mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ اوقات فراقت ندارن جوونای الانهمش کار.بدبختی کیو دیدین از جوونیش لذت ببره؟ درسته زندگی سخته اما هنر اینه تو سخت ترین شرایط، بیشترین استفاده و لذت رو ببریم 3 لینک به دیدگاه
Amir Sadeghipour 1640 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ مثلا الان درگیر اینم که تغییرات ناسلت تو کانال در رینولدز 1000 چطوری میشه:دی خیلیییییییی لذت بخشه واقعا 4 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ ای ول کدوم دانشگاهین راستی؟ لیسانس امیرکبیر. الان واس فوق ، پژوهشگاه م. دانشگامون امیرکبیره در واقع. 4 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ مثلا الان درگیر اینم که تغییرات ناسلت تو کانال در رینولدز 1000 چطوری میشه:دیخیلیییییییی لذت بخشه واقعا به به چه عالی اصن اوقات فراغت ه و تغییرات ناسلت تو کانال 4 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ لیسانس امیرکبیر. الان واس فوق ، پژوهشگاه م. دانشگامون امیرکبیره در واقع. کدوم پژوهشگاه؟ پلیمر و رنگ؟ 4 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ مثلا الان درگیر اینم که تغییرات ناسلت تو کانال در رینولدز 1000 چطوری میشه:دیخیلیییییییی لذت بخشه واقعا اینکه اوقات فراقت میباشد. اوقات غیر این میشود اوقات فراغت. جوونا الان درست اوقات فراغت ندارن. انقدر درگیریهای ذهنی و مشکلات جامعه زیاده ک همه چی با هم قاطی شده. نه تفریحها تفریح ه. نه کار کردنها درست کار کردنه. البته با مدیریت خوب میشه مشکلات رو کنار زد. 4 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ کدوم پژوهشگاه؟پلیمر و رنگ؟ ببخشید عادت کردم فقط میگم پژوهشگاه:icon_pf (34): بله 4 لینک به دیدگاه
Amir Sadeghipour 1640 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ اینکه اوقات فراقت میباشد. اوقات غیر این میشود اوقات فراغت. جوونا الان درست اوقات فراغت ندارن. انقدر درگیریهای ذهنی و مشکلات جامعه زیاده ک همه چی با هم قاطی شده. نه تفریحها تفریح ه. نه کار کردنها درست کار کردنه. البته با مدیریت خوب میشه مشکلات رو کنار زد. دقیقا اردشیر جان. همه اون هنری که میم.شیمی خانوم گفتن رو ندارن. 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ ببخشید عادت کردم فقط میگم پژوهشگاه:icon_pf (34): بله سمت کرج ه؟ محیطش کارمندیه بیشتر تا دانشجویی درسته؟ دقیقا اردشیر جان.همه اون هنری که میم.شیمی خانوم گفتن رو ندارن. 2 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ جو اکثر پژوهشگاهها تقریبا اداری ه. اما خیلی آزاردهنده نیست. برای من تجربه خیلی جالبی بود. تلفیقی از جو دانشجویی و اداری. چون تو دانشگاه جو خیلی دانشجویی ه. بچههایی ک بعد یونی میرفتن سرکار اوایلش اذیت میشدن. اما ما ها نم نم آماده شدیم. 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ جو اکثر پژوهشگاهها تقریبا اداری ه. اما خیلی آزاردهنده نیست. برای من تجربه خیلی جالبی بود. تلفیقی از جو دانشجویی و اداری. چون تو دانشگاه جو خیلی دانشجویی ه. بچههایی ک بعد یونی میرفتن سرکار اوایلش اذیت میشدن. اما ما ها نم نم آماده شدیم. حدود یه ماه پیش برا انتخاب رشته، سر زدم پژوهشگاه مواد و انرژی استاداش فوق لیسانسن و استاد تمام که نداره یه دختره هم گفت جوش کارمندیه من دلم برا محیط دانشجویی تنگ شده گفت صنعتی رو بالاتر از پژوهشگاه بزن 3 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ حدود یه ماه پیش برا انتخاب رشته، سر زدم پژوهشگاه مواد و انرژیاستاداش فوق لیسانسن و استاد تمام که نداره یه دختره هم گفت جوش کارمندیه من دلم برا محیط دانشجویی تنگ شده گفت صنعتی رو بالاتر از پژوهشگاه بزن خب اگه دلتون واس جو دانشجویی تنگ شده کار خوبی کردین. و مهمتر اینکه شما مهندس شیمی هستی. شرایطش خیلی با پلیمر و مخصوصا پلیمر رنگ فرق داره. مهندس شیمی خیلی گسترده ست. هم گرایشها هم جاهایی ک ارائه میشه. متاسفانه ب خاطر جو مسخره ای ک اساتید تو دانشکده ما درست کرده بودن بقول خودمون توش ما رو کشته بود و بیرونش مردم رو. ک روی روابط بچهها هم تاثیر گذاشته بود. دانشکده مهندس شیمی اما جو خیلی بهتری داشت. رغبت بجههاش ب موندن تو دانشکده شیمی ب مراتب بیشتر بود. چون استاد دانشکده مهندس شیمی مجبوره با دانشکده های شریف و تهران و .... رقابت کنه. اما پلیمر فقط خودشه و خودش.( دانشگاه تهران فقط 5 سال ه لیسانس پلیمر رو ارائه کرده ک مشکلات خودشونو دارن.) خداروشکر استاد های ما اینجا ردههای علمی خوبی دارن. اما یک موضوع مهم ک باعث شد من پژوهشگاه رو انتخاب کنم بحث گرنت هم بود. دوستام تو دانشکده اگه استاد آزار داشته باشه، مجبورن همه هزینهها رو خودشون بدن. اما ما گرنت داریم ک شامل همه چی میشه. حتی دستکشی ک برای آزمایشگاه استفاده میکنیم. 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ خب اگه دلتون واس جو دانشجویی تنگ شده کار خوبی کردین. و مهمتر اینکه شما مهندس شیمی هستی. شرایطش خیلی با پلیمر و مخصوصا پلیمر رنگ فرق داره. مهندس شیمی خیلی گسترده ست. هم گرایشها هم جاهایی ک ارائه میشه. متاسفانه ب خاطر جو مسخره ای ک اساتید تو دانشکده ما درست کرده بودن بقول خودمون توش ما رو کشته بود و بیرونش مردم رو. ک روی روابط بچهها هم تاثیر گذاشته بود. دانشکده مهندس شیمی اما جو خیلی بهتری داشت. رغبت بجههاش ب موندن تو دانشکده شیمی ب مراتب بیشتر بود. چون استاد دانشکده مهندس شیمی مجبوره با دانشکده های شریف و تهران و .... رقابت کنه. اما پلیمر فقط خودشه و خودش.( دانشگاه تهران فقط 5 سال ه لیسانس پلیمر رو ارائه کرده ک مشکلات خودشونو دارن.) خداروشکر استاد های ما اینجا ردههای علمی خوبی دارن. اما یک موضوع مهم ک باعث شد من پژوهشگاه رو انتخاب کنم بحث گرنت هم بود. دوستام تو دانشکده اگه استاد آزار داشته باشه، مجبورن همه هزینهها رو خودشون بدن. اما ما گرنت داریم ک شامل همه چی میشه. حتی دستکشی ک برای آزمایشگاه استفاده میکنیم. درسته، رشته به رشته فرق میکنه تازه پژوهشگاه مواد و انرژی، سرویس که نداشت هیچی، سلف هم نداشت، بوفه هم نداشت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! یعنی دانشجو کشک بود اونجا! حتی برای دکترا هم چون چارت درسیشون فرق میکرد با منابع آزمون دکترا، باید جزوات بچه های شریفو میخوندی و باهاشون رقابت میکردی با استادام مشورت کردم، گفتن برا هیئت علمی مدرک رو پژوهش محور حساب میکنن در حالی که درس هم پاس کردیم!!!! اما رشد توی خود پژوهشگاه خوبه برای پذیرش دکترا و حتی هیئت علمی شدن تو خود پژوهشگاه خوبه 2 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ درسته، رشته به رشته فرق میکنه تازه پژوهشگاه مواد و انرژی، سرویس که نداشت هیچی، سلف هم نداشت، بوفه هم نداشت!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! یعنی دانشجو کشک بود اونجا! حتی برای دکترا هم چون چارت درسیشون فرق میکرد با منابع آزمون دکترا، باید جزوات بچه های شریفو میخوندی و باهاشون رقابت میکردی با استادام مشورت کردم، گفتن برا هیئت علمی مدرک رو پژوهش محور حساب میکنن در حالی که درس هم پاس کردیم!!!! اما رشد توی خود پژوهشگاه خوبه برای پذیرش دکترا و حتی هیئت علمی شدن تو خود پژوهشگاه خوبه اوه ه ه چه داغون ه پس مواد و انرژی!!! ن بابا ما خیلی خوشبختیم اینجا. کاملا راضی م. :(50): 2 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ ما هم بچه بودیم، راه میفتادیم هرچی کلاسه، ثبت نام میکردیم:icon_pf (34):ظهرا هم تو برق آفتاب، تو کوچه بازی میکردیم الان چون پروژه دستتونه، هرچقدم کاری نکنین، چون فکرتون مشغوله، اوقات فراغت کوفتتون میشه قربونت برم ایشالا سرت خلوت میشه، میبینی بیکاری بدتره یادش بخیر الان دلم بیکاری میخواد 2 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ بچه ها شما "استاتیک و مقاومت مصالح" پاس کردین آیا؟ 1 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ بچه ها شما "استاتیک و مقاومت مصالح" پاس کردین آیا؟ سلام ما ترم 2!!!! هیچ وقت هم به درد نخورد و نمیخوره!! 1 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ سلامما ترم 2!!!! هیچ وقت هم به درد نخورد و نمیخوره!! ترم 2 ؟!؟!؟! یعنی هم نیاز با فیزیک2 ؟! 1 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ آره همزمان با موازنه وفیزیک 2 و ریاضی 2 و...... تو چارت درسیمون همینطوری بود 1 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ آرههمزمان با موازنه وفیزیک 2 و ریاضی 2 و...... تو چارت درسیمون همینطوری بود ما موازنه ترم اول پاس کردیم... استاتیک هم الان دیدم پیش نیازش فقط فیزیک1 بوده... البته تا ترم 7 هم پیش نیاز نیست... آها داشت یادم میرفت.... به نظرتون سؤال بیشتر از استاتیم میاد یا مقاومت؟ (7تا سؤاله---14نمره) 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده