amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۲ مشهدی. بحث هاي نژاد پرستانه تو انجمن ممنوعه خانم جان برو کچل برو تا نگفتم پرتاشت کنن بیرون میدونی که مدیرتون رفیخ جونی خودمه:gnugghender: بيريخت اومدي قاطي مهندساي با كلاس و با سواد شيمي ، صوبت اضافي هم ميكني؟ بيشين سر جات بچه بیچاره چرا از زورت استفاده میکنی زبون داری که حالا مو نداری بحثو عوض نکردم ميگم عوض كردي بگو چشم. صوبتم نباشه :vahidrk: پسر مشهدی.دختراش که سیب وگلابن دختراي تهران؟ اونا كه جيگر و هلوين 1 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۲ سلام به همگی ، من نیز آمدم... 2 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۲ سلام به همگی ، من نیز آمدم... خوب مثل اینکه دیر اومدم... 2 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۲ بحث هاي نژاد پرستانه تو انجمن ممنوعه خانم جان بيريخت اومدي قاطي مهندساي با كلاس و با سواد شيمي ، صوبت اضافي هم ميكني؟ بيشين سر جات بچه ميگم عوض كردي بگو چشم. صوبتم نباشه :vahidrk: دختراي تهران؟ اونا كه جيگر و هلوين مهندسی شیمی سلام به همگی ، من نیز آمدم... سکوت کن خوب مثل اینکه دیر اومدم... حقته حقته، امشب شب عقدته، قورباغه هم قدته، خروس سر عقدته ( این دیبا عجب چیز توپی یادم دادا ) 3 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۲ مهندسی شیمی جوجه دقت نميكنيا مهندساي با كلاس و با سواد شيمي 3 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۲ جوجه دقت نميكنيامهندساي با كلاس و با سواد شيمي ااوووهوم، متوجه گشتم میگم امیر قطع نخاعت کنهها، یه مدتی اسلحه به دست بوده، فکر کنم چند گلوله هم کش رفته باشه 4 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۲ ااوووهوم، متوجه گشتممیگم امیر قطع نخاعت کنهها، یه مدتی اسلحه به دست بوده، فکر کنم چند گلوله هم کش رفته باشه ها بوگو. بلكم از اين زندگي نكبت بار راحت شدم 3 لینک به دیدگاه
سنا سادات 2449 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۲ ها بوگو. بلكم از اين زندگي نكبت بار راحت شدم کچل 1 لینک به دیدگاه
سنا سادات 2449 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۲ امیر لجش گرفته مورچه گازش گرفتهمن بحثو عوض نکردماصلا رای میگیریم بچه ها من بحثو عوض کردم؟ 3 لینک به دیدگاه
سنا سادات 2449 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۲ دوستان عزیز این تاپیک را ایجاد کردم که با هم بیشتر آشنا بشیم و لحظات خوبی را در کنار هم داشته باشیم.:icon_gol: ببین امیر آقا محمدم گفته لحظاته خوب 3 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۲ سکوت کن حقته حقته، امشب شب عقدته، قورباغه هم قدته، خروس سر عقدته ( این دیبا عجب چیز توپی یادم دادا ) آخی بچم تازه داره سرگرمی های زیر 6 سال رو یاد میگیره... :there: 3 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۲ من با سنا هستم.... دانشجو کارشناسی تنها گیر آوردین؟!؟! 3 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۲ کچل بله؟بفرماييد امیر لجش گرفته مورچه گازش گرفتهمن بحثو عوض نکردماصلا رای میگیریم بچه ها من بحثو عوض کردم؟ چرا لجم بگيره؟ خو بچه جواب كل كل نميتوني بدي چرا ميري يه شاخه ديگه؟ ببین امیر آقا محمدم گفته لحظاته خوب الان لحظات خوبيه ديگه. داريم خوش ميگذرونيم دور هم اصن بذار از تماشا چيا بپرسيم بچه ها خوش ميگذررههههههههههههههههههههههههههه؟ 3 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۲ ببین امیر آقا محمدم گفته لحظاته خوب سنا اینی که دیدی، اولین پست تاپیک بود 3 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۲ سنااینی که دیدی، اولین پست تاپیک بود یعنی تو آرمان های این تاپیک رو نادیده میگیری؟ این بود آرمان های ما؟ این بود عهدی که به هم بستیم؟ 3 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۲ یعنی تو آرمان های این تاپیک رو نادیده میگیری؟این بود آرمان های ما؟ این بود عهدی که به هم بستیم؟ دهه هفتادی بودی؟ 2 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، ۱۳۹۲ دهه هفتادی بودی؟ مگه به سنه؟:vahidrk: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده