unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ من زدم؟ انگار کم بوده من که گفتم شما زدی...!!! اون اشتباه این بود که مادرم فکر کرد من آبلیمو رو ریختم زمین...!!! 2 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ آره دیگه...گفتی "بیکاری چه میکنید؟" که ما بگیم بازی و... بعد بگی "اشتباه میکنید و نصحیت مادرانه کنی و برامه بدی دیگه" مگه نه؟ من از شما بیکارترم خواستم یه برنامه مفید برا هم بریزیم با کمک هم 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ اصنم تبلیغاتی نیست...اصن شما چرا یهو از هوا اومدی بحث رو بهم زدی؟ مدیرمون برا اوقات فراغتمون میخواست برنامه بگه هــــــــــا... اوغات؟! اوغاط؟! اوفات؟! اوقاط؟! فراغت؟! فراغط؟! فراقط؟! فراقت؟! مهمون نوازیم ما من میخواستم بگم اوقات فراغت چه میکنین؟ بله مشخصه! کافی بود یه کلمه دیگه میگفتم با بیل میفتاد دنبالم!!!:banel_smiley_90: 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ اوشون فکر کردن جلسه مدیریتی ه 3 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ من از شما بیکارترمخواستم یه برنامه مفید برا هم بریزیم با کمک هم راستش من کلی کتاب قرض گرفتم که تابستون بخونم... قراره یه دستی هم به ترجمه مقاله بزنم... +خدا کنه یه کاری هم پیدا شه ، یکم پول گیرم بیاد 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ راستش من کلی کتاب قرض گرفتم که تابستون بخونم...قراره یه دستی هم به ترجمه مقاله بزنم... +خدا کنه یه کاری هم پیدا شه ، یکم پول گیرم بیاد عالیه کتاب درسی؟ ترجمه که خودمون میترکونیم از تیرماه ایشالا من برم بخوابم شب خوش فردا با ایده های جدید، میایم:hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ بله مشخصه! کافی بود یه کلمه دیگه میگفتم با بیل میفتاد دنبالم!!!:banel_smiley_90: نه بخدا... من میخواستم اگه شب پیش ما نمیمونی بزنم لهت کنم (از بس مهمون نوازم) 4 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ عالیهکتاب درسی؟ ترجمه که خودمون میترکونیم از تیرماه ایشالا من برم بخوابم شب خوش فردا با ایده های جدید، میایم:hapydancsmil: نه کتاب درسی نه... ترجمه هم قراره من فقط رهبری کنم و بچه هارو راه بندازم.... منم دیگه میرم شب خوش 4 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ بله مشخصه! کافی بود یه کلمه دیگه میگفتم با بیل میفتاد دنبالم!!!:banel_smiley_90: رفیق چون "محل گفتگو خودمونی" بود شوخی کردما... سوءتفاهم نشه... شب خوش 4 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ یاد تعطیلات تابستونی دوران مدرسه افتادم. چ فازی میداد... همش ولو بودم تو کوچه... الان هم اکثر اوقات بعد از تموم شدن کار یا با دوستان بیرونیم یا بیرونیم. پایان نامه م رو باس یک ماه پیش تحویل میدادم. اوقات منزل با اون درگیرم. بخشی از اوقات فراغت در منزل رو هم زل میزنم به ی نقطه ناخودآگاه. بعد یک ساعت متوجه میشم اوقات فراغتم تموم شد. و اخیرا شنا رو هم گذاشتم تو برنامه آخر هفته هام. 3 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ یاد تعطیلات تابستونی دوران مدرسه افتادم. چ فازی میداد... همش ولو بودم تو کوچه... الان هم اکثر اوقات بعد از تموم شدن کار یا با دوستان بیرونیم یا بیرونیم. پایان نامه م رو باس یک ماه پیش تحویل میدادم. اوقات منزل با اون درگیرم. بخشی از اوقات فراغت در منزل رو هم زل میزنم به ی نقطه ناخودآگاه. بعد یک ساعت متوجه میشم اوقات فراغتم تموم شد. و اخیرا شنا رو هم گذاشتم تو برنامه آخر هفته هام. شنا عالیه... 3 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ من تازگیااااااااااا اوقات فراغت ندارم. سرم خیلی خیلی شلوغه 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ یاد تعطیلات تابستونی دوران مدرسه افتادم. چ فازی میداد... همش ولو بودم تو کوچه... الان هم اکثر اوقات بعد از تموم شدن کار یا با دوستان بیرونیم یا بیرونیم. پایان نامه م رو باس یک ماه پیش تحویل میدادم. اوقات منزل با اون درگیرم. بخشی از اوقات فراغت در منزل رو هم زل میزنم به ی نقطه ناخودآگاه. بعد یک ساعت متوجه میشم اوقات فراغتم تموم شد. و اخیرا شنا رو هم گذاشتم تو برنامه آخر هفته هام. ما هم بچه بودیم، راه میفتادیم هرچی کلاسه، ثبت نام میکردیم:icon_pf (34): ظهرا هم تو برق آفتاب، تو کوچه بازی میکردیم الان چون پروژه دستتونه، هرچقدم کاری نکنین، چون فکرتون مشغوله، اوقات فراغت کوفتتون میشه من تازگیااااااااااا اوقات فراغت ندارم. سرم خیلی خیلی شلوغه قربونت برم ایشالا سرت خلوت میشه، میبینی بیکاری بدتره 3 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ آی گفتی ، آی گفتی.... یعنی کووووووفتم میشه هاااا ولی شنا خ خوبه. واقعا انرژی میده 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ آی گفتی ، آی گفتی.... یعنی کووووووفتم میشه هااااولی شنا خ خوبه. واقعا انرژی میده شنا که عالیه مخصوصا وقتی دارین از استخر برمیگردین خونه، یه چیز خوشمزه بزنین تو رگ با دوستاتون میرین؟ 3 لینک به دیدگاه
a.namdar 5908 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ شنا که عالیهمخصوصا وقتی دارین از استخر برمیگردین خونه، یه چیز خوشمزه بزنین تو رگ با دوستاتون میرین؟ آره دیگه با دوستان بیشتر حال میده ی فالوده ای تو مسیرمون هس ک کل 24 ساعته ایام سال فعال ه. میریم اونجا فالوده میخوریم معمولا. دلم خواستش الان 3 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ آره دیگه با دوستان بیشتر حال میدهی فالوده ای تو مسیرمون هس ک کل 24 ساعته ایام سال فعال ه. میریم اونجا فالوده میخوریم معمولا. دلم خواستش الان ای ول کدوم دانشگاهین راستی؟ 3 لینک به دیدگاه
Amir Sadeghipour 1640 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ سلام وقت بخیر همگی. بحث اوقات فراغته؟ 4 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ سلاموقت بخیر همگی. بحث اوقات فراغته؟ به به سلام آقا امیر بله 3 لینک به دیدگاه
Amir Sadeghipour 1640 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، ۱۳۹۲ اوقات فراقت ندارن جوونای الان همش کار.بدبختی کیو دیدین از جوونیش لذت ببره؟ 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده