spiteful: از اون ماهایی که از پشت ابر در میان حتمن :دی 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده