Amir Sadeghipour 1640 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۲ من فک میکنم تاپیک مجزا زده بشه. با جمع اوری مطالبش میتونیم مجله رو هم پر بار تر کنیم. نمیدونم پس این مجله چی شد؟:دی سر همه هم شلوغه.نمیشه برنامه ریزی دقیقی انجام داد واسش 3 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۲ خوب...نتیجه 3 بر 1 به نفع جدایی طلبان شد...!!! پس هرچی خانم مدیر بگه...!!! 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۲ من فک میکنم تاپیک مجزا زده بشه.با جمع اوری مطالبش میتونیم مجله رو هم پر بار تر کنیم. نمیدونم پس این مجله چی شد؟:دی سر همه هم شلوغه.نمیشه برنامه ریزی دقیقی انجام داد واسش خب باچه عنوانی باشه؟ دقیقا توش چیکار کنیم؟ میخوام فرقشو با اون تاپیک سوال و جواب بدونم من درگیر ترجمه مقاله بودم!!! برای مجله هم ایشالا یه متنی رو ترجمه میکنم از فردا خوب...نتیجه 3 بر 1 به نفع جدایی طلبان شد...!!!پس هرچی خانم مدیر بگه...!!! 2 لینک به دیدگاه
Amir Sadeghipour 1640 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۲ خب باچه عنوانی باشه؟دقیقا توش چیکار کنیم؟ میخوام فرقشو با اون تاپیک سوال و جواب بدونم من درگیر ترجمه مقاله بودم!!! برای مجله هم ایشالا یه متنی رو ترجمه میکنم از فردا اینقدر موضوع گسترده ای هست که فکر کنم حتی 1 تاپیک هم واسش کم باشه. فرایند های مربوط به پتروشیمی نفت و گاز خیلی زیاد هستن. هرکدوم از اینا میشه یک تاپیک رو به خودش اختصاص داد. اره درگیری های منم خیلی زیاد شدن.حتی وقت نکردم ادیت رو شرو کنم. برای ترجمه مقالات همه عزیزان با ممکنه با موضوع مقاله آشنا نباشن. برای همین الان این احساس رو دارم که باید بشینم تمام مقاله رو ترجمه کنم 4 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۲ اینقدر موضوع گسترده ای هست که فکر کنم حتی 1 تاپیک هم واسش کم باشه. فرایند های مربوط به پتروشیمی نفت و گاز خیلی زیاد هستن. هرکدوم از اینا میشه یک تاپیک رو به خودش اختصاص داد. اره درگیری های منم خیلی زیاد شدن.حتی وقت نکردم ادیت رو شرو کنم. برای ترجمه مقالات همه عزیزان با ممکنه با موضوع مقاله آشنا نباشن. برای همین الان این احساس رو دارم که باید بشینم تمام مقاله رو ترجمه کنم خب پس میتونیم فعلا دو سه تا موضوع که اساسی تر هستن ، تاپیکشون رو بزنیم و بعدا اگه مبحث جدیدی بود، تاپیکش زده بشه به نظرتون الان کدوم مباحث شروع بشن، بهتره؟ اتفاقا مقالتون خیلی تخصصی نبود غیر از چندتاکلمه به نظرم چون عمومی بود تقریبا، بچه ها اذیت نشدن برای ترجمه 3 لینک به دیدگاه
Amir Sadeghipour 1640 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۲ خب پس میتونیم فعلا دو سه تا موضوع که اساسی تر هستن ، تاپیکشون رو بزنیم و بعدا اگه مبحث جدیدی بود، تاپیکش زده بشهبه نظرتون الان کدوم مباحث شروع بشن، بهتره؟ اتفاقا مقالتون خیلی تخصصی نبود غیر از چندتاکلمه به نظرم چون عمومی بود تقریبا، بچه ها اذیت نشدن برای ترجمه شوخی کردم ;) مثلا بیایم تاپیکی بزنیم در رابطه با فرایند های پتروشیمی و در اون تاپیک فرایند های مختلفی که در پتروشیمی وجود داره رو شرح بدیم یا به بحث بذاریم :) 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۲ شوخی کردم ;) مثلا بیایم تاپیکی بزنیم در رابطه با فرایند های پتروشیمی و در اون تاپیک فرایند های مختلفی که در پتروشیمی وجود داره رو شرح بدیم یا به بحث بذاریم :) مثلا میشه یه مبحث هم راجع به پدیده های انتقال باشه یا اصن حرارت و سیالات و جرم رو جدا کنیم از هم؟ 3 لینک به دیدگاه
سنا سادات 2449 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۲ مثلا میشه یه مبحث هم راجع به پدیده های انتقال باشه یا اصن حرارت و سیالات و جرم رو جدا کنیم از هم؟آره منم موافقم 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۲ آره منم موافقم سلام سنا جون کدومش؟ پدیده های انتقال یا جداکردن مباحثش از هم؟ 2 لینک به دیدگاه
سنا سادات 2449 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۲ سلام سنا جونکدومش؟ پدیده های انتقال یا جداکردن مباحثش از هم؟ جدا کردنشون گلم که اینجوری اطلاعاته بهتری در همون زمینه بهمون میده 3 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۲ یعنی میگین فقط سوالا تو اون تاپیک باشه و جواب تو یه تاپیک دیگه با عنوان دیگه ای؟ چون قرار نیس یه نفر خاص جواب بده، به نظرم بهتره تو همون تاپیک باشه که با هم بحث هم بکنیم و فقط اینکه قبل از وارد شدن به بحث دیگه ای، یه جمع بندی از جوابای بچه ها برای اون سوال داشته باشیم تو یه پست یعنی یکی جمع بندی کنه چرا همش به فكر سوال جوابين؟ قرار نيست كه كل مطالب سايت با سوال و جواب باشه كه. پس یعنی بحث و سوال و جواب تعطیل؟ به نظر من براي اين تاپيك خاص بله. تعطيل پيشنهاد من اينه كه يه تاپيك باشه كه اطلاعات پايه مهندسي شيمي رو توش قرار بديم. نيازي نيست كه حتما يكي سوال كنه بعد ما جوابشو بديم. خودمون يه سري اطلاعات پايه جمع آوري ميكنيم در طول زمان. اونجا قرار ميديم. علتي كه ميگم سوال جواب نباشه اينه كه حجم تاپيك بالا نره و كاربري كه مياد تاپيكو ميخونه خسته نشه. فقط مثل يه دايرة المعارف يا يه همچين چيزي بياد اطلاعات مورد نظرشو بگيره و بره 3 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۲ میگم چرا جواب درباره جواب اون سؤال شک داشتم... بگـــــــــــــو...!!!:jawdrop: تا حالا سؤال به این باحالی دیده بودین؟!؟! 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۲ چرا همش به فكر سوال جوابين؟ قرار نيست كه كل مطالب سايت با سوال و جواب باشه كه. به نظر من براي اين تاپيك خاص بله. تعطيل پيشنهاد من اينه كه يه تاپيك باشه كه اطلاعات پايه مهندسي شيمي رو توش قرار بديم. نيازي نيست كه حتما يكي سوال كنه بعد ما جوابشو بديم. خودمون يه سري اطلاعات پايه جمع آوري ميكنيم در طول زمان. اونجا قرار ميديم. علتي كه ميگم سوال جواب نباشه اينه كه حجم تاپيك بالا نره و كاربري كه مياد تاپيكو ميخونه خسته نشه. فقط مثل يه دايرة المعارف يا يه همچين چيزي بياد اطلاعات مورد نظرشو بگيره و بره تو سوال جواب، ذهن بچه ها به چالش کشیده میشه و براشون جذاب تره بسیار خب میتونیم دوسری تاپیک داشته باشیم یه سریش مثلا تحت عنوان"اطلاعات مفید برای مهندس شیمی" یا "آنچه یک مهندس شیمی باید بداند" یه سریش هم"سوال و جواب پیرامون مبحث انتقال حرارت"و..... خوبه؟ 4 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۲ تو سوال جواب، ذهن بچه ها به چالش کشیده میشه و براشون جذاب ترهبسیار خب میتونیم دوسری تاپیک داشته باشیم یه سریش مثلا تحت عنوان"اطلاعات مفید برای مهندس شیمی" یا "آنچه یک مهندس شیمی باید بداند" یه سریش هم"سوال و جواب پیرامون مبحث انتقال حرارت"و..... خوبه؟ خوب میباشد... اما من از اول هدفم این بود که اسم دومی "سؤال و جواب پیرامون پالایشگاه و پتروشیمی" باشه که هم مطالب بیشتری رو در بَر (!) میگیره هم جامع تره فکر کنم.... 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۲ خوب میباشد...اما من از اول هدفم این بود که اسم دومی "سؤال و جواب پیرامون پالایشگاه و پتروشیمی" باشه که هم مطالب بیشتری رو در بَر (!) میگیره هم جامع تره فکر کنم.... و.... که گفتم منظورم همین بود دیگه. تاپیکایی از این دست رو شامل میشه نگران پالایشگاه و پتروشیمی نباشین 2 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۲ و.... که گفتم منظورم همین بود دیگه. تاپیکایی از این دست رو شامل میشهنگران پالایشگاه و پتروشیمی نباشین :hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۲ تو سوال جواب، ذهن بچه ها به چالش کشیده میشه و براشون جذاب ترهبسیار خب میتونیم دوسری تاپیک داشته باشیم یه سریش مثلا تحت عنوان"اطلاعات مفید برای مهندس شیمی" یا "آنچه یک مهندس شیمی باید بداند" یه سریش هم"سوال و جواب پیرامون مبحث انتقال حرارت"و..... خوبه؟ اصلا تو برتري تاپيك هاي سوال و جوابي شكي نيست. بايد باشه و بهتره كه بيشتر هم اينطوري باشه ولي من هدفم اينه كه تاپيك هاي جامع و جمع و جور داشته باشيم مثلا تاپيكي باشه كه اختصاص داشته باشه به يك مبحث خاص. مثلا تاپيك جامع مبدل صفحه اي يا مثلا تاپيك جامع اكسترودر تو اين جور تاپيك ها معمولا سوال جواب كمتر پيش مياد، بيشتر درخواست هست. يا درخواست نرم افزار مربوطه يا فايل آموزشي يا ... 4 لینک به دیدگاه
سنا سادات 2449 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۲ تو سوال جواب، ذهن بچه ها به چالش کشیده میشه و براشون جذاب ترهبسیار خب میتونیم دوسری تاپیک داشته باشیم یه سریش مثلا تحت عنوان"اطلاعات مفید برای مهندس شیمی" یا "آنچه یک مهندس شیمی باید بداند" یه سریش هم"سوال و جواب پیرامون مبحث انتقال حرارت"و..... خوبه؟ عالیه عزیزم 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۲ اصلا تو برتري تاپيك هاي سوال و جوابي شكي نيست. بايد باشه و بهتره كه بيشتر هم اينطوري باشه ولي من هدفم اينه كه تاپيك هاي جامع و جمع و جور داشته باشيم مثلا تاپيكي باشه كه اختصاص داشته باشه به يك مبحث خاص. مثلا تاپيك جامع مبدل صفحه اي يا مثلا تاپيك جامع اكسترودر تو اين جور تاپيك ها معمولا سوال جواب كمتر پيش مياد، بيشتر درخواست هست. يا درخواست نرم افزار مربوطه يا فايل آموزشي يا ... خوبه اتفاقا بودن یه نوع تاپیک دلیلی بر نبودن انواع دیگه تاپیک ها نیس میتونیم همشو با هم داشته باشیم الان سنا و آقا احمدرضا هنوز دانشجوی دوره لیسانس هستن، بقیه دیگه یا ارشد هستن و یا فارغ التحصیل کارشناسی فکر کنم با کمک هم میتونیم از پسشون بربیایم نظر شما اول روی چه مطالبیه؟(کدوم اولویت دارن برای پرداختن بهشون؟) 4 لینک به دیدگاه
سنا سادات 2449 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۲ خوبه اتفاقابودن یه نوع تاپیک دلیلی بر نبودن انواع دیگه تاپیک ها نیس میتونیم همشو با هم داشته باشیم الان سنا و آقا احمدرضا هنوز دانشجوی دوره لیسانس هستن، بقیه دیگه یا ارشد هستن و یا فارغ التحصیل کارشناسی فکر کنم با کمک هم میتونیم از پسشون بربیایم نظر شما اول روی چه مطالبیه؟(کدوم اولویت دارن برای پرداختن بهشون؟) چرا آبروی مارو میبری خانم مهندسما دانشجویه دکتراییم 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده