mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ من هیشی ندوفتمفخط آلومو بی صدا ازین جا لَد چدم همین سلام گلم خوبی؟ 3 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ خب یه صفحش رو ترجمه کنین تا شنبه(اون بیشتری ه رو) چشم خانم مدیر...:w410: حدود نیم ساعت پیش برنامه 5شنبه ام کنسل شد فردا صفحه 6 رو ترجمه میکنم... 3 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ من هیشی ندوفتمفخط آلومو بی صدا ازین جا لَد چدم همین تشریف داشتید یک چای آروماتیک در خدمت بودیم... 3 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ :ws28: ظالم به جای اینکه بگی دو صفحه ی احمدرضا رو من ترجمه میکنم بهم میخندی؟ 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ سلام گلمخوبی؟ زالااااااااااااااااااام عوچقولیه من تشریف داشتید یک چای آروماتیک در خدمت بودیم... چای شی شی؟ من یه چای قند پهلو موخولم دس شما دلد نتونه چای اوتوماتیکت بلا خودت:5c6ipag2mnshmsf5ju3 3 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ چای شی شی؟ من یه چای قند پهلو موخولم دس شما دلد نتونه چای اوتوماتیکت بلا خودت:5c6ipag2mnshmsf5ju3 منظور چای معطر است...!!! راستی یه چیز جالب... نمیدونم امروز نزدیکای ظهر چیکارتون داشتم (یحتمل میخواستم از احوالات شما جویا شم) هرچی تلاش کردم شما رو رصد نکردم... وقتی یادم رفت شما تشریف آوردید اینجا... احوالتان که خوب است انشاءالله... (نمیدونم چرا نمیتونم به زبون بچه ها بحرفم ، همیشه برعکس نتیجه میگیرم!) 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ ظالم به جای اینکه بگی دو صفحه ی احمدرضا رو من ترجمه میکنم بهم میخندی؟ 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ چشم خانم مدیر...:w410:حدود نیم ساعت پیش برنامه 5شنبه ام کنسل شد فردا صفحه 6 رو ترجمه میکنم... عجب سرعت عملی. حالا میخوای سهم منم ترجمه کن 2 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ عجب سرعت عملی. حالا میخوای سهم منم ترجمه کن ببخشید نتونستم این حرفارو ترجمه کنم... متوجه نمیشم چی میگی...:vahidrk: 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ ببخشید نتونستم این حرفارو ترجمه کنم...متوجه نمیشم چی میگی...:vahidrk: صفجه ی 11 و 12 ترجمه کن. مختصر و مفید. نگو متوجه نشدی که..... 2 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ صفجه ی 11 و 12 ترجمه کن. مختصر و مفید. نگو متوجه نشدی که..... نَمه دیر سَن؟ من بیلیمرم... نکنه فحش میدی؟:brodkavelarg: 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ منظور چای معطر است...!!!راستی یه چیز جالب... نمیدونم امروز نزدیکای ظهر چیکارتون داشتم (یحتمل میخواستم از احوالات شما جویا شم) هرچی تلاش کردم شما رو رصد نکردم... وقتی یادم رفت شما تشریف آوردید اینجا... احوالتان که خوب است انشاءالله... (نمیدونم چرا نمیتونم به زبون بچه ها بحرفم ، همیشه برعکس نتیجه میگیرم!) چیز میباشد حتما تلسکوپت قَفی نبوته اوله نی نی خوب میباشد چ خفن میحلفه فرنوشکم رصد تلده منو 3 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ چیز میباشدحتما تلسکوپت قَفی نبوته اوله نی نی خوب میباشد چ خفن میحلفه فرنوشکم رصد تلده منو کلی زحمت کشیدم تا متوجه شم چی گفتی... فقط درباره قسمت قرمز یه کوشو انداره انگشت کوشولی پای نی نی شک کلدم...!!! 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ کلی زحمت کشیدم تا متوجه شم چی گفتی...فقط درباره قسمت قرمز یه کوشو انداره انگشت کوشولی پای نی نی شک کلدم...!!! قلمز نتلدی... آیا نی نی کور رنگی گرفته است؟ 3 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ چیز میباشدحتما تلسکوپت قَفی نبوته اوله نی نی خوب میباشد چ خفن میحلفه فرنوشکم رصد تلده منو قلمز نتلدی...آیا نی نی کور رنگی گرفته است؟ :icon_pf (34): حواس نمیزارن برا آدم کـــــــــــه.... داشتم رو حرف های شماو بچه گانه حرفیدن تمرکز میکردم ، یادم لفت... حالا قرمز شد.... 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ :icon_pf (34):حواس نمیزارن برا آدم کـــــــــــه.... داشتم رو حرف های شماو بچه گانه حرفیدن تمرکز میکردم ، یادم لفت... حالا قرمز شد.... یهنی بله نی نی خوب است 4 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ یهنی بله نی نی خوب است اوخ اوخ... من فکر کردم که میگید تا وقتی نی نی ، کوچیک هست خوبه... (کنایه از دردسر های نگهداری نی نی...) 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده