amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۲ بچه ها طبق تاپیک فراخوان همکاری در مجله مهندسی شیمی قرار شد هرکی نرم افزارای تخصصی که بلده رو بیاد بگه که بدونیم آموزش نرم افزار رو چطوری شروع کنیم من يه مدت نبودم . انگار از قافله عقب افتادم يكي بگه قضيه اين مجله و ترجمه ها چيه؟ در مورد نرم افزار: نرم افزارهاي تخصصي مهندسي شيمي و مكانيك ( مثل هايسيس و متلب و ساليد و محصولات اتوكد ) و غير تخصصي (مثل فتوشاپ و محصولات آفيس و ... ) كه خواستين رو من حساب كنيد 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۲ من يه مدت نبودم . انگار از قافله عقب افتادم يكي بگه قضيه اين مجله و ترجمه ها چيه؟ در مورد نرم افزار: نرم افزارهاي تخصصي مهندسي شيمي و مكانيك ( مثل هايسيس و متلب و ساليد و محصولات اتوكد ) و غير تخصصي (مثل فتوشاپ و محصولات آفيس و ... ) كه خواستين رو من حساب كنيد سلام خوش اومدین داریم مطلب جمع میکنیم برای اولین شماره مجله مون بچه ها یه سری پیشنهاد دادن راجع به مطالب مجله شما هم مطلبتون رو برای آقای شریفی بفرستین ترجمه مقاله هم که الان 5امیش هس، تقسیم بندی انجام شده ایشالا از هفته بعدی مقاله 6ام رو شروع میکنیم حتما تو تقسیم بندی بعدی هستین به شرطی که حضور مستمری تو انجمن داشته باشین 2 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۲ سلامخوش اومدین داریم مطلب جمع میکنیم برای اولین شماره مجله مون بچه ها یه سری پیشنهاد دادن راجع به مطالب مجله شما هم مطلبتون رو برای آقای شریفی بفرستین ترجمه مقاله هم که الان 5امیش هس، تقسیم بندی انجام شده ایشالا از هفته بعدی مقاله 6ام رو شروع میکنیم حتما تو تقسیم بندی بعدی هستین به شرطی که حضور مستمری تو انجمن داشته باشین سلام خوش باشيد تو چه زمينه اي دارين مطلب جمع ميكنيد؟ از نظر علمي در چه سطح هست؟ آقاي شريفي كيه اونوقت؟ همين جاويد خودمونه؟ 3 لینک به دیدگاه
Amir Sadeghipour 1640 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۲ سلامخوش باشيد تو چه زمينه اي دارين مطلب جمع ميكنيد؟ از نظر علمي در چه سطح هست؟ آقاي شريفي كيه اونوقت؟ همين جاويد خودمونه؟ سلام بله جاویده تو زمینه های مربوط به مهندسی شیمی.حالا هرچی می خواد باشه. دیگه واسه شروع یک کاری که از صفر شروع میشه همیشه کم و کاستی هایی هست. ولی با پیشنهاد هایی که از دوستان دیدم فک میکنم که سطح خیلی خوبی داشته باشه واسه شروع کار. 3 لینک به دیدگاه
amir ghasemiyan 4517 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۲ سلامبله جاویده تو زمینه های مربوط به مهندسی شیمی.حالا هرچی می خواد باشه. دیگه واسه شروع یک کاری که از صفر شروع میشه همیشه کم و کاستی هایی هست. ولی با پیشنهاد هایی که از دوستان دیدم فک میکنم که سطح خیلی خوبی داشته باشه واسه شروع کار. سلام عزيز دل برادر اوكي. عاقا پس مبدل حرارتي با من. مبدل پوسته و لوله و صفحه اي و ..... چطوره؟ امير جان هميشه اول كار همه با انگيزه و انرژي شروع ميكنن و اول كار خيلي خوب به نظر ميرسه ولي متاسفانه بعد كم كم سست و بي انگيزه ميشن. بايد تلاش كنيم و از بقيه عبرت بگيرم كه اينطور اتفاقات پيش نياد. اميدوارم اين كاري كه استارتش خورده، هميشه با انرژي مثبت و رو به رشد پيش بريم 2 لینک به دیدگاه
Amir Sadeghipour 1640 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 تیر، ۱۳۹۲ سلام عزيز دل برادراوكي. عاقا پس مبدل حرارتي با من. مبدل پوسته و لوله و صفحه اي و ..... چطوره؟ امير جان هميشه اول كار همه با انگيزه و انرژي شروع ميكنن و اول كار خيلي خوب به نظر ميرسه ولي متاسفانه بعد كم كم سست و بي انگيزه ميشن. بايد تلاش كنيم و از بقيه عبرت بگيرم كه اينطور اتفاقات پيش نياد. اميدوارم اين كاري كه استارتش خورده، هميشه با انرژي مثبت و رو به رشد پيش بريم بله درست میگین. خوبه عزیز ایشالله:) 3 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۲ بچه ها، اینجا چه چیزایی میگویید آیا؟ 2 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۲ گپ و گفتگو! منظورم به این دو تا بالایی بود، که به نظر میاد کچل میباشند راستی، امیر در حال خوشحال شدن میباشد 4 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۲ منظورم به این دو تا بالایی بود، که به نظر میاد کچل میباشند راستی، امیر در حال خوشحال شدن میباشد یعنی چی؟ تاهل؟؟؟ 4 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۲ یعنی چی؟تاهل؟؟؟ آیا تاهل خوشبختی میاره؟ یعنی امیر آدمی خودخواه میباشد که یک دختر را بد بخت کند؟ کدامین واژه، معنای خوشبختی را می رساند؟ آیا جاوید در حال توسعه یک شایعه میباشد؟ آیا جاوید بعد از این شایعه، به قتل خواهد رسید؟ 4 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۲ آیا تاهل خوشبختی میاره؟ یعنی امیر آدمی خودخواه میباشد که یک دختر را بد بخت کند؟ کدامین واژه، معنای خوشبختی را می رساند؟ آیا جاوید در حال توسعه یک شایعه میباشد؟ آیا جاوید بعد از این شایعه، به قتل خواهد رسید؟ خبریه جاوید؟! میخوای شیرینی بدی؟ تو دانشگاه رسمه ها... 3 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۲ خبریه جاوید؟!میخوای شیرینی بدی؟ تو دانشگاه رسمه ها... سکوت کن توی دانشگاه، تجمع بیش از دو نفر، غیر قانونی هست چیست؟ خوب بیاین شایعه پراکنی کنیم حال میدهها 3 لینک به دیدگاه
سنا سادات 2449 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۲ منظورم به این دو تا بالایی بود، که به نظر میاد کچل میباشند راستی، امیر در حال خوشحال شدن میباشد میخوان مو بکارند؟ 3 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۲ میخوان مو بکارند؟ دقیقن همین چیزیس که شما میگین سنا جان، یه معرفی نامه بدین :5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۲ معرفی نامه؟ بلی بلی یه بیوگرافی از خودتون 2 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۲ سکوت کن توی دانشگاه، تجمع بیش از دو نفر، غیر قانونی هست میدونی تا حلا هرکی اینجوری با من حرفیده به عباس خوشحال و کل بچه هایی که سر کلاس بودن شیرینی داده؟! 4 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۲ میدونی تا حلا هرکی اینجوری با من حرفیده به عباس خوشحال و کل بچه هایی که سر کلاس بودن شیرینی داده؟! دکتر عباس خوشحال بیمزه خوب، قرار بزار، بهم بستنی بدی 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده