Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۲ دندونات سرما بخوره خواهر مگه دندونم سرما میخوره؟؟ 4 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۲ مگه دندونم سرما میخوره؟؟ شنیدم میگن "نخند، دندونات سرما میخوره " 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۲ ذوق زده شدم گویا تذکر دادم که بیشتر از این ذوق زده نشی 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۲ شنیدم میگن "نخند، دندونات سرما میخوره " ولی من نشنیدم 4 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۲ جواربم سوراخ شدهپیشنهاد شما چیست؟ بخرم؟ بدوزم؟ این رو بندازم دور اصلن از جوراب استفاده نکنم؟ بدوز....چکاریهاسراف نکنی پسرم 1.فرنوش برام کلکسیون جوراب میخره2.فرنوش میاد یه کتک میزنه منو میگه تو این اوضاع اقتصادی کی کفش میپوشه اصلن که تو جوراب هم میخوای بپوشی 3.فرنوش دختر خوبیه و جواربم رو میدوزه 4.فرنوش میخندد پیشنهادم اینه تو هم بری خیاطی.........ب درد ایندت میخوره 4 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۲ ذوق زده شدم گویا الهی........از اومدن من انقد ذوق زده شدهجاااااااااااااویییییییییییییییییییییییید:4chsmu1: 4 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۲ میشه اگه جوراب دوختن کسی بلده ب صورت اصولی و الگوریتم وار ب منم یاد بده.. . طوری که محل دوخت دچار تجمع پارچه و نخ نشه؟! 3 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۲ الهی........از اومدن من انقد ذوق زده شدهجاااااااااااااویییییییییییییییییییییییید:4chsmu1: :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۲ میشه اگه جوراب دوختن کسی بلده ب صورت اصولی و الگوریتم وار ب منم یاد بده.. . طوری که محل دوخت دچار تجمع پارچه و نخ نشه؟! بیا بریم از این جوراب 2.5یا بخریم، دوتا بخریم 4 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۲ بحث ه جورابه؟ بچه ها از فردا کار برای مجله و ترجمه شروع میشه ها 4 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۲ آره فلن بریم جوراب بخریم، بعدش در مورد سایر مباحث، صحبت میکنیم 4 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۲ درود...اومدم پز بدم نرم افزار تبدیل واحد، کاری از تالار مکانیک انجمن نواندیشان 6 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۲ درود...اومدم پز بدم نرم افزار تبدیل واحد، کاری از تالار مکانیک انجمن نواندیشان این چیزا اونقدر سادهست که ما وقتی براش نمیزاریم 4 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۲ درود...اومدم پز بدم نرم افزار تبدیل واحد، کاری از تالار مکانیک انجمن نواندیشان به به خسته نباشین:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۲ این چیزا اونقدر سادهست که ما وقتی براش نمیزاریم خب شما سخت ترش رو انجام بدید تا ما استفاده کنیم به بهخسته نباشین:hapydancsmil: سلامت باشی...امیدواریم واسه بچه ها مفید باشه 5 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۲ درود...اومدم پز بدم نرم افزار تبدیل واحد، کاری از تالار مکانیک انجمن نواندیشان تبریک میگم.ایشالا موفقیت های بعدی.:hapydancsmil::hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۲ این چیزا اونقدر سادهست که ما وقتی براش نمیزاریم برای موارد سخت تر وقت بذار 3 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ :hapydancsmil: چقد تو خوب بودی و من درک نکرده بودم......اصن نامبر وان بابت اینهمه ذوق زدگی ممنونم...الان ب خودم گرفتم بدجووووووووووووووووورتو فظام 4 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 تیر، ۱۳۹۲ چقد تو خوب بودی و من درک نکرده بودم......اصن نامبر وانبابت اینهمه ذوق زدگی ممنونم...الان ب خودم گرفتم بدجووووووووووووووووورتو فظام فظا؟ فضا؟ فزا ؟ 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده