Amir Sadeghipour 1640 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۲ دفاع چیست؟ موضوع چی انتخاب کردی؟ کی شرو میکنی؟ اوضاعت روبراهه؟ 3 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۲ موضوع چی انتخاب کردی؟کی شرو میکنی؟ اوضاعت روبراهه؟ موضوع در مورد سنسورها و پاکسازی لکهها نفتی گیر کردم، البته استادم گیر کرده بزودی یکی از این دو انتخاب میشه میرم دنبالش نه زیاد اوضام روبراه نیست، هر کی سربازی داره اصن اوضاش مگه روبراه میشه؟ کی دفاع میکنی؟ 4 لینک به دیدگاه
Amir Sadeghipour 1640 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۲ دیگه حالا اینقد آیه یاس نخون. منم وضیتم مث توه. فعلا رو پایان نامت زوم کن.ایشالله از توش چندتا مقاله در بیاری. من ایشالله شهریور.اگه نشد آبان 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۲ آورین آورین. الان با هم دوستین آیا؟؟ 4 لینک به دیدگاه
Amir Sadeghipour 1640 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۲ آورین آورین. الان با هم دوستین آیا؟؟ آره بدون جاوید من اصلا نیستم :ws3: 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 خرداد، ۱۳۹۲ آرهبدون جاوید من اصلا نیستم :ws3: 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۲ بچه ها طبق تاپیک فراخوان همکاری در مجله مهندسی شیمی قرار شد هرکی نرم افزارای تخصصی که بلده رو بیاد بگه که بدونیم آموزش نرم افزار رو چطوری شروع کنیم 5 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۲ من رو به عنوان شاگرد قبول کنید...:mrsbeasley: 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۲ من یه کوچولو هایسیس بلدم 4 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۲ منو هم ک خودتون میدونید.....قبلا هایسیس بلد بودم....الان هیچی ازش یادم نیسچون کار نکردم یادم رفته دوستان موفق باشید 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۲ منو هم ک خودتون میدونید.....قبلا هایسیس بلد بودم....الان هیچی ازش یادم نیسچون کار نکردم یادم رفتهدوستان موفق باشید شما معلومه کجا تشریف دارین؟ 4 لینک به دیدگاه
!BARAN 4887 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۲ شما معلومه کجا تشریف دارین؟ من؟؟؟ خیاطی تشریف داشتماگه مشکل دوخت و دوز دارید مهندس فاطی در خدمتتون هس 5 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۲ من؟؟؟خیاطی تشریف داشتماگه مشکل دوخت و دوز دارید مهندس فاطی در خدمتتون هس جواربم سوراخ شده پیشنهاد شما چیست؟ بخرم؟ بدوزم؟ این رو بندازم دور اصلن از جوراب استفاده نکنم؟ 5 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۲ جواربم سوراخ شدهپیشنهاد شما چیست؟ بخرم؟ بدوزم؟ این رو بندازم دور اصلن از جوراب استفاده نکنم؟ :ws47: 3 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۲ شما معلومه کجا تشریف دارین؟ رفته بود خیاطی :hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۲ :ws47: 1.فرنوش برام کلکسیون جوراب میخره 2.فرنوش میاد یه کتک میزنه منو میگه تو این اوضاع اقتصادی کی کفش میپوشه اصلن که تو جوراب هم میخوای بپوشی 3.فرنوش دختر خوبیه و جواربم رو میدوزه 4.فرنوش میخندد 4 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۲ 1.فرنوش برام کلکسیون جوراب میخره2.فرنوش میاد یه کتک میزنه منو میگه تو این اوضاع اقتصادی کی کفش میپوشه اصلن که تو جوراب هم میخوای بپوشی 3.فرنوش دختر خوبیه و جواربم رو میدوزه 4.فرنوش میخندد گزینه ی چهارم. 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۲ رفته بود خیاطی :hapydancsmil: از شوما نپرسید که 3 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۲ گزینه ی چهارم. دندونات سرما بخوره خواهر 3 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 خرداد، ۱۳۹۲ از شوما نپرسید که ذوق زده شدم گویا 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده