JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ فضا عالی بود فرنوش از لطفت خیلی ممنونم :hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ سلام من تازه از خواب بیدار شدم بچه ها تا امشب مقاله پیشنهادیتون رو تو اون تاپیک بخش ترجمه انجمن بذارین 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ سلاممن تازه از خواب بیدار شدم بچه ها تا امشب مقاله پیشنهادیتون رو تو اون تاپیک بخش ترجمه انجمن بذارین درود...من از 5.30 بیدارم دیشب هم یک خوابیدم 3 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ درود...من از 5.30 بیدارم دیشب هم یک خوابیدم چرا؟ و واسه چی؟ 3 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ چرا؟ و واسه چی؟ نمیدونم....صبح یکدفعه از خواب پا شدم..دیگه خوابم نبرد.... 2 لینک به دیدگاه
Amir Sadeghipour 1640 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ سلاممن تازه از خواب بیدار شدم بچه ها تا امشب مقاله پیشنهادیتون رو تو اون تاپیک بخش ترجمه انجمن بذارین سلام وقت خواب ممکنه مقاله پیشنهادی من موضوع مورد علاقه خیلیا نباشه. چیکار باید کرد؟ 1 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ سلاممن تازه از خواب بیدار شدم بچه ها تا امشب مقاله پیشنهادیتون رو تو اون تاپیک بخش ترجمه انجمن بذارین سلام خانوم مدیر.صبح بخیر 1 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ سلاموقت خواب ممکنه مقاله پیشنهادی من موضوع مورد علاقه خیلیا نباشه. چیکار باید کرد؟ کاری نمیشه کرد. ترجمه اش نمیکنیم 1 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ سلاموقت خواب ممکنه مقاله پیشنهادی من موضوع مورد علاقه خیلیا نباشه. چیکار باید کرد؟ سلام مرسی شما abstractشو بزارین تو اون تاپیک شاید خیلیا هم دوس داشتن 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ عالی بود فرنوشاز لطفت خیلی ممنونم :hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ موضوعات مقاله های من خیلی از شماها شوت ه فکر کردم بهتره ندم 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ موضوعات مقاله های من خیلی از شماها شوت ه فکر کردم بهتره ندم نه بابا یکی حتما پیشنهاد بدین یه وقت بچه ها موضوع مقاله شما رو بیشتر دوس داشته باشن 3 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ یک سوال مهم برا پیش اومده. آقای شریفی همون JU JU می باشد؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ یک سوال مهم برا پیش اومده. آقای شریفی همون JU JU می باشد؟؟ آره 2 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ آره اسم کوچیکشون هم جاوید است دیگر؟ 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ اسم کوچیکشون هم جاوید است دیگر؟ آره 2 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ ایول مرسی ی ی ی ....بالاخره سه نقطه مبهم ذهنم (جاوید.آقای شریفی.احمدرضا) بهم رسید :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ ایول مرسی ی ی ی ....بالاخره سه نقطه مبهم ذهنم (جاوید.آقای شریفی.احمدرضا) بهم رسید :hapydancsmil: خیلی مخلصیم آقا اردشیر... 3 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۲ خیلی مخلصیم آقا اردشیر... چاکرتیم آقا 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده