mim-shimi 25686 ارسال شده در 10 شهریور، 2013 ما موازنه ترم اول پاس کردیم...استاتیک هم الان دیدم پیش نیازش فقط فیزیک1 بوده... البته تا ترم 7 هم پیش نیاز نیست... آها داشت یادم میرفت.... به نظرتون سؤال بیشتر از استاتیم میاد یا مقاومت؟ (7تا سؤاله---14نمره) من نمیدونم والا ما میان ترم استاتیک دادیم پایانی، مقاومت:icon_pf (34): 1
unstoppable 5989 ارسال شده در 10 شهریور، 2013 من نمیدونم والاما میان ترم استاتیک دادیم پایانی، مقاومت:icon_pf (34): خوش به حالتون...لابد همه هم بیست شدین؟! ما هم میان ترم و هم پایانی رو از هردوتا کتاب دادیم و میدیم...!!! 1
mim-shimi 25686 ارسال شده در 10 شهریور، 2013 خوش به حالتون...لابد همه هم بیست شدین؟!ما هم میان ترم و هم پایانی رو از هردوتا کتاب دادیم و میدیم...!!! اتفاقا من پایین ترین نمره دوره لیسانسمو تو این درس گرفتم!!! 1
unstoppable 5989 ارسال شده در 10 شهریور، 2013 اتفاقا من پایین ترین نمره دوره لیسانسمو تو این درس گرفتم!!! استادمون گفت احتمالاً سؤالاتون با بچه های نمیدونم کدوم رشته یکیه... و این یعنی "شهید میشین"... من فقط 3.5 نمره میخوام برا قبولی...!!! 1
unstoppable 5989 ارسال شده در 10 شهریور، 2013 پس فقط استاتیکشو جواب بدین مقاومت خیلی افتضاحه! پس فردا امتحان دارم... از امشب تصمیم گرفتم 3فصل اول مقاومت رو هم بخونم (استاتیک رو بلدم) خدا کنه بشه!!! 1
mim-shimi 25686 ارسال شده در 10 شهریور، 2013 پس فردا امتحان دارم...از امشب تصمیم گرفتم 3فصل اول مقاومت رو هم بخونم (استاتیک رو بلدم) خدا کنه بشه!!! عجب دانشجویی تازه اول راه هستینا 1
Sadegh Tafakor 1369 ارسال شده در 10 شهریور، 2013 سلام به بچه های میم شیمی آقا استاتیک و مقاومت درس های به این خوبی و باحالی و شیرینی چرا شما انقد بد میگین ازشون؟ 2
unstoppable 5989 ارسال شده در 10 شهریور، 2013 عجب دانشجویی تازه اول راه هستینا خودتون گفتین به درد نمیخوره... ریا نشه...ولی من درس تخصصی به همکلاسیام درس میدادم... مشکل من فقط فرمول حفظ کردنه... 1
mim-shimi 25686 ارسال شده در 10 شهریور، 2013 سلام به بچه های میم شیمی آقا استاتیک و مقاومت درس های به این خوبی و باحالی و شیرینی چرا شما انقد بد میگین ازشون؟ سلام به آقا صادق استاتیک بازم خوبه چون الکی میخونیمشون و اصن کاربرد ندارن برا ما 3
Sadegh Tafakor 1369 ارسال شده در 10 شهریور، 2013 سلام به آقا صادقاستاتیک بازم خوبه چون الکی میخونیمشون و اصن کاربرد ندارن برا ما یادش بخیر جون که بودیم چه نمره هایی میگرفتیم. ترم دو استاتیک 20 گرفتم اتفاقا واسه منم سوال پیش اومد شما چرا استاتیک و مقاومت پاس میکنین! استاتیک و مقاومت زیر مجموعه مکانیک جامداتن که فک نمیکنم شما کاری با اونا داشته باشین شنیده بودم مهندسی شیمی و مکانیک درس مشترک زیاد دارن و فک میکردم بیشتر تو قسمتهایی سیالاتی مشترک باشن ولی مثه اینکه جامدات هم میخونید شما 3
unstoppable 5989 ارسال شده در 10 شهریور، 2013 سلام به بچه های میم شیمی آقا استاتیک و مقاومت درس های به این خوبی و باحالی و شیرینی چرا شما انقد بد میگین ازشون؟ درود بر شما والا من دقیق نمیدنم...!!! 3
unstoppable 5989 ارسال شده در 10 شهریور، 2013 یادش بخیر جون که بودیم چه نمره هایی میگرفتیم. ترم دو استاتیک 20 گرفتم اتفاقا واسه منم سوال پیش اومد شما چرا استاتیک و مقاومت پاس میکنین! استاتیک و مقاومت زیر مجموعه مکانیک جامداتن که فک نمیکنم شما کاری با اونا داشته باشین شنیده بودم مهندسی شیمی و مکانیک درس مشترک زیاد دارن و فک میکردم بیشتر تو قسمتهایی سیالاتی مشترک باشن ولی مثه اینکه جامدات هم میخونید شما ما که معلومه... برای اینکه بتونم خواص و کاربردهای پلیمر ها رو تعیین کنیم و پلیمرهای مورد نیاز رو بسازیم... 3
Sadegh Tafakor 1369 ارسال شده در 10 شهریور، 2013 خودتون گفتین به درد نمیخوره... ما که معلومه...برای اینکه بتونم خواص و کاربردهای پلیمر ها رو تعیین کنیم و پلیمرهای مورد نیاز رو بسازیم... الن شما خودت جواب پست قبلیتون رو دادی که حالا که متوجه شدی به دردتون میخوره بشین خوب بخون که بعدا به مشکل نخوری 2
mim-shimi 25686 ارسال شده در 10 شهریور، 2013 یادش بخیر جون که بودیم چه نمره هایی میگرفتیم. ترم دو استاتیک 20 گرفتم اتفاقا واسه منم سوال پیش اومد شما چرا استاتیک و مقاومت پاس میکنین! استاتیک و مقاومت زیر مجموعه مکانیک جامداتن که فک نمیکنم شما کاری با اونا داشته باشین شنیده بودم مهندسی شیمی و مکانیک درس مشترک زیاد دارن و فک میکردم بیشتر تو قسمتهایی سیالاتی مشترک باشن ولی مثه اینکه جامدات هم میخونید شما من نمیدونم والا ما با سیالاتی ها بیشتر اشتراک داریم این از دستشون در رفته احتمالا! 3
unstoppable 5989 ارسال شده در 10 شهریور، 2013 الن شما خودت جواب پست قبلیتون رو دادی که حالا که متوجه شدی به دردتون میخوره بشین خوب بخون که بعدا به مشکل نخوری نه دیگه تا اون حد... برای ما همین که بتونیم تنش و کرنش و خمش رو آزمایشگاهی حساب کنیم کافیه احتمالا...!!! 3
Sadegh Tafakor 1369 ارسال شده در 10 شهریور، 2013 نه دیگه تا اون حد...برای ما همین که بتونیم تنش و کرنش و خمش رو آزمایشگاهی حساب کنیم کافیه احتمالا...!!! دیگه بهونه نیار دوستم کل مقاومت مصالح برای همینه که بتونی تنش کرنش حساب کنی 3
unstoppable 5989 ارسال شده در 10 شهریور، 2013 دیگه بهونه نیار دوستمکل مقاومت مصالح برای همینه که بتونی تنش کرنش حساب کنی ما یه قطعه استوانه ای با مواد میسازیم...تنش و کرنش و مقاومت و الاستیسیته و... راحت به دست میاد (اگه گذاشتی من درس نخونم...!!!) 2
Sadegh Tafakor 1369 ارسال شده در 10 شهریور، 2013 ما یه قطعه استوانه ای با مواد میسازیم...تنش و کرنش و مقاومت و الاستیسیته و... راحت به دست میاد (اگه گذاشتی من درس نخونم...!!!) خب چجوری بدست میاد؟ شما الان یه خورده در مورد گلبرگ کرنش توضیح بده ببینم بلدی؟ 2
unstoppable 5989 ارسال شده در 10 شهریور، 2013 خب چجوری بدست میاد؟شما الان یه خورده در مورد گلبرگ کرنش توضیح بده ببینم بلدی؟ گلبرگ کرنش به کرنش قطار توی ایستگاه متروی گلبرگ میگن...!!! ای باووو...!!! ما فقط 6فصل اول کتاب "راسل جانسون و دوستان" رو میخونیم... قرار نیست مثل شما باشیم که...!!! 2
ارسال های توصیه شده