mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۲ سبزیکاریت در چه مرحله ایه عشقم؟ #9 اولین برداشت رو کردم 2 لینک به دیدگاه
Amir Sadeghipour 1640 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۲ سلامای بابا 5ترم ه شدین؟ مشهدی هستین و تهران درس میخونین یا تهرانی هستین و مشهد درس میخونین؟ میشه شهریور دفاع کنم 5 ترمه نشه.ولی خب ارشد بدون مقاله درست و حسابی چه فایده ای داره. باید تا جا داره مقاله سابمیت کرد.بعدشم یه کنکور دکترا بعدشم سربازی نه مشهدی هستم که باهر کرمان میخونم 3 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۲ #9اولین برداشت رو کردم ای وَل بابا چیکار کردی خیلی عالیه، ادامه بده:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۲ میشه شهریور دفاع کنم 5 ترمه نشه.ولی خب ارشد بدون مقاله درست و حسابی چه فایده ای داره.باید تا جا داره مقاله سابمیت کرد.بعدشم یه کنکور دکترا بعدشم سربازی نه مشهدی هستم که باهنر کرمان میخونم آره بابا مقاله اصل کار ه پس چرا تهرانین؟ اون وسط برنامه ریزیتون ازدواج رو یادتون رفت :) ای وَل بابا چیکار کردیخیلی عالیه، ادامه بده:hapydancsmil: مرسی عزیزم 3 لینک به دیدگاه
سنا سادات 2449 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۲ خو چرا كم مياري بحثو عوض ميكني همشهري؟تو برو نگران كلا گيس خودت باش، انقدر شونه نكن خراب ميشه. آره ميدونستم. كلاً كلاگيسا رو از موهاي مصنوعي درست ميكنن. ببین عزیزم اصلا مهم نیست خدا بهت چیزایه دیگه ای داده دست پا به اینا فکر کن مهم نیست.در ضمن تو بازار موهایه منو چون طبیعیه ب قیمته گرونی میفروشن ولی واسه شما چون خیلی غصه میخوری رایگانه:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
Amir Sadeghipour 1640 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۲ آره بابامقاله اصل کار ه پس چرا تهرانین؟ اون وسط برنامه ریزیتون ازدواج رو یادتون رفت :) تهرانم؟کب گفته؟ نه تهران نیستم ازدواج برنامه ریزی نمی خواد.یهویی میشه 4 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۲ میشه شهریور دفاع کنم 5 ترمه نشه.ولی خب ارشد بدون مقاله درست و حسابی چه فایده ای داره.باید تا جا داره مقاله سابمیت کرد.بعدشم یه کنکور دکترا بعدشم سربازی نه مشهدی هستم که باهر کرمان میخونم من آمارشو در آوردم خانم مدير يه بچه درس خونيه كه نگو. اصن يه وضعي نرم افزار هم كه خورده ديگه. فلوئنت و cfd خوراكشه 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۲ تهرانم؟کب گفته؟ نه تهران نیستم ازدواج برنامه ریزی نمی خواد.یهویی میشه آها، یهویی!میبینیم من آمارشو در آوردم خانم مديريه بچه درس خونيه كه نگو. اصن يه وضعي نرم افزار هم كه خورده ديگه. فلوئنت و cfd خوراكشه بله میدونم لو نمیدن که، مثه شما همه کسایی که اسمشون "امیر"ه اینطورین 3 لینک به دیدگاه
Amir Sadeghipour 1640 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۲ من آمارشو در آوردم خانم مديريه بچه درس خونيه كه نگو. اصن يه وضعي نرم افزار هم كه خورده ديگه. فلوئنت و cfd خوراكشه سلام امیر جان چطوری برادر؟ والا آمار غلط بهت داده داداش.(جاوید) چه وضعی؟ نه برادر در زمینه CFD کار میکنم ولی هنوز به اون حد نرسیدم که خوراکم بشه 4 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۲ سلام امیر جانچطوری برادر؟ والا آمار غلط بهت داده داداش.(جاوید) چه وضعی؟ نه برادر در زمینه CFD کار میکنم ولی هنوز به اون حد نرسیدم که خوراکم بشه سکوت میکنم :vahidrk: 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۲ من آمارشو در آوردم خانم مديريه بچه درس خونيه كه نگو. اصن يه وضعي نرم افزار هم كه خورده ديگه. فلوئنت و cfd خوراكشه کچل اینجا چیکار میکنی 4 لینک به دیدگاه
سنا سادات 2449 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۲ چی شد پس این اطلاعاتتون من منتظرم 3 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۲ ببین عزیزم اصلا مهم نیست خدا بهت چیزایه دیگه ای داده دست پا به اینا فکر کن مهم نیست.در ضمن تو بازار موهایه منو چون طبیعیه ب قیمته گرونی میفروشن ولی واسه شما چون خیلی غصه میخوری رایگانه:hapydancsmil: قوانين كل كل رو بلد نيستي چرا مياي كل كل آخه؟:vahidrk: بحثو نبايد عوض كني، جواب بايد بدي. اوكي؟ آها، یهویی!میبینیم بله میدونم لو نمیدن که، مثه شما همه کسایی که اسمشون "امیر"ه اینطورین اصن همه اميرا تكن. يدونه ان. كارشون بيسته. حرف ندارن. هر چي بگم كم گفتم سلام امیر جانچطوری برادر؟ والا آمار غلط بهت داده داداش.(جاوید) چه وضعی؟ نه برادر در زمینه CFD کار میکنم ولی هنوز به اون حد نرسیدم که خوراکم بشه سلام بر عزيز دل برادر. ممنون. تو خوبي؟ پروژه در چه حاله؟ والا منبع ما جوجو نبود يه وضعي ديگه اين شكسته نفسيت منو كشته. اصن خانم مدير نگا، همه امير ها انقدر افتاده و سر به زيرن کچل اینجا چیکار میکنی سلامت كو بيريخت؟ خودت اينجا چكار ميكني؟ برو تالار خودتون دیدی بهت همه میگن گچل اين مهدي جيگر منه. اذيتش بكني حالتو ميگيرم همشهري. ديدي منم بهش گفتم بيريخت؟ اصن اين چيزا رو بهم نگيم روزمون شب نميشه 4 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۲ سلامت كو بيريخت؟ خودت اينجا چكار ميكني؟ برو تالار خودتون برو کچل برو تا نگفتم پرتاشت کنن بیرون میدونی که مدیرتون رفیخ جونی خودمه:gnugghender: 4 لینک به دیدگاه
سنا سادات 2449 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۲ قوانين كل كل رو بلد نيستي چرا مياي كل كل آخه؟:vahidrk:بحثو نبايد عوض كني، جواب بايد بدي. اوكي؟ بیچاره چرا از زورت استفاده میکنی زبون داری که حالا مو نداری بحثو عوض نکردم 3 لینک به دیدگاه
سنا سادات 2449 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۲ تهرونی پسر مشهدی.دختراش که سیب وگلابن 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده