Sadegh Tafakor 1369 ارسال شده در 10 شهریور، 2013 گلبرگ کرنش به کرنش قطار توی ایستگاه متروی گلبرگ میگن...!!!ای باووو...!!! ما فقط 6فصل اول کتاب "راسل جانسون و دوستان" رو میخونیم... قرار نیست مثل شما باشیم که...!!! دمت گرم کلی به جمله اولت خندیدم، خیلی باحال بود از گلبرگ کرنش توی آزمایشگاه ها استفاده میکنن برای اندازه گیری کرنش اصلی یه جسم تحت تنش، همونی که شما میگفتی راحت بدست میاد 2
unstoppable 5989 ارسال شده در 10 شهریور، 2013 دمت گرم کلی به جمله اولت خندیدم، خیلی باحال بود از گلبرگ کرنش توی آزمایشگاه ها استفاده میکنن برای اندازه گیری کرنش اصلی یه جسم تحت تنش، همونی که شما میگفتی راحت بدست میاد حالا فعلاً آزمایشگاه هارو دارن تجهیز میکنن...به وقتش یاد میگیریم... نشد هم میام میدیم شما حساب کنی.... (به این میگن کار آفرینی!!!) خوب با اجازه من برم ببینم میتونم بخوابم یا نه دیشب که تا صبح خواب اخبار تلویزیون میدیدم...!!!! خوشحال شدم ، شب خوش:rose: 2
Sadegh Tafakor 1369 ارسال شده در 10 شهریور، 2013 حالا فعلاً آزمایشگاه هارو دارن تجهیز میکنن...به وقتش یاد میگیریم... نشد هم میام میدیم شما حساب کنی.... (به این میگن کار آفرینی!!!) خوب با اجازه من برم ببینم میتونم بخوابم یا نه دیشب که تا صبح خواب اخبار تلویزیون میدیدم...!!!! خوشحال شدم ، شب خوش:rose: کارآفرینی رو خوب اومدی شب خوش دوست عزیز 2
Sadegh Tafakor 1369 ارسال شده در 10 شهریور، 2013 عجب بحث علمی ای بودمخصوصا بخش "گلبرگ"ش خیلی هم علمی نبودا چون از سه تا کرنش سنج با زاویه 120 درجه نسبت به هم استفاده میکنن شکلش شبیه گلبرگ میشه ، به خاطر همین بهش میگن گلبرگ کرنش 2
mim-shimi 25686 ارسال شده در 10 شهریور، 2013 خیلی هم علمی نبودا چون از سه تا کرنش سنج با زاویه 120 درجه نسبت به هم استفاده میکنن شکلش شبیه گلبرگ میشه ، به خاطر همین بهش میگن گلبرگ کرنش اتفاقا من از مقاومت یه کلمه یاد نگرفتم که یادم باشه اما استاتیک خوب بود 2
Sadegh Tafakor 1369 ارسال شده در 10 شهریور، 2013 اتفاقا من از مقاومت یه کلمه یاد نگرفتم که یادم باشهاما استاتیک خوب بود معمولا درس هایی که زیاد با رشته ی آدم مربوط نیستن و بعدا هم ازشون استفاده نمیشه زود از یاد میره. مثلا ما هم مبانی برق بهمون داد پاس کردیم الان یک کلمه هم یادم نمیاد ازش. 2
mim-shimi 25686 ارسال شده در 10 شهریور، 2013 معمولا درس هایی که زیاد با رشته ی آدم مربوط نیستن و بعدا هم ازشون استفاده نمیشه زود از یاد میره.مثلا ما هم مبانی برق بهمون داد پاس کردیم الان یک کلمه هم یادم نمیاد ازش. ما آمار هم نداشتیم 2
Amir Sadeghipour 1640 ارسال شده در 13 شهریور، 2013 ماشالله نواندیشان خیلی فعاله. چه کارای قشنگی توش انجام میشه. نشریه،اردو و ... فقط مهندسی شیمیش یکم ....:دی 2
mim-shimi 25686 ارسال شده در 13 شهریور، 2013 ماشالله نواندیشان خیلی فعاله.چه کارای قشنگی توش انجام میشه. نشریه،اردو و ... فقط مهندسی شیمیش یکم ....:دی سلام خوبین؟ اردو بزاریم یعنی؟ نشریه رو تو فکرشم ایشالا از تیرماه براش برنامه دارم ترجمه هم از تیر شروع میشه رو کمکتون تو هر دو زمینه حساب کردیم 1
Amir Sadeghipour 1640 ارسال شده در 13 شهریور، 2013 سلامخوبین؟ اردو بزاریم یعنی؟ نشریه رو تو فکرشم ایشالا از تیرماه براش برنامه دارم ترجمه هم از تیر شروع میشه رو کمکتون تو هر دو زمینه حساب کردیم همه ایده های خیلی خوبین ولی اگر همه یه مقدار از وقتشون رو بذارن واسه اینکار من تا جایی که بتونم کمک میکنم. :) 1
mim-shimi 25686 ارسال شده در 13 شهریور، 2013 همه ایده های خیلی خوبین ولی اگر همه یه مقدار از وقتشون رو بذارن واسه اینکارمن تا جایی که بتونم کمک میکنم. :) مرسی میان بچه ها تیرماهه دیگه سرشون خلوت تره 2
JU JU 7193 ارسال شده در 13 شهریور، 2013 امیر بیاد من نیستم اصن من از آدمای بی معرفت خوشم نمیاد هی میگه من شمارهت گم کردم 2
Amir Sadeghipour 1640 ارسال شده در 13 شهریور، 2013 امیر بیاد من نیستم اصن من از آدمای بی معرفت خوشم نمیاد هی میگه من شمارهت گم کردم خب خدا رو شکر جاوید رفت. من هستم تا آخرش :دی شمارتو گم نکردم شمارت عوض کردی هرچی زنگ میزنم جواب نمیدی 2
JU JU 7193 ارسال شده در 13 شهریور، 2013 خب خدا رو شکرجاوید رفت. من هستم تا آخرش :دی شمارتو گم نکردم شمارت عوض کردی هرچی زنگ میزنم جواب نمیدی الان عمه نوستراداموس بهت miss زد؟ حیف اون همه Sمسای قشنگی که واست فرستادم مخصوصن اون مارهای عیدی که برات فرستادم خوب امیر هست، من نیستم 2
Amir Sadeghipour 1640 ارسال شده در 13 شهریور، 2013 الان عمه نوستراداموس بهت miss زد؟حیف اون همه Sمسای قشنگی که واست فرستادم مخصوصن اون مارهای عیدی که برات فرستادم خوب امیر هست، من نیستم چقدر ناز نازی هستی باشه حالا تو هم بیا 3
ارسال های توصیه شده