سنا سادات 2449 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۲ هم ارشدا هم كارشناسيا در كل ميشه گفت همتون خواستین بهتون مو قرض میدیم غصه کچلی پیرتون کرده؟ الهی 2 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۲ خواستین بهتون مو قرض میدیم غصه کچلی پیرتون کرده؟ الهی نه باو. كلاگيستو خراب نكن واسم. خودم يه كاريش ميكنم 1 لینک به دیدگاه
سنا سادات 2449 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۲ آخی یه مدته طولانی اینقدر کچل بودی که فکر میکنی مویه واقعی وجود نداره دیگه آخی الهی دنبال متخصص مو بگرد خب تو انجمن 2 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۲ آخی یه مدته طولانی اینقدر کچل بودی که فکر میکنی مویه واقعی وجود نداره دیگه آخی الهی دنبال متخصص مو بگرد خب تو انجمن يه مدت طولاني كلاگيس گذاشتي سرت توهم زدي، فكر ميكني موي واقعي خودته. نازي نازي. دلم برات كبابه 1 لینک به دیدگاه
سنا سادات 2449 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۲ اینقدر فکر نکن موضوعه مهمی نیست واسه سرت خطر داره دو لاخ شویدی هم ک مونده میریزه.کلاه گیسایه توبازارو از تولیدی موهایه من میبرن 1 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۲ سلام سلام. مریمیِ من کجاس؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۲ اینقدر فکر نکن موضوعه مهمی نیست واسه سرت خطر داره دو لاخ شویدی هم ک مونده میریزه.کلاه گیسایه توبازارو از تولیدی موهایه من میبرن 2 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۲ سلام سلام.مریمیِ من کجاس؟؟؟ اشتباهی اومدیا ، مریم نداریم اینجا، داشتیم هم خینش حلال بود :gnugghender: حالا به رسم مهمان بودنتان، طلا جواهرات را غنیمت میگیریم 3 لینک به دیدگاه
سنا سادات 2449 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۲ سلام سلام.مریمیِ من کجاس؟؟؟ مریم کیست؟ 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۲ سلام سلام.مریمیِ من کجاس؟؟؟ سلام عزیزم خوبی؟ مریم کیست؟ به من میگه مریم 2 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۲ اشتباهی اومدیا ، مریم نداریم اینجا، داشتیم هم خینش حلال بود :gnugghender: حالا به رسم مهمان بودنتان، طلا جواهرات را غنیمت میگیریم من مهمانم؟؟ من خودم به تنهایی یه پا میزبانم مریم خودش میدونه .... 2 لینک به دیدگاه
سنا سادات 2449 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۲ آها خانوم مدیر خودمونه نمیدیمش 2 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۲ سلام عزیزمخوبی؟ سلام گلـــــــم:hapydancsmil: مچکرم تو خوبی؟:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۲ سلام گلـــــــم:hapydancsmil:مچکرم تو خوبی؟:hapydancsmil: سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام عزیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــزم:hapydancsmil: خوبم خدا روشکر خوش اومدی مهربون آها خانوم مدیر خودمونه نمیدیمش 3 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۲ اینقدر فکر نکن موضوعه مهمی نیست واسه سرت خطر داره دو لاخ شویدی هم ک مونده میریزه.کلاه گیسایه توبازارو از تولیدی موهایه من میبرن خو چرا كم مياري بحثو عوض ميكني همشهري؟ تو برو نگران كلا گيس خودت باش، انقدر شونه نكن خراب ميشه. آره ميدونستم. كلاً كلاگيسا رو از موهاي مصنوعي درست ميكنن. 1 لینک به دیدگاه
Amir Sadeghipour 1640 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۲ سلام وقت همگی بخیر الان از اومدم از بخش مهندسی شیمی دانشگاهمون اینقدر گرمه که الان سر درد شدم خدا بخیر بگذرونه 6-7 ماه آینده رو. خوابگاهم که نمیدن.بی خانمان شدم کلن :دی به عنوان یک در راه مانده باید بهم خمس زکات بدن :دی 3 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۲ سبزیکاریت در چه مرحله ایه عشقم؟ 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۲ سلاموقت همگی بخیر الان از اومدم از بخش مهندسی شیمی دانشگاهمون اینقدر گرمه که الان سر درد شدم خدا بخیر بگذرونه 6-7 ماه آینده رو. خوابگاهم که نمیدن.بی خانمان شدم کلن :دی به عنوان یک در راه مانده باید بهم خمس زکات بدن :دی سلام ای بابا 5ترم ه شدین؟ مشهدی هستین و تهران درس میخونین یا تهرانی هستین و مشهد درس میخونین؟ 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده