mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ ما موازنه ترم اول پاس کردیم...استاتیک هم الان دیدم پیش نیازش فقط فیزیک1 بوده... البته تا ترم 7 هم پیش نیاز نیست... آها داشت یادم میرفت.... به نظرتون سؤال بیشتر از استاتیم میاد یا مقاومت؟ (7تا سؤاله---14نمره) من نمیدونم والا ما میان ترم استاتیک دادیم پایانی، مقاومت:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ من نمیدونم والاما میان ترم استاتیک دادیم پایانی، مقاومت:icon_pf (34): خوش به حالتون...لابد همه هم بیست شدین؟! ما هم میان ترم و هم پایانی رو از هردوتا کتاب دادیم و میدیم...!!! 1 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ خوش به حالتون...لابد همه هم بیست شدین؟!ما هم میان ترم و هم پایانی رو از هردوتا کتاب دادیم و میدیم...!!! اتفاقا من پایین ترین نمره دوره لیسانسمو تو این درس گرفتم!!! 1 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ اتفاقا من پایین ترین نمره دوره لیسانسمو تو این درس گرفتم!!! استادمون گفت احتمالاً سؤالاتون با بچه های نمیدونم کدوم رشته یکیه... و این یعنی "شهید میشین"... من فقط 3.5 نمره میخوام برا قبولی...!!! 1 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ پس فقط استاتیکشو جواب بدین مقاومت خیلی افتضاحه! 1 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ پس فقط استاتیکشو جواب بدین مقاومت خیلی افتضاحه! پس فردا امتحان دارم... از امشب تصمیم گرفتم 3فصل اول مقاومت رو هم بخونم (استاتیک رو بلدم) خدا کنه بشه!!! 1 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ پس فردا امتحان دارم...از امشب تصمیم گرفتم 3فصل اول مقاومت رو هم بخونم (استاتیک رو بلدم) خدا کنه بشه!!! عجب دانشجویی تازه اول راه هستینا 1 لینک به دیدگاه
Sadegh Tafakor 1369 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ سلام به بچه های میم شیمی آقا استاتیک و مقاومت درس های به این خوبی و باحالی و شیرینی چرا شما انقد بد میگین ازشون؟ 2 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ عجب دانشجویی تازه اول راه هستینا خودتون گفتین به درد نمیخوره... ریا نشه...ولی من درس تخصصی به همکلاسیام درس میدادم... مشکل من فقط فرمول حفظ کردنه... 1 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ سلام به بچه های میم شیمی آقا استاتیک و مقاومت درس های به این خوبی و باحالی و شیرینی چرا شما انقد بد میگین ازشون؟ سلام به آقا صادق استاتیک بازم خوبه چون الکی میخونیمشون و اصن کاربرد ندارن برا ما 3 لینک به دیدگاه
Sadegh Tafakor 1369 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ سلام به آقا صادقاستاتیک بازم خوبه چون الکی میخونیمشون و اصن کاربرد ندارن برا ما یادش بخیر جون که بودیم چه نمره هایی میگرفتیم. ترم دو استاتیک 20 گرفتم اتفاقا واسه منم سوال پیش اومد شما چرا استاتیک و مقاومت پاس میکنین! استاتیک و مقاومت زیر مجموعه مکانیک جامداتن که فک نمیکنم شما کاری با اونا داشته باشین شنیده بودم مهندسی شیمی و مکانیک درس مشترک زیاد دارن و فک میکردم بیشتر تو قسمتهایی سیالاتی مشترک باشن ولی مثه اینکه جامدات هم میخونید شما 3 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ سلام به بچه های میم شیمی آقا استاتیک و مقاومت درس های به این خوبی و باحالی و شیرینی چرا شما انقد بد میگین ازشون؟ درود بر شما والا من دقیق نمیدنم...!!! 3 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ یادش بخیر جون که بودیم چه نمره هایی میگرفتیم. ترم دو استاتیک 20 گرفتم اتفاقا واسه منم سوال پیش اومد شما چرا استاتیک و مقاومت پاس میکنین! استاتیک و مقاومت زیر مجموعه مکانیک جامداتن که فک نمیکنم شما کاری با اونا داشته باشین شنیده بودم مهندسی شیمی و مکانیک درس مشترک زیاد دارن و فک میکردم بیشتر تو قسمتهایی سیالاتی مشترک باشن ولی مثه اینکه جامدات هم میخونید شما ما که معلومه... برای اینکه بتونم خواص و کاربردهای پلیمر ها رو تعیین کنیم و پلیمرهای مورد نیاز رو بسازیم... 3 لینک به دیدگاه
Sadegh Tafakor 1369 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ خودتون گفتین به درد نمیخوره... ما که معلومه...برای اینکه بتونم خواص و کاربردهای پلیمر ها رو تعیین کنیم و پلیمرهای مورد نیاز رو بسازیم... الن شما خودت جواب پست قبلیتون رو دادی که حالا که متوجه شدی به دردتون میخوره بشین خوب بخون که بعدا به مشکل نخوری 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ یادش بخیر جون که بودیم چه نمره هایی میگرفتیم. ترم دو استاتیک 20 گرفتم اتفاقا واسه منم سوال پیش اومد شما چرا استاتیک و مقاومت پاس میکنین! استاتیک و مقاومت زیر مجموعه مکانیک جامداتن که فک نمیکنم شما کاری با اونا داشته باشین شنیده بودم مهندسی شیمی و مکانیک درس مشترک زیاد دارن و فک میکردم بیشتر تو قسمتهایی سیالاتی مشترک باشن ولی مثه اینکه جامدات هم میخونید شما من نمیدونم والا ما با سیالاتی ها بیشتر اشتراک داریم این از دستشون در رفته احتمالا! 3 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ الن شما خودت جواب پست قبلیتون رو دادی که حالا که متوجه شدی به دردتون میخوره بشین خوب بخون که بعدا به مشکل نخوری نه دیگه تا اون حد... برای ما همین که بتونیم تنش و کرنش و خمش رو آزمایشگاهی حساب کنیم کافیه احتمالا...!!! 3 لینک به دیدگاه
Sadegh Tafakor 1369 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ نه دیگه تا اون حد...برای ما همین که بتونیم تنش و کرنش و خمش رو آزمایشگاهی حساب کنیم کافیه احتمالا...!!! دیگه بهونه نیار دوستم کل مقاومت مصالح برای همینه که بتونی تنش کرنش حساب کنی 3 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۲ دیگه بهونه نیار دوستمکل مقاومت مصالح برای همینه که بتونی تنش کرنش حساب کنی ما یه قطعه استوانه ای با مواد میسازیم...تنش و کرنش و مقاومت و الاستیسیته و... راحت به دست میاد (اگه گذاشتی من درس نخونم...!!!) 2 لینک به دیدگاه
Sadegh Tafakor 1369 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۲ ما یه قطعه استوانه ای با مواد میسازیم...تنش و کرنش و مقاومت و الاستیسیته و... راحت به دست میاد (اگه گذاشتی من درس نخونم...!!!) خب چجوری بدست میاد؟ شما الان یه خورده در مورد گلبرگ کرنش توضیح بده ببینم بلدی؟ 2 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، ۱۳۹۲ خب چجوری بدست میاد؟شما الان یه خورده در مورد گلبرگ کرنش توضیح بده ببینم بلدی؟ گلبرگ کرنش به کرنش قطار توی ایستگاه متروی گلبرگ میگن...!!! ای باووو...!!! ما فقط 6فصل اول کتاب "راسل جانسون و دوستان" رو میخونیم... قرار نیست مثل شما باشیم که...!!! 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده