mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ می بینم که اینجا هی هندونه میذارین زیر بغل هم ترجمه ها چطورن؟ 3 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ چاکرتیم آقا تاج سر مایی... کجایی شما؟ خیلی کمرنگ شدیا؟ 2 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ می بینم که اینجا هی هندونه میذارین زیر بغل همترجمه ها چطورن؟ به به مدیر عزیز و گرامی ما... به هر حال تابستونه دیگه... الحمدلله رب العالمین من در این یک امر (ترجمه مقاله) حضور ندارم 2 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ می بینم که اینجا هی هندونه میذارین زیر بغل همترجمه ها چطورن؟ احوال خانوم مدیر سر ب زنگا مچ میگیرین من ک ایشاله از فردا استارت میزنم. تاج سر مایی...کجایی شما؟ خیلی کمرنگ شدیا؟ زیر پاهاتونو ی نگاه کنین همونجاهاییم بدجور درگیر پایان نامه نویسی. هی مینویسم .... بعد 180 درجه عوضش میکنم.. دوباره از اول .... 2 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ زیر پاهاتونو ی نگاه کنین همونجاهاییم بدجور درگیر پایان نامه نویسی. هی مینویسم .... بعد 180 درجه عوضش میکنم.. دوباره از اول .... اختیار داری...خاک پاتیم... پایان نامه هم چیز خوبیست...!!! مؤفق باشی... 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ به به مدیر عزیز و گرامی ما...به هر حال تابستونه دیگه... الحمدلله رب العالمین من در این یک امر (ترجمه مقاله) حضور ندارم کی گفته حضور ندارین؟ برین تاپیک اکیپاکیپ مقاله خوانی مهندسین شیمی نواندیشان احوال خانوم مدیر سر ب زنگا مچ میگیرین من ک ایشاله از فردا استارت میزنم. مرسی شما خوب هستین؟ ایشالا 3 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ کی گفته حضور ندارین؟برین تاپیک اکیپاکیپ مقاله خوانی مهندسین شیمی نواندیشان سنا: صفحه اول z.b: صفحه دوم فاطمه: صفحه سوم آقا اردشیر: صفحه چهارم من: صفحه پنجم و ششم و هفتم آقای شریفی: صفحه هشتم و نهم فرنوش: صفحه دهم و یازدهم و دوازدهم آقا امیر: صفحه سیزدهم و چهاردهم من نیستم دیگه... 3 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ سنا: صفحه اول z.b: صفحه دوم فاطمه: صفحه سوم آقا اردشیر: صفحه چهارم من: صفحه پنجم و ششم و هفتم آقای شریفی: صفحه هشتم و نهم فرنوش: صفحه دهم و یازدهم و دوازدهم آقا امیر: صفحه سیزدهم و چهاردهم من نیستم دیگه... من پس کیه؟! 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ سنا: صفحه اول z.b: صفحه دوم فاطمه: صفحه سوم آقا اردشیر: صفحه چهارم من: صفحه پنجم و ششم و هفتم آقای شریفی: صفحه هشتم و نهم فرنوش: صفحه دهم و یازدهم و دوازدهم آقا امیر: صفحه سیزدهم و چهاردهم من نیستم دیگه... :icon_pf (34): دیشب عجله داشتما میگم چرا کم شدیم!!!! الان درستش میکنم:gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ #203 :gnugghender: عع! خانم مدیر من کلاً یکبار سابقیه ترجمه دو صفحه کتاب رو دارم حالا که با جبر من را نیز به دام اندختید لااقل یک صفحه باشه... 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ عع!خانم مدیر من کلاً یکبار سابقیه ترجمه دو صفحه کتاب رو دارم حالا که با جبر من را نیز به دام اندختید لااقل یک صفحه باشه... زیاد نیس دیدین صفحاتشو؟ 2 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ زیاد نیسدیدین صفحاتشو؟ الان میرم میبینم... 2 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ چندان زیاد نیس... راستی تا سه شنبه 11 تیر وقت داریم.... خانم مدیر من به این تاریخ نمیرسم.... میدونید که من از جمعه صبح غیب میشم... قراره از شنبه صبح در کنار خانواده سفر کنم.... 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ #203 :gnugghender: :hapydancsmil::hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ چندان زیاد نیس...راستی تا سه شنبه 11 تیر وقت داریم.... خانم مدیر من به این تاریخ نمیرسم.... میدونید که من از جمعه صبح غیب میشم... قراره از شنبه صبح در کنار خانواده سفر کنم.... خب یه صفحش رو ترجمه کنین تا شنبه(اون بیشتری ه رو) 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ عع!خانم مدیر من کلاً یکبار سابقیه ترجمه دو صفحه کتاب رو دارم حالا که با جبر من را نیز به دام اندختید لااقل یک صفحه باشه... :ws28: 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ من هیشی ندوفتم فخط آلومو بی صدا ازین جا لَد چدم همین 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ من هیشی ندوفتمفخط آلومو بی صدا ازین جا لَد چدم همین :aghosh: 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده