mim-shimi 25686 ارسال شده در 26 شهریور، 2013 می بینم که اینجا هی هندونه میذارین زیر بغل هم ترجمه ها چطورن؟ 3
unstoppable 5989 ارسال شده در 26 شهریور، 2013 چاکرتیم آقا تاج سر مایی... کجایی شما؟ خیلی کمرنگ شدیا؟ 2
unstoppable 5989 ارسال شده در 26 شهریور، 2013 می بینم که اینجا هی هندونه میذارین زیر بغل همترجمه ها چطورن؟ به به مدیر عزیز و گرامی ما... به هر حال تابستونه دیگه... الحمدلله رب العالمین من در این یک امر (ترجمه مقاله) حضور ندارم 2
a.namdar 5908 ارسال شده در 26 شهریور، 2013 می بینم که اینجا هی هندونه میذارین زیر بغل همترجمه ها چطورن؟ احوال خانوم مدیر سر ب زنگا مچ میگیرین من ک ایشاله از فردا استارت میزنم. تاج سر مایی...کجایی شما؟ خیلی کمرنگ شدیا؟ زیر پاهاتونو ی نگاه کنین همونجاهاییم بدجور درگیر پایان نامه نویسی. هی مینویسم .... بعد 180 درجه عوضش میکنم.. دوباره از اول .... 2
unstoppable 5989 ارسال شده در 26 شهریور، 2013 زیر پاهاتونو ی نگاه کنین همونجاهاییم بدجور درگیر پایان نامه نویسی. هی مینویسم .... بعد 180 درجه عوضش میکنم.. دوباره از اول .... اختیار داری...خاک پاتیم... پایان نامه هم چیز خوبیست...!!! مؤفق باشی... 3
mim-shimi 25686 ارسال شده در 26 شهریور، 2013 به به مدیر عزیز و گرامی ما...به هر حال تابستونه دیگه... الحمدلله رب العالمین من در این یک امر (ترجمه مقاله) حضور ندارم کی گفته حضور ندارین؟ برین تاپیک اکیپاکیپ مقاله خوانی مهندسین شیمی نواندیشان احوال خانوم مدیر سر ب زنگا مچ میگیرین من ک ایشاله از فردا استارت میزنم. مرسی شما خوب هستین؟ ایشالا 3
unstoppable 5989 ارسال شده در 26 شهریور، 2013 کی گفته حضور ندارین؟برین تاپیک اکیپاکیپ مقاله خوانی مهندسین شیمی نواندیشان سنا: صفحه اول z.b: صفحه دوم فاطمه: صفحه سوم آقا اردشیر: صفحه چهارم من: صفحه پنجم و ششم و هفتم آقای شریفی: صفحه هشتم و نهم فرنوش: صفحه دهم و یازدهم و دوازدهم آقا امیر: صفحه سیزدهم و چهاردهم من نیستم دیگه... 3
a.namdar 5908 ارسال شده در 26 شهریور، 2013 سنا: صفحه اول z.b: صفحه دوم فاطمه: صفحه سوم آقا اردشیر: صفحه چهارم من: صفحه پنجم و ششم و هفتم آقای شریفی: صفحه هشتم و نهم فرنوش: صفحه دهم و یازدهم و دوازدهم آقا امیر: صفحه سیزدهم و چهاردهم من نیستم دیگه... من پس کیه؟! 3
mim-shimi 25686 ارسال شده در 26 شهریور، 2013 سنا: صفحه اول z.b: صفحه دوم فاطمه: صفحه سوم آقا اردشیر: صفحه چهارم من: صفحه پنجم و ششم و هفتم آقای شریفی: صفحه هشتم و نهم فرنوش: صفحه دهم و یازدهم و دوازدهم آقا امیر: صفحه سیزدهم و چهاردهم من نیستم دیگه... :icon_pf (34): دیشب عجله داشتما میگم چرا کم شدیم!!!! الان درستش میکنم:gnugghender: 3
unstoppable 5989 ارسال شده در 26 شهریور، 2013 #203 :gnugghender: عع! خانم مدیر من کلاً یکبار سابقیه ترجمه دو صفحه کتاب رو دارم حالا که با جبر من را نیز به دام اندختید لااقل یک صفحه باشه... 2
mim-shimi 25686 ارسال شده در 26 شهریور، 2013 عع!خانم مدیر من کلاً یکبار سابقیه ترجمه دو صفحه کتاب رو دارم حالا که با جبر من را نیز به دام اندختید لااقل یک صفحه باشه... زیاد نیس دیدین صفحاتشو؟ 2
unstoppable 5989 ارسال شده در 26 شهریور، 2013 چندان زیاد نیس... راستی تا سه شنبه 11 تیر وقت داریم.... خانم مدیر من به این تاریخ نمیرسم.... میدونید که من از جمعه صبح غیب میشم... قراره از شنبه صبح در کنار خانواده سفر کنم.... 2
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 26 شهریور، 2013 #203 :gnugghender: :hapydancsmil::hapydancsmil: 2
mim-shimi 25686 ارسال شده در 26 شهریور، 2013 چندان زیاد نیس...راستی تا سه شنبه 11 تیر وقت داریم.... خانم مدیر من به این تاریخ نمیرسم.... میدونید که من از جمعه صبح غیب میشم... قراره از شنبه صبح در کنار خانواده سفر کنم.... خب یه صفحش رو ترجمه کنین تا شنبه(اون بیشتری ه رو) 2
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 26 شهریور، 2013 عع!خانم مدیر من کلاً یکبار سابقیه ترجمه دو صفحه کتاب رو دارم حالا که با جبر من را نیز به دام اندختید لااقل یک صفحه باشه... :ws28: 2
Farnoosh Khademi 20024 ارسال شده در 26 شهریور، 2013 من هیشی ندوفتمفخط آلومو بی صدا ازین جا لَد چدم همین :aghosh: 3
ارسال های توصیه شده