unstoppable 5989 ارسال شده در 6 مهر، 2013 چرا آبروی مارو میبری خانم مهندسما دانشجویه دکتراییم راست میگه دیگه مدیر گرامی...منم کارگرم...یه کارگر زحمت کش!!! 3
JU JU 7193 ارسال شده در 6 مهر، 2013 چرا آبروی مارو میبری خانم مهندسما دانشجویه دکتراییم امروز سر کلاس، یکی از بچهها اول دبیرستان رو تازه تموم کرده، برگه ثبت نام ترم جدیدش رو دیدم، نوشته بودن واسش ارشد خودش میگفت هنوز نمیدونم کی و کجا ارشدم رو گرفتم 4
سنا سادات 2449 ارسال شده در 6 مهر، 2013 راست میگه دیگه مدیر گرامی...منم کارگرم...یه کارگر زحمت کش!!! منو بگو از کی طرفداری کردم؟ 3
unstoppable 5989 ارسال شده در 6 مهر، 2013 منو بگو از کی طرفداری کردم؟ من فکر کردم من باید ازت طرفداری کنم حرفتو تأئید کردم 3
unstoppable 5989 ارسال شده در 6 مهر، 2013 دانشجوی لیسانس، آبرو بری ه؟؟؟؟؟؟ آره دیگه میگن طرف خیلی سطح بالاست و خرخونه وگرنه حداکثر کاردانی بود.. 2
سنا سادات 2449 ارسال شده در 6 مهر، 2013 راست میگه دیگه مدیر گرامی...منم کارگرم...یه کارگر زحمت کش!!! آهان مرسی اول منظورتونو متوجه نشدم 2
amir ghasemiyan 4517 ارسال شده در 6 مهر، 2013 خوبه اتفاقابودن یه نوع تاپیک دلیلی بر نبودن انواع دیگه تاپیک ها نیس میتونیم همشو با هم داشته باشیم الان سنا و آقا احمدرضا هنوز دانشجوی دوره لیسانس هستن، بقیه دیگه یا ارشد هستن و یا فارغ التحصیل کارشناسی فکر کنم با کمک هم میتونیم از پسشون بربیایم نظر شما اول روی چه مطالبیه؟(کدوم اولویت دارن برای پرداختن بهشون؟) به نظر من تاپيك هاي سوال و جواب اولويت بعدي بايد باشن. چون اينجور تاپيك ها همكاري تعداد زيادي از بچه ها رو ميطلبه و سرعت تكميلش هم بستگي به همه بچه ها داره و يكم كنده ولي تاپيك هاي جامع رو ميشه سريع پيش برد. بقيه كچلا نظرشون چيه؟ 3
unstoppable 5989 ارسال شده در 6 مهر، 2013 به نظر من تاپيك هاي سوال و جواب اولويت بعدي بايد باشن. چون اينجور تاپيك ها همكاري تعداد زيادي از بچه ها رو ميطلبه و سرعت تكميلش هم بستگي به همه بچه ها داره و يكم كنده ولي تاپيك هاي جامع رو ميشه سريع پيش برد. بقيه كچلا نظرشون چيه؟ موافقم... 4
mim-shimi 25686 ارسال شده در 6 مهر، 2013 به نظر من تاپيك هاي سوال و جواب اولويت بعدي بايد باشن. چون اينجور تاپيك ها همكاري تعداد زيادي از بچه ها رو ميطلبه و سرعت تكميلش هم بستگي به همه بچه ها داره و يكم كنده ولي تاپيك هاي جامع رو ميشه سريع پيش برد. بقيه كچلا نظرشون چيه؟ ببینیم نظر بقیه چیه 2
سنا سادات 2449 ارسال شده در 6 مهر، 2013 به نظر من تاپيك هاي سوال و جواب اولويت بعدي بايد باشن. چون اينجور تاپيك ها همكاري تعداد زيادي از بچه ها رو ميطلبه و سرعت تكميلش هم بستگي به همه بچه ها داره و يكم كنده ولي تاپيك هاي جامع رو ميشه سريع پيش برد. بقيه كچلا نظرشون چيه؟ کچلا کیان؟ارشدا؟ 4
unstoppable 5989 ارسال شده در 6 مهر، 2013 فقط سوالو جواب در غیر اینصورت منو احمدرضا نیستیم میگم کاچی به ز هیچی هستـــــــــــــا... نظرت چیه؟ 1
mim-shimi 25686 ارسال شده در 6 مهر، 2013 فقط سوالو جواب در غیر اینصورت منو احمدرضا نیستیم خب حالا یه موقعی تاپیک رو میزنیم که باشین 2
سنا سادات 2449 ارسال شده در 6 مهر، 2013 خب حالا یه موقعی تاپیک رو میزنیم که باشین ممنون خانوم مدیر ماهم چون تو دوره لیسانسیم فقط اطلاعاتو میگیریم 2
amir ghasemiyan 4517 ارسال شده در 6 مهر، 2013 کچلا کیان؟ارشدا؟ هم ارشدا هم كارشناسيا در كل ميشه گفت همتون 1
ارسال های توصیه شده