رفتن به مطلب

ارسال های توصیه شده

• پاسخ 2.1k
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

چرا آبروی مارو میبری خانم مهندس:4564:ما دانشجویه دکتراییم:ws28:

امروز سر کلاس، یکی از بچه‌ها اول دبیرستان رو تازه تموم کرده، برگه ثبت نام ترم جدیدش رو دیدم، نوشته بودن واسش ارشد

خودش می‌گفت هنوز نمی‌دونم کی و کجا ارشدم رو گرفتم

:ws28:

• Like 4
لینک به دیدگاه
خوبه اتفاقا

بودن یه نوع تاپیک دلیلی بر نبودن انواع دیگه تاپیک ها نیس

میتونیم همشو با هم داشته باشیم

الان سنا و آقا احمدرضا هنوز دانشجوی دوره لیسانس هستن، بقیه دیگه یا ارشد هستن و یا فارغ التحصیل کارشناسی

فکر کنم با کمک هم میتونیم از پسشون بربیایم

نظر شما اول روی چه مطالبیه؟(کدوم اولویت دارن برای پرداختن بهشون؟)

به نظر من تاپيك هاي سوال و جواب اولويت بعدي بايد باشن. چون اينجور تاپيك ها همكاري تعداد زيادي از بچه ها رو ميطلبه و سرعت تكميلش هم بستگي به همه بچه ها داره و يكم كنده ولي تاپيك هاي جامع رو ميشه سريع پيش برد.

بقيه كچلا نظرشون چيه؟

• Like 3
لینک به دیدگاه
به نظر من تاپيك هاي سوال و جواب اولويت بعدي بايد باشن. چون اينجور تاپيك ها همكاري تعداد زيادي از بچه ها رو ميطلبه و سرعت تكميلش هم بستگي به همه بچه ها داره و يكم كنده ولي تاپيك هاي جامع رو ميشه سريع پيش برد.

بقيه كچلا نظرشون چيه؟

موافقم...:a030:

• Like 4
لینک به دیدگاه

بقيه كچلا نظرشون چيه؟

:banel_smiley_4:

ببینیم نظر بقیه چیه

• Like 2
لینک به دیدگاه

بقيه كچلا نظرشون چيه؟

کچلا کیان؟ارشدا؟

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...