unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۲ چرا آبروی مارو میبری خانم مهندسما دانشجویه دکتراییم راست میگه دیگه مدیر گرامی...منم کارگرم...یه کارگر زحمت کش!!! 3 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۲ چرا آبروی مارو میبری خانم مهندسما دانشجویه دکتراییم امروز سر کلاس، یکی از بچهها اول دبیرستان رو تازه تموم کرده، برگه ثبت نام ترم جدیدش رو دیدم، نوشته بودن واسش ارشد خودش میگفت هنوز نمیدونم کی و کجا ارشدم رو گرفتم 4 لینک به دیدگاه
سنا سادات 2449 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۲ راست میگه دیگه مدیر گرامی...منم کارگرم...یه کارگر زحمت کش!!! منو بگو از کی طرفداری کردم؟ 3 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۲ منو بگو از کی طرفداری کردم؟ من فکر کردم من باید ازت طرفداری کنم حرفتو تأئید کردم 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۲ دانشجوی لیسانس، آبرو بری ه؟؟؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۲ دانشجوی لیسانس، آبرو بری ه؟؟؟؟؟؟ آره دیگه میگن طرف خیلی سطح بالاست و خرخونه وگرنه حداکثر کاردانی بود.. 2 لینک به دیدگاه
سنا سادات 2449 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۲ دانشجوی لیسانس، آبرو بری ه؟؟؟؟؟؟ آررههههههههه 3 لینک به دیدگاه
سنا سادات 2449 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۲ راست میگه دیگه مدیر گرامی...منم کارگرم...یه کارگر زحمت کش!!! آهان مرسی اول منظورتونو متوجه نشدم 2 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۲ خوبه اتفاقابودن یه نوع تاپیک دلیلی بر نبودن انواع دیگه تاپیک ها نیس میتونیم همشو با هم داشته باشیم الان سنا و آقا احمدرضا هنوز دانشجوی دوره لیسانس هستن، بقیه دیگه یا ارشد هستن و یا فارغ التحصیل کارشناسی فکر کنم با کمک هم میتونیم از پسشون بربیایم نظر شما اول روی چه مطالبیه؟(کدوم اولویت دارن برای پرداختن بهشون؟) به نظر من تاپيك هاي سوال و جواب اولويت بعدي بايد باشن. چون اينجور تاپيك ها همكاري تعداد زيادي از بچه ها رو ميطلبه و سرعت تكميلش هم بستگي به همه بچه ها داره و يكم كنده ولي تاپيك هاي جامع رو ميشه سريع پيش برد. بقيه كچلا نظرشون چيه؟ 3 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۲ بهتر از تو خونه بودن ه مگه تو خونه بودن چشه؟!؟!؟! 3 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۲ به نظر من تاپيك هاي سوال و جواب اولويت بعدي بايد باشن. چون اينجور تاپيك ها همكاري تعداد زيادي از بچه ها رو ميطلبه و سرعت تكميلش هم بستگي به همه بچه ها داره و يكم كنده ولي تاپيك هاي جامع رو ميشه سريع پيش برد. بقيه كچلا نظرشون چيه؟ موافقم... 4 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۲ به نظر من تاپيك هاي سوال و جواب اولويت بعدي بايد باشن. چون اينجور تاپيك ها همكاري تعداد زيادي از بچه ها رو ميطلبه و سرعت تكميلش هم بستگي به همه بچه ها داره و يكم كنده ولي تاپيك هاي جامع رو ميشه سريع پيش برد. بقيه كچلا نظرشون چيه؟ ببینیم نظر بقیه چیه 2 لینک به دیدگاه
سنا سادات 2449 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۲ بهتر از تو خونه بودن ه هرچی خانوم مدیر میگه درسته 3 لینک به دیدگاه
سنا سادات 2449 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۲ به نظر من تاپيك هاي سوال و جواب اولويت بعدي بايد باشن. چون اينجور تاپيك ها همكاري تعداد زيادي از بچه ها رو ميطلبه و سرعت تكميلش هم بستگي به همه بچه ها داره و يكم كنده ولي تاپيك هاي جامع رو ميشه سريع پيش برد. بقيه كچلا نظرشون چيه؟ کچلا کیان؟ارشدا؟ 4 لینک به دیدگاه
سنا سادات 2449 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۲ فقط سوالو جواب در غیر اینصورت منو احمدرضا نیستیم 3 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۲ فقط سوالو جواب در غیر اینصورت منو احمدرضا نیستیم میگم کاچی به ز هیچی هستـــــــــــــا... نظرت چیه؟ 1 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۲ فقط سوالو جواب در غیر اینصورت منو احمدرضا نیستیم خب حالا یه موقعی تاپیک رو میزنیم که باشین 2 لینک به دیدگاه
سنا سادات 2449 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۲ خب حالا یه موقعی تاپیک رو میزنیم که باشین ممنون خانوم مدیر ماهم چون تو دوره لیسانسیم فقط اطلاعاتو میگیریم 2 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۲ کچلا کیان؟ارشدا؟ هم ارشدا هم كارشناسيا در كل ميشه گفت همتون 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده