unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۲ دکتر عباس خوشحال بیمزه خوب، قرار بزار، بهم بستنی بدی ناهار دادی دسر بهت بستنی میدم... 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۲ آیا تاهل خوشبختی میاره؟ کدامین واژه، معنای خوشبختی را می رساند؟ آیا جاوید در حال توسعه یک شایعه میباشد؟ آیا جاوید بعد از این شایعه، به قتل خواهد رسید؟ :banel_smiley_4: 3 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۲ سلام و درود بر همه عزیزان خوبید؟ خوشید؟ اول یه نکته ای بگم با اجازه... از قدیم گفتن پرسیدن عیب نیست ، ندانستن عیب است خوب... یه سؤال فنی... فرق پتروشیمی با پالایشگاه چیه؟ 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۲ سلام و درود بر همه عزیزانخوبید؟ خوشید؟ اول یه نکته ای بگم با اجازه... از قدیم گفتن پرسیدن عیب نیست ، ندانستن عیب است خوب... یه سؤال فنی... فرق پتروشیمی با پالایشگاه چیه؟ ینی واقعا نومودونی:ws28: 2 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۲ سلام و درود بر همه عزیزانخوبید؟ خوشید؟ اول یه نکته ای بگم با اجازه... از قدیم گفتن پرسیدن عیب نیست ، ندانستن عیب است خوب... یه سؤال فنی... فرق پتروشیمی با پالایشگاه چیه؟ سلام و درود بي كران هيچ كدوم فرق ندارن. چون جفتشون كچلن! پالايشگاه از اسمش معلومه مواد خام (نفت و گاز خام) رو از دل زمين استخراج ، پالايش و قابل استفاده ميكنه پتروشيمي از اين مواد پالايش شده موادي توليد ميكنه كه ارزش بيشتري داشته باشن يا به اصطلاح ارزش افزوده بالاتري دارن 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۲ سلام و درود بر همه عزیزانخوبید؟ خوشید؟ اول یه نکته ای بگم با اجازه... از قدیم گفتن پرسیدن عیب نیست ، ندانستن عیب است خوب... یه سؤال فنی... فرق پتروشیمی با پالایشگاه چیه؟ سلام.مرسی خوبم. پالایشگاه طی فرآیند های مختلف نفت خام به فرآورده های با ارزشی تبدیل میکنه.عملیاتش پیشتر تفکیک (فیزیکی و شیمیایی ) و بعد تصفیه است پتروشیمی هیدروکربن های موجود در نفت خام یا گاز طبیعی به محصولات شیمیایی تبدیل میکنه. خیلی بحثش مفصله. اگه بچه ها همکاری کنن یه تاپیک جدا گانه بهش اختصاص میدیم. 4 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۲ ینی واقعا نومودونی:ws28: مسخره نكن بچه 3 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۲ سلام و درود بي كران هيچ كدوم فرق ندارن. چون جفتشون كچلن! پالايشگاه از اسمش معلومه مواد خام (نفت و گاز خام) رو از دل زمين استخراج ، پالايش و قابل استفاده ميكنه پتروشيمي از اين مواد پالايش شده موادي توليد ميكنه كه ارزش بيشتري داشته باشن يا به اصطلاح ارزش افزوده بالاتري دارن دم شما گرم ، شک و شبهه ی من برطرف شد با این اوصاف تولید گرانول تو پتروشیمی ها صورت میگیره دیگه؟ 3 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۲ ینی واقعا نومودونی:ws28: خوب چیه مگه؟! جواب رو میدونستم اما مطمئن نبودم دیگه...!!!:5c6ipag2mnshmsf5ju3 2 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۲ دم شما گرم ، شک و شبهه ی من برطرف شدبا این اوصاف تولید گرانول تو پتروشیمی ها صورت میگیره دیگه؟ خو الهي شكر هاع. درسته 3 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۲ سلام.مرسی خوبم. پالایشگاه طی فرآیند های مختلف نفت خام به فرآورده های با ارزشی تبدیل میکنه.عملیاتش پیشتر تفکیک (فیزیکی و شیمیایی ) و بعد تصفیه است پتروشیمی هیدروکربن های موجود در نفت خام یا گاز طبیعی به محصولات شیمیایی تبدیل میکنه. خیلی بحثش مفصله. مرسی اگه بچه ها همکاری کنن یه تاپیک جدا گانه بهش اختصاص میدیم. به شرطی که کپی-پیست نباشه... +به شدت نیاز به اطلاعات دارم... 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۲ دم شما گرم ، شک و شبهه ی من برطرف شدبا این اوصاف تولید گرانول تو پتروشیمی ها صورت میگیره دیگه؟ بلــــــــــــــــــه 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۲ به به سلام میبینم که در حال تبادل اطلاعاتین آقا امیر هم که ما رو مستفیظ کردن و فرنوش جون اتفاقا ایده خیلی جالبیه و از اون مسائل اساسی ه که شاید خیلیا روش مسلط نباشن و اطلاعاتشون جامع نباشه زدن تاپیک خیلی میتونه مفید باشه 2 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۲ بلــــــــــــــــــه البته منظور فرنوش خانم اين بود كه فرمايشات امير خان رو تاييد و تاكيد ميكنم 3 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۲ البته منظور فرنوش خانم اين بود كه فرمايشات امير خان رو تاييد و تاكيد ميكنم 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۲ مرسی به شرطی که کپی-پیست نباشه... +به شدت نیاز به اطلاعات دارم... شرطم میذاره منم دوست دارم که مطالب جدید یاد بگیرم . مشکل اینجاست که هیچ کدوم از ما سابقه ی کار تو شرکت نفت و پتروشیمی نداریم. ولی میشه سعی کرد که مطالب جدید و به درد بخور پیدا کرد. 2 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۲ به بهسلام میبینم که در حال تبادل اطلاعاتین آقا امیر هم که ما رو مستفیظ کردن و فرنوش جون اتفاقا ایده خیلی جالبیه و از اون مسائل اساسی ه که شاید خیلیا روش مسلط نباشن و اطلاعاتشون جامع نباشه زدن تاپیک خیلی میتونه مفید باشه به به عليك سلام چشمت روشن خانم مدير. از قيافت معلومه حسابي حال كرديا فكر خوبيه. ولي اين كه يه تاپيك باشه براي فرق پالايشگاه و پتروشيمي به نظرم زياد جالب نيست. نميدونم شايدم دارم اشتباه ميكنم ولي به نظرم يه تاپيك باشه مثلا با عنوان اطلاعات اوليه اي كه بايد يك مهندس شيمي بداند يا يه همچين چيزي. بعد اين جور مطالب رو تو اون تاپيك مطرح كنيم ولي خيلي منظم و بدون پست اسپم و سوال. نظر مثبتتون چيه؟ 3 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۲ به بهسلام میبینم که در حال تبادل اطلاعاتین آقا امیر هم که ما رو مستفیظ کردن و فرنوش جون اتفاقا ایده خیلی جالبیه و از اون مسائل اساسی ه که شاید خیلیا روش مسلط نباشن و اطلاعاتشون جامع نباشه زدن تاپیک خیلی میتونه مفید باشه درود بر مدیر بزرگوار خوب تاپیک چه موقع زده میشه؟! من فقط اگه سؤالی داشته باشم میپرسم و نقاط تاریک رو دوستان روشن مینمایند مؤافقید دوستان؟ 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۲ شرطم میذاره منم دوست دارم که مطالب جدید یاد بگیرم . مشکل اینجاست که هیچ کدوم از ما سابقه ی کار تو شرکت نفت و پتروشیمی نداریم. ولی میشه سعی کرد که مطالب جدید و به درد بخور پیدا کرد. آره راس میگه تجربه خیلی مهم ه آقا اردشیر که تو پژوهشگاه هستن حتما اطلاعاتشون تو این زمینه ها بیشتره آقا امیر هم مشکوک میزننشاغلین آقا امیر؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده